Hvem er vi?

eReviews.dk er en del af imonline.dk som ejer og driver et netværk af danske websites, primært inden for IT og elektronik.

eReviews.dk er lanceret i 2009 og har været i konstant vækst siden da, hvilket beviser at der er brug for et alternativ til de trykte medier i Danmark når vi snakker både IT, hardware, software, gadgets og meget andet.

Vi beskæftiger os med alt inden for IT og elektronik og gadgets, dvs. Alt fra bærbare pc’er, over mobiltelefoner, fjernstyrede helikoptere, blu-ray film, MP3-afspillere, NAS løsninger og meget mere.

Vi bringer nyheder når de opstår, pressemeddelelser og ikke mindst artikler samt tips & tricks om aktuelle emner. Derudover bruger vi rigtig meget energi på at skrive anmeldelser af alle de nyeste elektroniske gadgets, faktisk er det her vi bruger mest energi – og det betyder at vi siden opstarten har publiceret hele 1380 dybdegående anmeldelser (Pr. 11-04-17)

Fra slutningen af 2011 er staben blevet udvidet fra at være et enkeltmandsprojekt, til at have 1-2 skribenter tilknyttet på freelancebasis og i dag er der 4 skribenter tilknyttet, foruden redaktøren. Det betyder at vi kan bringe endnu mere indhold til vores læsere og skabe et endnu bedre website for brugerne.

Facts

 • 134.000 unikke besøgende i 2016, svarende til ca. 11.666 hver måned.
 • 14,5% er tilbagevendende besøgende
 • 83 % kommer fra Danmark, og de resterende 17 % typisk fra et engelsktalende land.
 • Vi er tilstede på de sociale medier, både Facebook, Youtube, Instagram og Twitter

Hvad kan vi tilbyde vore partnere?

Anmeldelser

Vi anmelder Jeres produkter, og publicere en grundig og gennemarbejdet anmeldelse på dansk på eReviews.dk. Produktet tildeles en rating/award som frit må bruges i markedsføring af produktet online såvel som offline, denne kan leveres i format og størrelse efter ønske.

Anmeldelsen vil altid indeholde billeder i høj opløsning, samt i mange tilfælde også en unboxing og en ”preview” video der ligeledes vil være tilgængelig på Youtube.com.

Vi bruger rigtig meget energi på SEO (Søgemaskineoptimering) hvilket i praksis betyder at vores anmeldelser, artikler og nyheder ofte har en høj placering på Google.

Anmeldelserne publiceres først og fremmest på eReviews.dk, men bruges også af vores store netværks af partnere, der bl.a. tæller;

 • EDBpriser.dk
 • Spilpriser.dk
 • DVDPriser.dk
 • Alatest.dk
 • Testseek.dk
 • TestFreaks.dk
 • Pricerunner.dk

Normalt beholder skribenten det anmeldte produkt, men der kan laves aftaler omkring undtagelser, i så fald afholdes retur-fragten normalt af Jer.

Bannere/online markedsføring

Vi har mulighed for at tilbyde flere forskellige løsninger i form af bannere, videoer eller anden online markedsføring på eReviews.dk eller i kombination med andre af Vores sites. Priser og løsninger aftales individuelt.

Pressemeddelelser

Vi bringer gerne Jeres pressemeddelelser, enten som de er, eller i redigeret form, som et del af nyhedsflowet. Pressemeddelser modtages på presse@imonline.dk

Omtale af eReviews.dk

I vores presse-sektion findes der eksempler på hvordan andre partnere har brugt vores anmeldelser og resultater i Deres markedsføring. (Link)

Kontaktoplysninger

I er meget velkommen til at kontakte Os for yderligere information eller for dialog omkring samarbejde.

Kontaktperson

Noel Christensen, Redaktør
Tlf. 50 56 27 76
E-mail: noel@eReviews.dk