Den nye VAIO S-serie af bærbare pc’er fra Sony går ikke på kompromis med hverken computerkraft eller mobilitet. Der er tale om store kræfter med fuld bevægelighed.

VAIO S-serien
VAIO S tilbyder en stærk kombination af ydelse og bærbarhed, og hjælper dig ubesværet gennem arbejdsdagens udfordrende opgaver på farten.

VAIO S fås i to modeller, én med 13,3” skærm og én med 15,5” skærm, der begge er designet i Sonys velkendte og slanke full-flat design, som gør dem lette at få hurtigt ud og ind af en taske på farten. Det stilfulde kabinetdesign er udformet i vægtbesparende materialer såsom kulfiber, aluminium og magnesium, hvilket betyder, at elv den største VAIO 15-model har en vægt på under 2 kg.

Alle S-seriens modeller fås med et nyt slot-in optisk drev til Blu-ray eller DVD og dermed bibeholdes kabinettets ulta-tynde design og robusthed.

Den højtopløste Display Plus-skærm giver mulighed for at nyde detaljerede billeder, grafik og spil, samtidigt med at skærmen er modstandsdygtig overfor ridser og har en anti-refleksbelægning, som reducerer genskær fra lyset – selv når du er udendørs. Når du f.eks. skal vise dine forretningsforbindelser eller kollegaer noget på din skærm, kan du let se og dele de levende og detaljerige billeder på skærmen fra mange skæve forskellige vinkler med VAIO S 15-modellernes Full HD VAIO Display Plus-skærm. Og for endnu skarpere billeder og detaljer kan du desuden få VAIO Display Premium-skærm på VAIO S 13-modellerne.

Det baggrundsoplyste tastatur og den store touchpad med gestus-understøttelse sørger for, at du får en komfortabel skriveoplevelse, uanset om du er i gang med at forberede en præsentation eller om du surfer dit mediearkiv.

Den kompakte kombination af ergonomi og brugervenlighed samt masser af ydelse sætter dig i stand til at løse dagens udfordrende opgaver. Med 3. generations Intel Core i7 quad-core-processor (på udvalgte modeller), SSD harddisk (tilvalg) og et kraftfuldt og dynamisk NVIDIA GeForce-hybridgrafikkort er du kort sagt klædt godt på til både arbejde og underholdning. Udvalgte VAIO S 13-modeller giver dig desuden LTE/3G mobilt højhastighedsbredbånd

Som tilbehør til S-serien fås en ny dockingstation med en integreret 500 GB harddisk. Dockingstationen er perfekt til at tage automatisk back-up af dine filer på kontoret eller blot til at tilføre din bærbare mere lagerplads. Som tilbehør kan du også få et ultra-tyndt sheet-batteri, der giver dig op til 14 timers levetid, hvilket er uundværligt på f.eks. oversøiske flyrejser.

VAIO S – kraftfuld bevægelse
Med den nye VAIO S-serie er du altid klædt på til både arbejde og leg. Åben blot skærmlåget på VAIO’en og tryk på Rapid Wake + Eco, så sparkes din computere i gang på ingen tid. Når du har brug for en pause, klapper du bare skærmlåget ned, hvorefter VAIO S-computerne automatisk går i energibesparende dvale-tilstand og gemmer dine data sikkert på computeren i optil 10 dage1, uden at løbe tør for strøm. Når du ønsker at genoptage arbejdet eller underholdningen, åbner du bare skærmlåget igen. Rapid Wake + Eco-funktionen sørger så for, at du er oppe at køre på få sekunder med alle dine filer aktiveret, præcis som da du forlod dem.

Den nye VAIO S-serie tilbyder førsteklasses batterilevetid med mulighed for at opgradere med et ultra-tyndt sheet-batteri, som giver op til 14 timers2 uafbrudt arbejde og underholdning

Rapportskrivning i de sene nattetimer lettes desuden med det baggrundsoplyste tastatur og den indbyggede lyssensor, som automatisk dæmper lysttyrken på skærmen, så du både rammer flere taster rigtigt første gang og skåner dine øjne betydeligt.

Med xLOUD- og Clear Phase-lydteknologierne sikres du endnu klarere Skype-samtaler og webchat. Alternativt kan du også skifte til Dolby Home Theatre V4, som giver den velkendte biograflignede lyd til dine film og spil via højttalere eller hovedtelefoner.

VAIO S-serien udgør tilmed en handy oplader til din smartphone, hvis der ikke er en stikkontakt i nærheden. Du skal bare tilslutte din telefon via USB for en hurtig opladning – også selvom computeren er slukket eller i dvale

1 Batterilevetid i dvale-tilstand varier i forhold til konfiguration og brugsforhold, såsom installeret hukommelse, tilbageværende batterilevetid og indstillinger for USB-opladning.

2 Målt af MobileMarks-batteritest 2007. Den faktiske batterilevetid vil afhænge af dine specifikke hardware- og software-konfigurationer.

Pris og tilgængelighed
VAIO S-serien er tilgængelig fra midten af juni 2012 til en vejledende udsalgspris for topmodellen nedenfor på 11.000,- danske kroner.

Find den bedste pris på Sony VAIO S