PURE præsenterer tre sommerradioer, som er perfekte til at sørge for sød musik på din ferie. PUREs radioer har alt, du skal bruge for at spille op til en festlig aften på terrassen eller en regnfuld dag i telt på festivalen.

PURE Oasis Flow: Den vandtætte DAB- og internetradio til alt slags vejr
Med en Oasis Flow behøver det ikke at blive en solrig sommer, for dette er radioen til alle gøremål – også i regnvejr. Den kan fx bruges på musikfestivalen, på stranden, i parken eller på båden. Oasis Flow er så robust, at den holder til alle tænkelige udendørsaktiviteter med sit holdbare og vandtætte ydre. Radioens yderskal er lavet af aluminium med gummi som forsegling på knapper og kanter, og den har features såsom touchscreen, OLED-display og internetforbindelse.

Oasis Flow har en vejledende udsalgspris af 2.299 DKK, og nærmeste forhandler kan oplyses ved at ringe til Selek Danmark på tlf.: 98 15 33 66.

Giv sommerfesten kant med PUREs EVOKE-1S Marshall Edition
Dette er radioen, der kombinerer den høje kvalitet fra PUREs EVOKE-1S med Marshalls legendariske stil. Marshall Amplification er som bekendt verdens største guitarforstærkerproducent, og i deres samarbejde med PURE har de skabt en radio, som for alvor vil kunne live sommerfesten op.

EVOKE-1S Marshall Edition kommer i sort vinyl og er lige som en Marshall-forstærker beklædt med træsider, messing-effektpanel og sortmetal-filter på kabinettet. Lyset i displayet kan justeres i styrke og som et cadeau til kultfilmen “Spinal Tap”, kan lydstyrken skrues helt op til 11!

EVOKE-1S Marshall har en vejledende udsalgspris af 1.399 DKK, og nærmeste forhandler kan oplyses ved at ringe til Selek Danmark på tlf.: 98 15 33 66.

EVOKE Mio sætter kulør på sommeren
PUREs populære EVOKE Mio fås i fem nye farver, der kan pifte køkkenet eller stuen op til sommeren – turkis, rød, lilla, mørkerød og sort med en læderfinish. EVOKE Mio passer ind til alle lejligheder og vil stråle om kap med solen i ethvert værelse.

EVOKE Mio er designet til at tage med sig rundt i huset eller ud i det fri takket være det genopladelige batterisystem ChargePack (købes separat), der giver op til 24 timers afspilning. Så kan du lytte til din favorit musik til grillaften på terrassen, eller når du soler dig på græsplænen. EVOKE Mio kan købes online via http://www.pure.com/dk til den vejledende udsalgspris af 1.499 DKK.

Kilde: PURE