Pressemeddelelse

Danske brugere kan se frem til et spændende alternativt, når der skal handles laptops i den eksklusive ende af spektret – d. 20. april 2017 lander Microsofts Surface Book nemlig i de danske butikker.  

Microsoft vakte en del opsigt ved præsentationen af Surface Book, der er selskabets første egenudviklede laptop. Det strømlinede og minimalistiske design er i en klasse for sig, og indeni har Microsoft samlet det ypperste inden for teknologien, så brugerne får den ultimative oplevelse.

”Vi har set frem til at kunne præsentere det danske marked for Surface Book, der er vores bud på en laptop i den absolutte topklasse. For os har det været vigtigt at rykke lidt ved grænserne for ny teknologi, og med Surface Book præsenterer vi vores brugere for et meget innovativt design, der indbyder til nye måder at arbejde på. Samtidig har vi bygget en laptop, der rent performancemæssigt leverer den bedste oplevelse, der er mulig med vores tids teknologi, siger Martin Thorning Hansen, divisionschef for Windows & Surface i Microsoft Danmark.

Vanen tro, når Microsoft lancerer ny hardware, er Surface Book ikke en helt almindelig laptop – den ligger i en kategori for sig. Skærmen kan adskilles fra tastaturbasen og kan anvendes som en stor tablet, der udover touch-input også kan bruges med pen. Surface Book er 13,5” og holder til en hel dags arbejde – og mere til, med en batterilevetid på mellem 12-16 timer afhængig af modellen.

”I takt med udviklingen ser vi også, at flere og flere af vores arbejdsprocesser foregår digitalt, og her er pc’en et virkelig vigtigt arbejdsredskab. Med Surface Book ønsker vi at give vores brugere de bedste forudsætninger i form af den ultimative laptop,” slutter Martin Thorning Hansen.

Surface Book findes i forskellige konfigurationer og koster fra 12.999,- kroner. Surface Book kan købes hos danske pc-forhandlere landet over fra d. 20. april 2017, og kan forudbestilles allerede nu hos udvalgte forhandlere og via Microsoft Store.