iwalk-2-in-1-cable-boxed

Kan et USB kabel betegnes som genialt? I så fald er dette kabel nok bedste bud til denne titel!

iWalk producerer forskelligt tilbehør, bl.a. nogle super lækre Powerbanks i flot design og med display og indbyggede kabler til microUSB og Lightning og ikke mindst dette ret geniale USB kabel med det mundrette navn ” iWalk 2-in-1 Charge/Sync Cable”.

Kablet er reelt bare et fladt USB kabel på 1,8 meter, hvor i den ene ende er et standard USB han-stik – det er nemlig i den anden ende at magien sker, for er er kablet formet som et T – med microUSB i den ene side og Lightning i den anden ende, kablet er naturligvis MFI godkendt. Stikkene kan beskyttes med en gummi-hætte hvor de ikke er i brug, så man forlænger levetiden og undgår støv, snavs og unødvendigt slid. Som en ekstra bonus er både microUSB og Lightning stikket vendbart, så man kan ikke vende stikket forkert! Det lyder måske som en lille ting, men det er altså ret lækkert i det daglige.

iwalk-2-in-1-cable-folded

På kablet er også påmonteret et stykke velcro, så kablet nemt kan rulles sammen når man har det med i tasken – endnu en smart feature.

Idéen med et have ét kabel til opladning af både iOS enheder (iPads, iPhones og lign.) samt Android og alle mulige andre enheder er genial – og når kablet så derudover også er i rigtig lækker kvalitet er det svært at få armene ned, selvom det altså ”bare” er et USB kabel…

Med ét kabel er man dækket virkelig godt ind, så har man dette kabel med på ferie, eller bare i tasken til når man er på farten – bør man kunne oplade de fleste enheder som ikke kræver en særlig oplader og naturligvis kan kablet også bruges til data, hvis mam skal overfører større filer fra en smartphone og til en PC eksempelvis.

iwalk-2-in-1-cable-charging

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 149,-

  • Køb iWalk 2-in-1 Charge/Sync Cable hos wupti.com