Et stærkt team af visionære teknikkere og internet pionere vil skabe en platform hvor butikker kan uploade og styre deres daily-deals gennem brug af en open-source platform. Shopbox vil udfordre den nuværende lav-teknologiske tilgang i daily-deal markedet domineret af virksomheder som Downtown og Groupon. Shopbox lanceres d. 15. Maj i København som test by.

Shopbox-teknologien giver butikkerne mulighed for at have deres eget ’daily deal’-system på tværs af flere kanaler som websites, Facebook, email-systemer og mobile apps, og det er nemt at bruge.

”Vi vil med Shopbox teknologien skabe en platform hvor butikker og forbrugere kan interagere og dele tilbud og feedback med hinanden” udtaler Anders Laustsen, Co-founder og CTO i Shopbox. Det er en form for Facebook møder Pinterest møder Yelp hvor design er i højsædet men selve platformen styres af butikerne selv.

En anden væsentlig del i teknologien er at udvikler teamet har fokuseret på at deals der uploades til Shopbox kan målrettes slutbrugeren ud fra præferencer og adfærd (behavirol targeting). ”Vi bruger den nyeste teknologi og responsive web værktøjer for at gøre Shopbox organisk og styret ud fra brugerens interesser og adfærd – og ikke kommerciele interesser” fortsætter Anders Laustsen.

Visionen med Shopbox er at blive for butikker hvad Facebook er for forbrugere. Der er ingen tvivl om at social commerce vil stige markant over de næste år og Shopbox vil med den nye teknologi give butikker og forbrugere et værktøj til at skabe et link mellem den virtuelle trafik og den fysiske verden. Uden at det koster butikkerne en masse penge. Det er gratis at bruge Shopbox og kommisionen er 10% mod de op til 50% butikkerne betaler i dag til andre udbydere.

Om Shopbox
Shopbox er en social commerce platform med hovedsæde i København. Shopbox vil revolutionere social buying og daily deal-branchen. Det skal være fair og økonomisk rentabelt for butikker at lave daily deals og mere målrettet og relevant for forbrugeren. Shopbox skaber et interaktivt købsfællesskab, forbruger, sociale netværk og butikker imellem og giver butikkerne deres eget nemt håndterlige deal-system på tværs af forbrugerkanaler.

Kilde: Shopbox