• Funktionalitet
  • Design
  • Pris

Hvis du har ledt efter en universal løsning til at forbinde enhver af dine iOS enheder eller endda en ældre iPod til dit lydsystem derhjemme, så byder Pure i-20 på det og mere til. Med Pure i-20 kan du forbinde eksempelvis din iPhone med digitalt lyd og billede til dit fjernsyn eller mediecenter.

Hvad er der i kassen?
Udover Pure i-20 finder man i æsken en smart lille fjernbetjening, strømforsyning med dertilhørende adapter til UK, US og naturligvis EU(DK), AV-kabel til lyd og component-kabel til digitalt billede. De medfølgende adaptere er for nogle overflødige, men ønsker man at tage sin Pure i-20 med ud at rejse er det naturligvis velkomment at man kan forbinde den i store dele af verden.

Design
Pure i-20 er udstyret med en relativt stor og en smule tung bund, men den har samtidigt to formål. Takket være det store areal er der plads til adskillige forbindelsesmuligheder og samtidigt er den bredde bund på Pure i-20 også med til at holde en iPad på plads skulle man bruge sådan en (bemærk at iPad ikke er listet som værende kompatibel i brugermanualen, men en udvidet kompatilitetsliste for Pure i-20 er at finde på www.pure.com). På bagsiden af Pure i-20 finder man udgang til component- og composite-video samt analog og optisk lydudgang. Man kan dermed forbinde og nyde sin musik- og filmsamling på forskellige måder.

Til trods for at iPhone og iPad kan erhverves i både hvid og sort, så er det tydeligt at inspirationskilden til Pure i-20 har været Apples kombination af sort og sølv og dette kan man som forbruger kun være tilfreds med, da det er stilfuldt og skaber synergi blandt ens produkter.

Funktionalitet
Pure i-20 kan som nævnt tilsluttes dit fjernsyn eller mediecenter både analogt og digitalt. De medfølgende kabler er til brug med digital video og analog lyd med hhv. Component- og AV-kabler. Lyden fra Pure i-20 gik fint igennem både med AV-kabler og med et optisk lydkabel. Med et enkelt klik på fjernbetjeningen skal Pure i-20 skifte mellem billedkilder, men det var desværre ikke muligt at finde ud af hvordan billedkvaliteten via S-video var da det ikke var muligt at få denne udgang til at virke med undertegnedes hjemmebiograf (forstærker + TV).

Når man havde sat Pure i-20 til strømmen og sit anlæg venter denne blot på at man sætter eksempelvis sin iPhone til. Hvis man vælger at afspille en video skifter Pure i-20 automatisk over til fjernsynet, men hvis man blot afspiller musik forbliver din enheds skærm som brugergrænseflade. Fjernbetjeningen til Pure i-20 er simpel og kompakt, hvilket er behageligt, men man kunne savne flere navigationstaster. Det er dog ikke nødvendigvis Pure der er skyld i manglen på disse, men kan ligeså vel være begrænsninger fra iOS og Apple. Det man eksempelvis ikke kan er at skifte mellem sine Apps eller benytte søgefeltet i fx Youtube. For de fleste vil dette dog med stor sandsynlighed ikke være af stor gene, eftersom man kan sætte sin musik til at afspille, skifte sange og justere lyden på afstand.

Pure i-20 er i sig selv en smart tilføjelse til dit mediecenter og forbinder eksempelvis din iTunes samling med dit high-end musiksystem, samtidigt med at du har en fjernbetjening du kan styre det hele med fra sofaen. I en kombination med eksempelvis VLC Streamer eller Spotify åbner Pure i-20 op for endnu flere muligheder. Med et premium abonnement til Spotify får du adgang til alverdens musik og kan nu ubesværet forbinde det til gode højttalere uden at skulle slæbe din bærbar væk fra skrivebordet. Med billedstreamings-apps som VLC Streamer kan du trådløst overføre din filmsamling fra computeren til din iPhone og via Pure i-20 videre til dit fjernsyn. Det kræver en smule opsætning første gang, men virker senere hen upåklageligt. Eftersom Pure i-20 er mere mobil end de fleste bærbare, for ikke at nævne stationære, computere er det en nem måde at flytte underholdningen fra stuen til soveværelset ved hjælp af streaming. Hvad er værd at nævne er at det desværre med Spotify (og sikkert andre lignende Apps) ligesom med youtube ikke er muligt at bruge search funktionen med fjernbetjeningen.

Den nævnte fjernbetjening der følger med Pure i-20 er nærmest prikken over i’et da det gør hele oplevelsen mere ligetil. De begrænsninger som fjernbetjeningen og Pure i-20 lider af er, som allerede nævnt, noget som i ligeså høj grad skyldes iOS brugergrænsefladen. Fjernbetjeningen er hurtig om end man skal pege nærmest direkte på modtageren der befinder sig på bunden af Pure i-20.

Konklusion
Ved hjælp af forskellige Apps og Pure i-20 kan du forbinde din musik- og filmsamling fra computeren trådløst til dit HiFi-sæt nærmest ethvert sted i hjemmet. Du kan naturligvis også blot benytte de medier der befinder sig på din iPod, iPhone eller iPad. Pure i-20 kan dog ikke benyttes med andre enheder, da den ikke har nogen AUX-indgang.

  • Design passer til iPhone/iPad
  • Analog og digital opkobling
  • Fjernbetjening
  • Oplader tilsluttet enhed
  • Adapter til opladning i udlandet
  • S-video fungerede ikke
  • Få navigationsmuligheder

Pris og tilgængelighed
Vejledende pris: ?
Set til 767,-

Find den bedste pris på Pure i-20

Udlånt af
PURE