• Funktionalitet
  • Design
  • Pris

jabra HALO2 1 300x225 Jabra Halo2

Vi har modtaget endnu et produkt fra Jabra og denne gang er der tale om et trådløst bluetooth headset, i stereo vel at mærke. Jabra Halo2 kan med andre ord bruges til både musik, telefon og meget andet og kan bruges både med og uden ledning, hvis man gerne vil benytte det sammen med en enhed der ikke understøtter bluetooth.

Trådløs lyd kan være en lunken oplevelse, lad os se hvordan Jabra Halo2 klarer opgave.

Hvad er der i kassen?
Jabra Halo2 kommer i en flot æske og i denne finder man Jabra Halo2, en 220 volt lader, et minijack kabel for brug sammen med kablede enheder samt et USB kabel for opladning via PC eller Mac.

Se vores unboxing video af Jabra Halo2 nedenfor.

Design og funktionalitet
Designet på Jabra Halo2 er utrolig stilrent, med en bred sort hovedbøjle i mat sort plast og flade ørebøffer der er let viklet så de sidder med den korrekte vinkel på øret. Ørebøfferne såvel som bøjlen er beklædt med blødt veolour som både er rart og blødt og ikke er så varmt at have på ørerne som eksempelvis kunstlæder. På ørerbøfferne er en sølvfarvet bord, som bryder det sorte, pænt og ret eksklusivt at se på, da jeg først så Jabra Halo2 var min tanke at det lignede noget der kunne være produceret af B & O.

Headsettet kan foldes sammen, så det fylder mindst muligt, og der er mulighed for at justere størrelsen ved at trække i selve ørebøfferne. På indersiden af bøjlen er et par dioder der indikere om headsettet har forbindelse via blueototh og en indikation omkring strøm. Den den ene ørebøf er al teknikken samlet, dvs. i bunden er USB stikket, som bruges til både opladning og hvis du ønsker at bruge dem kablet via det medfølgende USB -> Minijack kabel.

På siden af Jabra Halo2 er også selve volumekontrol og den er lidt speciel, for den er touchbaseret. I praksis betyder det at du skal bevæge fingeren op eller ned for at skrue op og ned, en fed feature når man lige finder ud af hvordan det fungere. En gang imellem må man kaste håndklædet i ringen og kigge i manulen efter at have siddet og trykket på + og – mange gange…

jabra HALO2  300x225 Jabra Halo2

Det er også her besvar/afslut knappen sidder der bruges ved opkald, for Jabra Halo2 kan både bruges til musik, spil og telefoni. Det er jo ikke noget decideret gaming headset, men bruger man det sammen med sin smartphone til musik giver det rigtig god mening at man også kan besvare opkald og snakke i telefon via dette. Kvaliteten er ganske glimrende og lyden klar og tydelig, både det der kommer ud af ørerbøfferne og den lyd som modtageren får. Derudover kan Jabra Halo2 jo også bruges sammen med pc’en eller mac’en derhjemme og her er det oplagt at bruge det til Skype også eksempelvis.

Du kan, som med de fleste andre Jabra produkter, bruge Jabra Halo2 med 2 enheder af gangen, så både du og fruen kan bruge det samme headset med hver Jeres mobiltelefon. Lige med dette produkt er det nok mindre vigtigt, med mindre man bruger det både sammen med sin smartphone og computer, så giver det også god mening at 2 enheder kan bruge det samtidig.

Som de andre Jabra produkter vi har anmeldt den seneste tid, så er Jabra Halo2 utrolig nem at sætte op, tænd, søg efter bluetooth enheder og tilslut – that’s it!

Hvis i skal kaste et blik på teknikken, så er Jabra Halo2 udstyret med AM3D Virtual Surround Sound 2.0 og Power Bass og dobbelt mikrofoner med en teknologi kaldet Noise Blackout.

Komforten er rigtig god, både den polstrede bøjle og de flade polstrede ørebøffer gør at Jabra Halo2 sidder tilpas tæt, men stadig så det hverken strammer eller generer, så du kan sagtens bære dem i længere tid af gangen. Det er “on-ear” typen, så du vil stadig kunne høre hvad der sker omkring dig, dvs. baggrundsstøj mv. Til det brug Jabra Halo2 er tiltænkt, mener jeg dog ikke dette er et kritikpunkt.

Lydmæssigt er der ikke umiddelbart nogen hørbar forskel om man benytter bluetooth eller kabel, så den trådløse del fungerer glimrende. Lyden i Jabra Halo2 er fin, så længe du holder volumen på et rimelig niveau. Lyden er rimelig detaljeret og der er en fornuftig bass/bund i lyden, jeg kunne dog godt tænke mig en lille smule mere klarhed, mod en smule mindre bass – det er dog en smagssag. Jeg har testet Jabra Halo2 med en del forskellig musik, fra Kim Larsen til Johnsson – og generelt er indtrykket det samme.

jabra HALO2 11 300x225 Jabra Halo2

Konklusion
Der er efterhånden ganske mange trådøse hovedtelefoner og headset på markedet og heldigvis er kvaliteten blevet meget bedre de sidste par år. Jabra Halo2 er ingen undtagelse, for der er tale om et headset i en rigtig lækker kvalitet, i pænt og stilrent design der kan gå både i hjemmet eller på farten, uanset om man bruger det til musik, film eller telefoni. Med bluetooth teknologi rækker det ca. 10 meter, så du kan sagtens koble dem til pc’en derhjemme og gå rundt i huset/lejligheden og lytte til musikken, trådløst. Lækker kvalitet, fornuftig lyd og foldbart design kendetegner Jabra Halo2.

  • God kvalitet
  • Foldbart design
  • Trådløs eller kabel
  • Savner en smule klarhed i lyden
  • Touchbaseret volumekontrol kan være lidt svær at styre

Pris og tilgængelighed
Set til 569,-

Find den bedste pris på Jabra Halo2

Udlånt af
Jabra