Det burde ikke komme som nogen overraskelse at et af de mest roste basketball-spil og sports-spil generelt får en ny og opdateret udgave i år. For at tease og give lidt indsigt i hvad der er fans i vente har man udgivet en trailer om de visuelle forbedringer, som er i vente. Spillets overordnede mekanismer, bør være velkendte for dem, der har spillet sidste års udgave og forbedringerne har, foruden flere spiltyper, været mere visuelle takket være nye foto- og laser-tekniker, som altså skal give en endnu mere realistisk præsentation af spil og spillere.

Holdet bag NBA 2K18 har arbejdet hårdt for at bringe en udgave, der igen skal bringe noget nyt på banen – bogstaveligt talt. MyPlayer er her igen, men nu med endnu flere indstillingsmuligheder, så man kan lave den spiller man ønsker eller sågar en der ligner én selv.

Traileren forneden viser, hvordan det hele er blevet til og så kan man blive endnu mere utålmodig med at spillet skal ramme butikshylderne. Videoen handler om detaljerne og spillerne i NBA 2K18 er blevet bygget fra bunden, således at man har fået endnu flere detaljer med, såsom strækmærker, modermærker, gamle tatoveringer og meget mere. Dertil har ansigter og ansigtsudtryk fået flere detaljer og udtryk, så man føler mere personlighed fra spillerne.

Husk også at du fra den 8. september kan hente den gratis Prelude til PlayStation og Xbox for at få en forsmag på spillet, der altså udkommer ugen efter.