Hvem er vi?

eReviews.dk er en del af imonline.dk som ejer og driver et netværk af danske websites, primært inden for IT og elektronik.

eReviews.dk blev lanceret i 2009 og har været i konstant vækst siden da, hvilket beviser at der er brug for et alternativ til de trykte medier i Danmark når vi snakker både IT, hardware, software, gadgets og meget andet.

Vi beskæftiger os med alt inden for IT og elektronik og gadgets, dvs. alt fra bærbare pc’er, over mobiltelefoner, fjernstyrede helikoptere, blu-ray film, MP3-afspillere, NAS løsninger og meget mere.

Vi bringer nyheder når de opstår, pressemeddelelser og ikke mindst artikler samt tips & tricks om aktuelle emner. Derudover bruger vi rigtig meget energi på at skrive anmeldelser af alle de nyeste elektroniske gadgets, faktisk er det her vi bruger mest energi – og det betyder at vi siden opstarten har publiceret hele 1380 dybdegående anmeldelser (Pr. 11-04-17)

Fra slutningen af 2011 er staben blevet udvidet fra at være et enkeltmandsprojekt, til at have 1-2 skribenter tilknyttet på freelancebasis og i dag er der 3 skribenter tilknyttet, foruden redaktøren. Det betyder at vi kan bringe endnu mere indhold til vores læsere og skabe et endnu bedre website for brugerne.

Karakterskala

Vores karakterskala går fra 0-5 stjerner, jo flere stjerner jo bedre!

Kriterierne for karakteren afhænger af hvilken produkttype der anmeldes, men fremgår altid af den angivne karakter, ex. kan der gives karakter for FunktionalitetDesign og Pris og derudover en samlet karakter.

Eksempel på karakter

eReviews.dk-award-5-300px

Redaktionen

Mød holdet bag eReviews.dk, der består af engagerede skribenter der alle brænder for tech, gear og gadgets. Vi er altid på udkig efter dygtige skribenter til både test, anmeldelser, artikler og nyheder – så kontakt Noel Christensen for mere information hvis du ønsker at være en del af holdet.

Noel Christensen

Noel Christensen
Redaktør og stifter
Speciale: Netværk, NAS, Tablets

Noel har siden barnsben interesseret sig for IT og elektronik helt generelt, det startede ud med spil og spillekonsoller og blev hurtigt til PC’er, hardware og alt andet indenfor forbrugerelektronik. I folkeskolen startede Noel, sammen med et par klassekammerater PlayStation-Siden.dk som senere blev omdøbt til PSite.dk, her blev bl.a. testet og anmeldt spil, spillekonsoller og udstyr hertil. Dette skulle også vise sig at blive indgangsvinklen til hans professionelle arbejdsliv hvor han siden 2001 har beskæftiget sig med IT og forbrugerelektronik.

Når ikke der bliver rodet med elektroniske dimser, bruger han det meste af sin fritid på et af hans andre projekter, CykelStart.dk, hvor han kombinerer den store passion for cykling på både landevej og i skoven, med en umættelig trang til at teste og anmelde grej!

Privat er Noel bosat syd for Århus sammen med Trine og Deres 2 børn.

Goran Popadic

Goran Popadic
Skribent
Speciale: Gaming, konsol, spil

Som så mange andre har Goran interesseret sig for teknologi og gadgets så længe han kan erindre og i hvert fald siden han samlede sin første gaming PC. Siden da er denne passion kun vokset sig større og i dag beskæftiger Goran sig med teknologi dagligt, hvad enten det er ude eller på arbejde. I hjemmet kan han eksempelvis godt lide at så mange ting som muligt er forbundet til routeren. Gaming fylder en del i denne ligning, men Goran lader sig ikke begrænse og alt, som teknologisk kan gøre en hverdag nemmere eller sjovere har interesse.

En smule sport bliver der også tid til, for det siger de kloge er vigtigt, og måden hvorpå Goran holder sig i form er ved basket og en løbetur i ny og næ for lige at rense øverste etage, samt forbrænde over gennemsnit forbrug af kage.

Goran bor i nærheden af hovedstaden med sin dejlige kone, Ivona og deres to drenge.

eReviewsLLO

Lars Lund Olsen
Skribent
Speciale: Lyd og billede
 

Lars er uddannet elektroniktekniker, og har gennem arbejdslivet en lang baggrund indenfor hardware- og softwaretest. Drevet af en solid nysgerrighed, nyder han at undersøge de nyeste produkter og grave sig ned i alle detaljer. Hans styrker er lyd- og billedprodukter, samt elektronik til hjemmet. Lars skribent karriere startede tilbage i 2007, og når han ikke tester spændende produkter, slapper han af med en fisketur, og holder meget af at rejse, helst til et sted med vilde dyr.

Lars er gift med Tine, og bor i Nordsjælland.

Rasmus Krarup Jensen

Rasmus Krarup Jensen
Skribent
Speciale: Film (DVD/Blu-Ray)
  

Rasmus er en filmnørd af en anden verden med over 2000 sete film på bagen og har en plads på eReviews-holdet for fortsat at udvide ikke blot sin vidensmæssige horisont men også selve filmsamlingen. Rasmus er redaktør på mandemagasinet www.connery.dk, men bruger de frie øjeblikke på at ytre et par halvvise ord om, hvilke film man bør se, og hvilke film man bør springe let og elegant henover. Med en forkærlighed for hjemmebiografer og udviklingen af hjemmevideomulighederne har Rasmus den bedste grejforståelse til at kunne give sit besyv til den filmiske oplevelse i sofaen.

Rasmus bor i midtjylland med sin kæreste.

Hvem står bag eReviews.dk?

eReviews.dk ejes og drives af imonline.dk, der står bag et netværk af danske websites, bl.a. eReviews.dkMyDigitalPhotos.dkCykelStart.dk og BabyKogebogen.dk

imonline.dk
Fastrupvej 46
8355 Solbjerg
Danmark
CVR: 33996748