ROCCAT inviterede endnu en gang til et presseevent om deres nyeste produkter hos DS Rack i København og vi var med til en snak om stort og småt.

I stedet for at sende en pressemeddelelse ud eller på anden vis annoncere nyheder og ellers nye tiltag, så har tyske ROCCAT en lidt anden approach når det kommer til PR må man sige. De gentog succesen fra sidste år og inviterede den danske presse til lidt snacks, sodavand, øl, energidrinks og gaming hos netcaféen DS Rack på Frederiksberg i København. Der var mulighed for at snakke personligt med PR og Salg om de produkter ROCCAT for nyligt har lanceret og, hvilke planer de ellers har for fremtiden.

img_3203

Det giver altid lidt debat, mens der alligevel er en fælles forståelse for hvad der er rigtigt og forkert i gaming communityen i dag kontra “de gode gamle dage” nogle af os glædeligt husker tilbage på. Spil har ganske vist udviklet sig på både godt og ondt, det samme har miljøet, men i særdeleshed har vores udstyr og også måden vi anvender det på. Det er så det nævnte udstyr, som ROCCAT agter at gøre os opmærksomme på og pointerer endnu en gang vigtigheden af kvalitet fra Tyskland uden at bashe konkurrenterne for de respekterer også det disse laver, men mener alligevel de har et eksistensgrundlag grundet deres innovationsevne og den fortsatte succes af Kone musen måske også.

img_3204

Til dette event var der ikke så meget fokus på noget bestemt, men vi fik alligevel lov at lege lidt og snakke om nogle af deres seneste produkter, såsom Sova, Skeltr og Renga. Mens Sova er et længeventet produkt til sofaen, så er der mange der har ventet (for) længe på den og nu hvor den endelig er her, så har hypen måske forlagt sig en smule. Den er dog stadig ret fed og overraskende behagelig at spille på. Skeltr er ét produkt, som kombinerer din mulighed for at integrere kommunikationen mellem telefon, tastatur og PC. Ved blot at trykke på nogle enkelte taster kan man angiveligt guide lyd og taster mod telefonen, svare på en SMS fx, og så ellers fortsætte med at spille videre. De to førstenævnte produkter ligger i den lidt højere prisklasse, hvor Renga er et prisvenligt headset til masserne med fin lyd. Vi glæder os til at få testet disse og fortælle mere når tiden er til det, så stay tuned.

img_3205