tirsdag, april 30, 2024
ForsideNyhederMed Sagemcoms Sixty er de glade 60'ere kun et opkald væk

Med Sagemcoms Sixty er de glade 60’ere kun et opkald væk

Sagemcom præsenterer sin nye telefon: Sixty. Retro-telefonen der trækker på 60’ernes eksperimenterende plastikdesign. Telefonen er perfekt til hjemmet med et strejf af kreativitet. Sixty kombinerer et ægte retro-design-look med den nyeste trådløse telefonteknologi.

De som har fulgt tv-serien Mad Men kender 60’erne for et stramt og støvet udtryk i teak, men stilmæssigt var 60’erne mere end det. The Sixty er en hyldest til de farverige 60’ere, hvor der blev eksperimenteret med plastik og form. Det afspejles i telefonens “high glossy” finish med urskive og selvlysende knapper.
Sixty er et dekorativ udstyr til hjemmet, der er indrettet med stilbevidsthed, Verner Panton-møbler og farvestrålende tapeter. Den udstråler livsglæde, ungdom og tro på fremtiden.

Sixty har en flade med touchknapper, der er udformet som drejeskive. Skiven har et  dot matrix-display (hvid på sort baggrund) i midten. Telefonen bruger den trådløse DECT-teknologi, og røret er et trådløst håndsæt med ti timers standby batterilevetid, og en rækkevidde på op til 300 m (indendørs).

Telefonen er en moderne fortolkning af den klassiske franske S63-model, og er en sammensmeltning af elegance, originalitet og enkelhed.

Og i harmoni telefonens historiske rødder kommer Sagemcoms Sixty med 10 forskellige ”old school”-ringetoner i HI FI bl.a. en eksakt reproduktion af den originale  “ring ring”.

Fortidens lys skinner dog kun over Sixtys design. Sixty har alle de funktioner, vi forventer af nutidens avancerede trådløse telefoner: En virtuel telefonsvarer (uden taster på selve telefonen, og kan optage op til 24 minutters beskeder), en telefonbog med plads til 15 kontakter, blokering af opkald, angivelse af tid/dato/længde af opkald, håndfri funktion takket være den indbyggede højttaler og mikrofon, samt GAP og PABXkompatibilitet (til omstillingssystemer).

Med kombinationen af design og avanceret teknologi er Sagemcoms nye Sixty et bud på den neo-retro-trend, som har ramt verden, en magisk cocktail af nostalgi og modernitet!

Pris og tilgængelighed
Vil være i butikkerne i løbet af vinteren 2011
Vejledende cirkapris: 899 DKK

Find den bedste pris på Sagencom Sixty

Noel Christensen
Noel Christensenhttp://www.eReviews.dk
Noel Christensen - Redaktør på eReviews.dk.
Annonce

2 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Nyeste indlæg

Reklame

Seneste kommentarer