Sidste år på denne tid lancerede Logitech den første lag-frie gaming mus i form af Logitech G900, men nu er tiden kommet til at tage skridtet videre. Med lancering af POWERPLAY og LIGHTSPEED er Logitech G endnu en gang klar til at revolutionere drømmen om den trådløse gamingoplevelse. Med POWERPLAY er der tale om en musemåtte med et trådløst opladesystem, som sørger for at din mus lader, selvom den ikke er sluttet til med et kabel og LIGHTSPEED er så den teknologi man bygger ind i musen for at denne kan modtage opladningen så længe den befinder sig på den kompatible musemåtte.

I første omgang ser vi netop en nyudvikling af den nævnte mus, som logitech nu navngiver G903 LIGHTSPEED, samt dertilhørende også en G703 LIGHTSPEED, som altså begge er trådløse gaming mus uden lag og med, hver deres fordele, som skal være med til at gøre spilleoplevelsen lettere unik.

Musemåtten der hedder POWERPLAY er en af udseende ganske almindelig musemåtte, men med det twist at den kontinuerligt giver strøm til kompatible enheder. Logitech nævner ikke hvilken teknologi der ligger bag, så om vores Qi-kompatible telefoner skulle kunne understøttes af musemåtten må komme an på en test, men det er også mindre væsentligt for POWERPLAY giver, som allerede skrevet, kontinuerligt strøm til en trådløs muse og det betyder at man reelt set aldrig løber tør for strøm.

Personligt har jeg selv glædet mig meget til trådløs opladning skulle bevæge sig mere ind på vore skriveborde og at det så småt starter med gaming udstyr gør mig bestemt ikke noget.