• Funktionalitet
  • Design
  • Pris

Sandberg sender konstant nye produkter på markedet og særligt Deres mobility-serie bliver udvidet.

Vi skal denne gang kigge på Sandberg Magnetic Charging Station 4in1, et spritnyt produkt der netop har ramt danmark. Der er tale om en universaloplader til mobiltelefoner, men det der gør den særlig er at du kan oplade 4 enheder af gangen og stikkene kan tages af og på efter behov – forvirret? Læs videre og blive meget klogere…

Hvad er der i kassen?
Sandberg Magnetic Charging Station 4in1 kommer i en ny, og lidt mere moderne emballage end vi er vant til. Emballagen er nu blevet hvid og med lilla skrift – så man har ikke helt langt de velkendte Sandberg farver væk.

På kassen kan man naturligvis læse lidt omkring enheden og hvad den kan på en række sprog, inkl. dansk. I æsken finder du selve den magnetiske lader og fire stik, to til iPod/iPhone og to til microUSB – ex. Android smartphones samt USB kabel og 220 volt adapter.

Design og funktionalitet
Sandberg Magnetic Charging Station 4in1 er en rund ufo-lignende dims med blank sort plast i kante og mat sort plads på toppen. På toppen er blevet plads til Sandberg logo og i midten lyser der et par dioder der enhederne sættes til. Der er plads til i alt 4 enheder der tilsluttes via de medfølgende magnetiske kabler, det gør det super nemt og enkelt at skifte stik og fjerne smartphones fra opladeren. Sandberg Magnetic Charging Station 4in1 får strøm fra det medfølgende USB kabel, som enten sættes til en PC/Mac, eller den medfølgende 220 volt adapter så den får strøm via stikkontakten.

Idéen med Sandberg Magnetic Charging Station 4in1 er naturligvis at man skal kunne nøjes med én strømforsyning til alle hjemmets mobiltelefoner og smartphones – og det virker som om Sandberg Magnetic Charging Station 4in1 sagtens kunne dække de flestes behov. Det er super smart at du kan bare skal tage et af de korte kabler til opladning, smække i din smartphone og sætte den til en af de fire magnetiske punkter på Sandberg Magnetic Charging Station 4in1. Når du er færdig med at oplade kan du lade stikket sidde i Sandberg Magnetic Charging Station 4in1, eller fjerne det og gemme det væk. Du får derfor mulighed for et noget mindre rodet bord med Sandberg Magnetic Charging Station 4in1 – da du kan fjerne de kabler der ikke er i brug og slipper med at have én lader stående.

Nu kunne det jo være du havde mere end 2 microUSB eller Apple enheder og så kan du heldigivs købe ekstra stik til en vejledende pris af 49,-

I videoen nedenfor kan du se hvordan Sandberg Magnetic Charging Station 4in1 fungerer med både iPhone og Andorid baseret smartphone.

Konklusion
Sandberg Magnetic Charging Station 4in1 er et ret smart produkt, du får én enhed der kan oplade Smartphones, både Apple og microUSB baserede. Du kan endda oplade op til 4 enheder af gangen og kablerne kan du fjerne og sætte på lige som det passer dig.

Designet er rimelig anonymt, men stadig nydeligt – og prisen på 349,- må siges at være fair for en 4-i-1 løsning! Perfekt til køkkenbordet, kontoret eller ved siden af sengen hvor der skal oplades diverse enheder.

  • Kan oplade både iPod/iPhone og microUSB enheder
  • Kan oplade 4 enheder af gangen
  • Fornuftig pris
  • Anonymt design

Pris og tilgængelighed
Vejledende pris: 349,-

Find den bedste pris på Sandberg Magnetic Charging Station 4in1

Udlånt af
Sandberg