Smartphones er her, der og alle vegne. Faktisk er smartphones blevet en så naturlig og integreret del af vores hverdag, at det er svært at forestille sig et liv uden. Men selvom de fleste danskere altså ejer en smartphone, så er det en relativt stor afskrivning, hvorfor det giver god mening at passe godt på den.

Skærmbeskyttelse uden kompromis

Vi kender nok alle en, der har en smadret skærm på sin smartphone. Og hvis ikke du har en screen-buster i omgangskredsen, er det højst sandsynligt fordi det er dig selv, der er den. En moderne smartphone som iPhone eller Samsung Galaxy, gør meget ud af, at skærmen skal være så stor og veludnyttet som muligt, hvorfor disse bliver større og større. Men glas har det med at være temmelig skrøbeligt, hvorfor det giver rigtig god mening, at passe godt på det. Det kan klares med skærmbeskyttelse i form af f.eks. panserglas, der eftermonteres skærmen, og giver den maksimal styrke. Panserglas har den fordel, at det ikke kompromitterer funktionaliteten af din smartphone, men bare passer endnu bedre på den. Det giver derfor rigtig god mening, at benytte panserglas eller lignende type skærmbeskyttelse, da det dels sparer dig for en masse ærgrelser, men også en masse penge i forhold til hvad det vil koste, at skifte en skærm.

Covers beskytter telefonen og giver mulighed for en individuel stil

Langt de fleste smartphoneejere vælger at smide et cover om deres telefon. Det er en god idé, da det udover at beskytte telefonen også gør det lettere at kende den. For lad os da bare se det i øjnene – det er primært iPhones og Samsung Galaxy modellerne, der pryder mobilscenen i disse år, og der er ikke meget der tyder på, at den udvikling vil vende lige foreløbigt. Men selvom du skulle være indehaver af en HTC, en BlackBerry eller den nye Google Pixel, så er covers stadig en rigtig god idé, da de som sagt er med til at beskytte telefonen. Både mod slag og stød som følge af tab, men også når telefonen bare ligger i lommen og fungerer som slibesten for nøgler, mønter o. lign.

Skærmbeskyttelse og covers højner værdien af telefonen

Hvis du – ligesom mange – godt kan lide at have det nyeste nye, når det gælder mobiler og tablets, så står du forholdsvist ofte med en ”gammel” telefon eller tablet, som du skal skille dig af med. Dette kan gøres på mange måder, men den mest benyttede er, at sælge enheden. Og tro os, det er markant lettere at få afsat sin telefon og/eller tablet, hvis den er 100 procent ridsefri og i øvrigt i ligeså god stand, som da den forlod producentens samlebånd i sin tid.

Eksempelvis kan du hos firmaer der opkøber brugte iPhones score 3600 kr. for en iPhone 6S, hvis den vel at mærke er i tip-top stand og fremstår som ny. Så hvis du har sørget for at bruge cover og skærmbeskyttelse, kan der være rigtig mange penge at hente, når telefonen skal sælges videre.

Det er en god forretning for dig – og sund fornuft i al almindelighed.