Acer præsenterer Aspire V5-serien på CeBIT-messen i Hannover i Tyskland. Denne nye serie af tynde og lette notebooks passer den prisbevidste bruger, som ønsker imponerende ydelse, termisk komfort, stilfuldt udseende og desuden praktiske mobile brugsegenskaber.

Tidens trend går i retning af tyndere og lettere bærbare notebooks med funktioner til infotainment og indholdsproduktion, når og hvor som helst, og Acer ved, hvordan forbrugernes forventninger skal indfries. V5-serien af notebooks er 30% tyndere end tilsvarende maskiner i samme klasse. Modellen på 11,6” er mindre end 15 mm tynd mens modellen på 14 tommer har et optisk drev, men holder sig under 21 mm og 2,1 kg. Modellen på 15,6 tommer, som også har et optisk drev, er tyndere end 23 mm og vejer under 2,3 kg.

V5-serien har kraftige processorer i Intel® CoreTM-familien* samt NVIDA® GeForce® GT Series graphics* for effektiv, daglig multitasking, indholdsproduktion og multimedienydelse.

Et smart strømstyrings- og komponentsystem optimerer den akustiske og termiske komfort uden at det går ud over ydelsen. Derfor er disse notebooks behagelige at arbejde med på skødet. V5-serien er ENERGY STAR®- certificeret og dermed strømbesparende og miljøvenlig.

V5-serien er nem at bruge på farten med Acer Instant Connect, som automatisk søger efter og registrerer de mest besøgte adgangspunkter, således at brugerne kan koble sig til internettet på kun 2,5 sekunder, hvilket er fire gange hurtigere end konventionelle metoder.

Det stilfulde, flydende design har jævne flader, som gør notebooken behagelig at holde i. Chiclet-tastaturet i fuld størrelse og det store pegefelt er velplaceret og ergonomisk for nem navigering og forbedret produktivitet. Den nye Aspire V5-serien tilgængelig i et udvalg af tiltalende farver.

Brugerne får glæde af allround-mobilitet med LAN/VGA-kombinationsport, som nemt åbner for net-tilkobling og ekstern skærm via ét kabel. Deling af filer med andre digitale enheder er også hurtigt og nemt via USB 3.0-porte.

Pris og tilgængelighed
V5-serien vil være tilgængelig til maj. Priser er endnu ikke offentliggjort.

Find den bedste pris på Acer Aspire V5