NETGEAR har valgt at udvide sortimentet på den prisvindende serie af netværksprodukter, Orbi, som bygger på en router og satellitenhed, der sørger for god Wi-Fi dækning selv i større hjem og til de mange enheder og brugere, man efterhånden finder i et moderne hjem.

Der er tale om hele to produkter, hvor det er satellitenhederne til forskel og mens RBK30 dækker op til 200 m2 så sørger RBK40 for dækning op til 250 m2. Begge i sig selv ganske imponerende og bør være rigeligt for de fleste hjem.

Man bibeholder konceptet med det elegante design, som gør at Orbi produkterne er præsentable i stuen og stående fremme, hvilket i sig selv sørger for en bedre dækning. Derudover benytter NETGEAR Orbi deres patentbeskyttede Tri-Band WiFi, som ligeledes giver overtrufne hastigheder til flere samtidigt tilsluttede enheder. Modsat range extendere er satellitter bygget op således at de alle sammen er del af samme netværk og enhederne er forbundet ab fabrik, så man bare skal sætte op og sætte satellitter i stikkontakten. Derefter kan man via sin browser eller smarte enhed styre indstillingerne for sit setup.

RBK30 med en AC2200 router og en satellitenhed vil stå i 3.190,- DKK inkl. moms vejledende, mens
RBK40 med samme Orbi AC2200 router, men en lidt kraftigere satellit skal man af med 3.290,- DKK inkl. moms for.