eReviews.dk er et dedikeret elektronik-site grundlagt i 2009, der altid bringer Dig de seneste artikler, nyheder og anmeldelser af alt indenfor IT, forbrugerelektronik med videre. Vi holder os bl.a. opdateret via producenternes mediebureauer, og kan derfor bringe nyhederne få minutter efter de sker. Ydermere har vi et tæt samarbejde med et bredt udsnit af de største producenter, distributører og forhandlere og har derved adgang til de nyeste produkter, som naturligvis bliver anmeldt her på eReviews.dk.

Vi hører altid gerne fra Dig hvis du har gode idéer, ris/ros eller lignende – klik her for kontaktoplysninger.

Karakterskala

Vores karakterskala går fra 0-5 stjerner, jo flere stjerner jo bedre!

Kriterierne for karakteren afhænger af hvilken produkttype der anmeldes, men fremgår altid af den angivne karakter, ex. kan der gives karakter for FunktionalitetDesign og Pris og derudover en samlet karakter.

Eksempel på karakter

eReviews.dk-award-5-300px

Hvem står bag eReviews.dk?

eReviews.dk ejes og drives af imonline.dk, der står bag et netværk af danske websites, bl.a. eReviews.dkMyDigitalPhotos.dkCykelStart.dk og BabyKogebogen.dk

imonline.dk
Fastrupvej 46
8355 Solbjerg
Danmark
CVR: 33996748

Redaktionen

Mød holdet bag eReviews.dk, der består af engagerede skribenter der alle brænder for tech, gear og gadgets. Vi er altid på udkig efter dygtige skribenter til både test, anmeldelser, artikler og nyheder – så kontakt Noel Christensen for mere information, hvis du ønsker at være en del af holdet.

Noel Christensen

Noel Christensen
Redaktør og stifter
Speciale: Netværk, NAS, Tablets

 

Goran Popadic

Goran Popadic
Skribent
Speciale: Gaming, konsol, spil

eReviewsLLO

Lars Lund Olsen
Skribent
Speciale: Lyd og billede
 

Rasmus Krarup Jensen

Rasmus Krarup Jensen
Skribent
Speciale: Film (DVD/Blu-Ray)