smartphone-coverVores vigtigste følgesvend

Vi danskere er nogle værre mobilnørder. Faktisk er der nogen, der går så langt som at sige, at vi er decideret afhængige af vores telefoner. Og måske er det sandt.

I hvert fald tjekker- og konsulterer vi mobilen 150-200 gange om dagen i gennemsnit. Det er, undskyld os, fandeme meget mobilkiggeri – også selvom man er nørd.

Og netop fordi vi er så ”afhængige” af vores telefon, er det vigtigt at passe godt på den. Vi har alle den ene ven, hvis iPhone skærm er flækket fra toppen og ned, mens vi sidder og tænker ”pyha, godt det ikke er mig.” Hvis ikke du har den ven, er det efter al sandsynlighed fordi du ER den ven.

Og i kraft af, at mobiltelefoner er fhv. dyre, er det måske ikke nogen helt tosset idé, at spendere lidt mønter på et cover, der ikke bare tjener et praktisk formål, men som også er pænt at se på.

Find det rette cover for dig

Markedet for mobiltilbehør, covers og tasker til telefonen er eksploderet, og der er efterhånden mere end bare ét hav af muligheder.

Vi har besøgt my-phoneshop.dk og fundet 3 fede covers, der sagtens kunne ske at finde vej til vores ønskesedler.

 1. Det stilfulde
  Krusell Kalmar flipcover i ægte læder, er en fryd for øjet og et godt valg til businessmænd og – kvinder. Der er noget særdeles stilfuldt over dette mobilcover med indbygget pengepung og kortholder.
  Se det lækre læder her
 2. Stars & Stripes
  Puro Liquid Flag Cover USA til iPhone 5 og iPhone 5S, er et klassisk mobilcover I et slagfast material, der bade beskytter telefonen og sikrer dig et godt tag på den, når du har den I hånden. Og så medfølger der endda også skræmfilm med, så du får 360 graders beskyttelse.
  Se det her
 3. Til din iPad
  iPad Pro cover, Targus Versavu 360 Rotating Stand & Case, er ikke just et mundret navn, men ikke desto mindre et tonserfedt cover til din Apple tablet. Coveret behøver næppe nogen nærmere introduktion, men hvis du ikke kender det kan vi sige, at det er et relativt dyrt cover, men at det også er et klasseeksempel på, at man får hvad man betaler for.
  Bliv forelsket lige her