Kingston Digital Europe Ltd, en del af Kingston Technology Company, der er førende inden for hukommelsesprodukter i hele verden, lancerer i dag Kingston DataTraveler Elite 3.0. DataTraveler Elite 3.0 er baseret på USB 3.0-standarden og giver derfor fantastiske overførelseshastigheder.

”I dag gemmer og transportere forbrugere i langt højre grad deres videoer, billeder, musik samt personlige dokumenter på eksterne enheder. I takt med at lagerpladsen øges,forventes det også, at vi kan hente og overføre de mange filer hurtigere. Det kan man med USB 3.0”, siger Michael Lysholt Nielsen, Business Development Manager hos Kingston Technology i Danmark. ”Den nye DataTraveler Elite med USB 3.0 bliver tilføjet til vores USB 3.0-familie og er tiltænkt dem, som gerne vil stifte bekendtskab med USB 3.0 uden at sprænge banken”.

DataTraveler Elite 3.0 hjælper forbrugerne med at spare tid. Eksempelvis viser interne test, at DataTraveler Elite 3.0 er cirka dobbelt så hurtig, som en almindelig USB 2.0-nøgle ved kopiering af filer på over 22GB. Testen blev udført med en enkelt Blu-ray film, over 10.000 billeder og mere end 4.000 sange.

Den nye DataTraveler Elite 3.0 er bagud kompatibel med USB 2.0, og kommer med kapaciteterne 16GB, 32GB og 64GB. USB-nøglens design er slankt, uden hætte til USB-stikket, men har til gengæld et udtrækkeligt chassis, der beskytter stikket.

Pris og tilgængelighed
Fås i 16, 32 og 64GB.
Vejledende pris: Fra 125,- ex moms

Find den bedste pris på Kingston DataTraveler Elite 3.0

Kilde: Kingston