gadgets

Hvis du, ligesom os, elsker gadgets, og føler et behov for, at have dine små hjælpere med dig overalt, så har du temmelig sikkert – ligesom de fleste af os – også prøvet at miste en eller flere af dem, fordi du har glemt dem på farten. Og hvis du har børn, kender du helt sikkert også til problematikken.

Den er ikke væk – jeg kan bare ikke lige finde den

Vi glemmer ting. Sådan er det. Det er ikke fordi vi generelt er hverken glem- eller ubetænksomme, men ind i mellem glemmer vi dem. Men uanset hvor sjældent du har mistet en gadget pga. sporadisk hukommelsestab, så er det præcis lige ærgerligt hver gang det sker.

Opmærkning af dine ejendele

I vores forsøg på at komme problemet til livs, er vi nået frem til en temmelig lavpraktisk, men ikke desto mindre god forhåndsregel. Sæt mærkater på! Det kunne f.eks. være med noget så simpelt som en Dymo-maskine, men hvis du har flere ting, der kunne nyde godt af et mærkat, kunne du sandsynligvis nyde glæde af firmaet Ikast Etiket, der leverer labels, klistermærker med tryk og mærkater i et utal af afskygninger.

Mærkater til ethvert formål

Uanset hvad du skal have sat en label på – om det er din iPad, din mobiltelefon, din computer eller måske endda dit tøj, kan den lille virksomhed fra Ikast, hjælpe dig.

Især hvis du har børn, er det decideret genialt, at få mærkater på deres ting! Alt lige fra flyverdragter til madkasser kan få et mærkat, og så er det pludselig slut med det håbløst formulerede tvivlsspørgsmål ”hvises er deses?”.

Også når børnene bliver lidt ældre, og måske har en iPad med i skoletasken, er det en god idé med mærkater. For på trods af, at være fuld af gode intentioner, er det bare en kendsgerning, at børn oftere glemmer deres ting end vi voksne.

Return to sender

Hvis du har prøvet at miste dit dankort, har du (temmelig sikkert) også prøvet at få det retur. Givetvis først efter du har fået det spærret, men ikke desto mindre fået det retur.

Det er de absolut færreste, der ville beholde en anden persons dankort, og da sådanne kort jo er udstyret med ejerens fulde navn, er det relativt simpelt at gå på Krak og yde dagens gode gerning. Det er måske nok noget andet, hvis vi ser på bortkomne kontanter, men hvem bruger også det, i disse tider?

Har du fundet noget, der ikke tilhører dig, og som du ønsker at tilbagelevere, kan du læse mere om hittegods på Politiets hjemmeside.