Pure – verdens førende producent af trådløse musik- og lydsystemer – offentliggør, at den prisvindende One Flow nu fås i hvid og leveres med en flot silkeblød finish, så du kan lytte til dine foretrukne radiostationer fra hele verden og streame det indhold, du vælger, med stil.

Den bærbare One Flow, som også fås i sort, bruger Wi-Fi-teknologi til at sikre, at brugerne kan streame en lang række lyde, herunder musik, som de har gemt på deres hjemme-pc’er eller netværksbaserede lagringsenheder; samt titusindvis af internetradiostationer, on-demand-indhold (podcasts og programmer til genafspilning) samt omgivelseslyde, som brugere har adgang til via PURE Lounge*, og digital- og FM-radio.

Med sit elegante satinlook, knapper i krom og gode lyd er One Flow både en fryd for øjet og øret. Radioen er brugervenlig og blandt andet returknappen gør det let at navigere rundt i menuerne. One Flow er også velegnet til at tage med på farten. Den kan spille i op til 25 timer på en opladning, hvis man bruger den genopladelige ChargePAK® E1 (399DKK -ekstraudstyr).

Radioen understøtter samtlige internationale DAB-standarder, FM og et ubegrænset antal internetstationer, 30 faste DAB- og FM-stationer, den har æggeur og sleep-timer, 3,5 mm stik til iPod eller mp3-afspiller, to brugervenlige alarmer, hovedtelefonstik og en stor LCD-skærm.

Pris og tilgængelighed
Pure’s One Flow fås nu til en pris af blot 999DKK.

Find den bedste pris på Pure One Flow