altaner

Altanen har altid været et frirum for mennesket, der har kunnet gå ud for at suge den friske luft til sig uden at bekymre sig om alverdens larm og jag. I nyere tid er der kommet mere og mere efterspørgsel på en altaner, og det er noget, der kan mærkes hos Art-Tek, der lever af bl.a. at rådgive boligforeninger omkring potentiel altanetablering. Med øget popularisering kommer et øget forbrug, og derfor findes der efterhånden mange smarte gadgets og andet tilbehør, der kan anvendes på og i forhold til din altan.

Energigenerator – spar miljøet og på elregningen

Bor du i et lejlighedskompleks med en lille altan, kan det være svært at finde plads til store, energisparende enheder, der kan få hele din lejlighed til at køre rundt. Hvis din store drøm er at blive selvforsynende gennem vindturbiner og store solpanelerne, er denne Greenerator et godt bud på en fødsel af dit projekt. Generatoren monteres på dit altangelænder, og suger altså både vind og sollys til sig og omdanner det til grøn energi, der i sidste ende både gavner din pengepung og miljøet.

Påhængsgrill – en obligatorisk altanenhed

Det er svært at forestille sig en rigtig altan, terrasse eller have uden en grill. Dog kan det ofte være svært at finde plads til den, hvis man bor inde midt i byen, og altanen derfor har en begrænse størrelse, men det er der heldigvis råd for nu. Med en Balcony BBQ Grill kan du få lov at udfolde dine kulinariske egenskaber lige så mandligt, som far plejede at gøre. Grillen har cirka samme størrelse som en altankasse og monteres på samme måde, og så kan du jo spørge dig selv, om du vil have bøffer eller blomster.

Uanset om du er typen, der ønsker at spare på elregningen eller ham, som ikke kan leve sig igennem sommeren uden den nostalgiske grillfornemmelse, så gælder det om at udnytte sin altan fuldt ud. Har du ikke en altan er det muligt at anskaffe sig en i samarbejde med din boligforening, så du kan nyde godt af teknologiens indtog med fødderne slået op ude i varmen.