• Funktionalitet
  • Design
  • Pris

Vi skal kigge på endnu et tilbehørsprodukt til iPhone, denne gang fra Case-Mate der producerer en lang række tilbehørsprodukter til smartphones og tablet, primært etuier og lignende.

Produktet som vi skal kigge på denne gang hører til i afdelingen for de mere specielle etuier, for der er tale om et kombineret etui og pung. Hvordan hænger det så lige sammen tænker du sikkert, læs videre og find ud af det.

Design og funktionalitet
Case-Mate Signature Leather Folding Wallet er et læderetui der passer til iPhone 4 og iPhone 4S. Udover at give beskyttelse til din iPhone, kan du opbevare 3 kreditkort og mønter i det særskilte rum til dette. På den måde behøver du kun have én enhed med dig. Det skal dog siges at du skal tage telefonen ind og ud af etuiet når den skal bruges, da det ikke er muligt at betjene telefonen mens den er i etuiet.

Selve etuiet fås i 3 farver, sort, brun og grå, alle lavet i ægte læder og det kan man både se, føle og dufte – det er lækkert! I kanten er der en synlig syning i en kontrastfarve, alt efter hvilken farve man har købt etuiet i.

Case-Mate Signature Leather Folding Wallet kan åbnes, og der er en afdeling til din iPhone med blød mikrofiber så den ikke bliver ridset. I modsatte side er der plads til 3 kreditkort og en smule mønter bagved i en separat lomme. Når Case-Mate Signature Leather Folding Wallet åbnes, er der et diskret Case-Mate logo præget i læderet, det er med til at understrege det klassiske og eksklusive design. Designet er, som nævnt, meget klassisk og enkelt og appellerer nok mere til den modne målgruppe som sætter pris på høj kvalitet og klassisk design, mens teenageren nok ikke lige synes sådan et etui er sagen.

I videoen nedenfor kan du se Case-Mate Signature Leather Folding Wallet i brug, sammen med en Apple iPhone 4.

Konklusion
Case-Mate Signature Leather Folding Wallet er et ret lækkert etui og især det faktum at der er tale om ægte læder gør at man får en god kvalitetsfornemmelse når man får Case-Mate Signature Leather Folding Wallet i hånden. Idéen med at samle de 2 funktioner, altså mobiletui og pung, er formentlig set før, men jeg synes faktisk det fungerer ret fint her, for hvor ofte har man egentlig brug for meget mere end 2-3 kreditkort og evt. lidt mønter? Jeg kan sagtens se det fornuftige i at samle de 2 ting, og din telefon er rigtig godt beskyttet bag læderet og foret af mikrofibre for at undgå eventuelle ridser.

Du får naturligvis ikke samme beskyttelse med Case-Mate Signature Leather Folding Wallet som ex. et skal-cover giver, når vi snakker om beskyttelse mod slag/tryk, men der er også tale om 2 forskellige produkter til 2 forskellige målgrupper.

  • Klassisk design
  • Høj kvalitet
  • Fornuftig prissætning
  • Begrænset plads til mønter
  • Kan ikke lukkes med magnet eller lignende

 

Pris og tilgængelighed
Vejledende pris: 269,-

Fås bl.a. hos Komplett.dk, Dustinhome.dk, Elgiganten.dk samt Proshop.dk

Find den bedste pris på Case-Mate Signature Leather Folding Wallet

Udlånt af
Case-Mate