Corsair er for alvor kommet ind i markedet for gaming tilbehør. De har naturligvis en lang historik med produkter til denne målgruppe og historikken er helt fra 1994, hvor hjemme computere var relativt nye for den brede befolkning. Nu er man klar til at udvide sortimentet for mus med Corsair Glaive RGB musen, hvor navnet indikerer multifarvefunktionaliteten, men den gemmer også på et modulært design og meget mere.

Som Corsair rigtigt nok kommer ind på ved deres annoncering af musen så er det ikke muligt at lave en størrelse eller form af mus, der passer til alle os gamere, da vi både spiller forskelligt og er fysisk vidt forskellige. Derfor giver man brugeren mulighed for at tilpasse musens fysiske beskaffenhed ved at lade den være bestykket med magnetiske sidestykker, der kan skiftes efter ønske og behov, for at man kan tilpasse dens størrelse og form i løbet af få sekunder. Foruden at gøre det muligt for gameren at finde sin passende form, så er det faktisk også muligt at lade brugeren have den samme mus til forskellige spil, da det ikke nødvendigvis er den samme måde man anvender en mus på afhængigt af spilgenre.

Ovenstående er der intet revolutionært i, men det bliver alligevel spændende at se, hvordan Corsair vælger at lave løsningen og om den udspiller sig bedre end konkurrenterne eller ej. Desuden er Corsair Glaive RGB bestykket med en specialudviklet PMW3367 optisk sensor i samarbejde med PixArt, som kan håndtere helt op til 16.000 DPI og tracking er præcis ned til hver enkelt pixel, hvilket gør Corsair Glaive RGB til en perfekt gaming mus.

Selvom det er selvsagt i navnet, så er det også nævneværdigt at musen er udstyret med belysning i alle regnbuens farver, så man kan fuldende sit setup derhjemme. Denne belysningen vil være i tre individuelt programmerbare zoner og vigtigst af alt vil profilerne være at gemme direkte på musens hukommelse, således at man kan tage sin egen mus med diverse steder uden nødvendigvis at skulle slæbe PC med også.

Corsair Glaive RGB er allerede i handlen, så hvis du vil tjekke den ud er den nok ikke meget længere væk end at postbuddet kan komme med den i løbet af få dage.