• Funktionalitet
  • Design
  • Pris

2015-02-24-11.37.35

Hvis du går og overvejer, hvordan du enten kan lave mere plads på tv-bordet eller blot en smartere måde at opbevare din spillekonsol på, så er der en dansk opfindelse du kan glæde dig selv med. Der er tale om Floating Grip, som på en ganske simpel måde lader dig hænge din konsol op på væggen.

Hvad er der i æsken?

Minimalistisk og simpelt kan man sagtens markedsføre Floating Grip som – og den lille gennemsigtige plastæske kan sagtens smides i en almindelig kuvert og sendes rundt for indholdet består af to sorte snore, tre skruer, tre rawlplugs og en manual.

FLOATING-GRIP_wall_mount_PS4_illustration

Design og funktionalitet

Grundet Floating Grips simplictet kan man ikke bringe for mange ord med på vejen, men i bund og grund tager man den medfølgende manual, hvorpå der er tegnet krydser, der markerer, hvor på væggen man skal bore for at få den nødvendige afstand på hullerne. Manualen er dermed skabelon for hullerne samtidigt med at den forklarer ganske simpelt, hvordan man skal gøre. Når de tre skruer er skruet i væggen placerer man de to snorer som anvist, hvorefter man fører kablet rundt om rillerne på sin PlayStation 4 konsol. Jeg må ærligt erkende at jeg var en smule skeptisk i starten da konsollen vipper en smule frem fra væggen, men et par små jag hist og her bekræftede at den sad skam fast.

På billeder og præsentationsvideoer af Floating Grip PS4 Wall mount bracket har man af god grund valgt ikke at sætte kabler i maskinen for disse stikker nemlig ud til siden og går dermed ikke nedad fordi konsollen hænges op på væggen med siden til. Jeg er ikke sikker på hvad jeg skal syntes om denne løsning for naturligvis kan man på denne måde gemme kablerne bag sit fjernsyn, hvis man hænger konsollen tæt nok på, men personligt foretrak jeg nok at kablerne pegede nedad med det samme.

2015-02-17-14.35.541

Med Floating Grip PS4 Wall mount bracket sidder konsollen rigtigt nok ganske fint fast og falder ikke ned fra væggen, så løsningen er ganske fin og fantastisk simpel med Floating Grip, men hvis man som jeg ofte benytter sig af USB-portene på sin konsol så kommer man til at rykke en smule ved den og der vil muligvis altid være en smule nervøsitet ved det da man benytter to små snore til at holde på ens maskine til flere tusinde kroner.

2015-02-17-14.29.181

Konklusion

Floating Grip PS4 Wall mount bracket skal have ros for sin simplicitet, samt nemme og hurtige opsætning. Det er uden tvivl en designmæssigt flot løsning, hvis man vil peppe rummet en smule op og slippe for at den sorte konsol står nede på eksempelvis et hvidt tv-bord med en masse andre maskiner i forvejen. Personligt så jeg dog helst at konsollen var en smule mere stabil når man eksempelvis skal benytte USB-portene og at kablerne pegede nedad frem for til siden. Det er dog individuelle problemstillinger som andre muligvis ikke vil opleve på samme måde og derfor kan jeg kun anbefale Floating Grip.

  • Simpelt
  • Konsollen får luft
  • Kabler peger til siden
  • Ikke helt stramtsiddende

Pris og tilgængelighed

Fås til både PS3, PS4 og Xbox 360 samt Xbox One – vejledende pris: 250,-

Kan bl.a. købes online direkte hos FloatingGrip.com

Se aktuel pris hos PriceRunner