Cherry er igen på banen, og denne gang har vi modtaget en kablet lasermus til notebooks, dvs. Den er væsentligt mindre end en traditionel mus, og dermed nemmere at have med på farten, og i tasken.

Lad os se hvad du kan få for en vejledende pris på 199,-

Hvad er der i kassen?
Cherry TRAVELLER kommer i en æske med kun selve musen og en lille guide, hverken mere eller mindre.

Design og funktionalitet
Cherry TRAVELLER er, som jeg nævnte indledningsvis, beregnet til bærbare computere og navnet ”traveller” indikere også at der er tale om en rejsemus, og ikke en der er beregbet til brug på kontoret dag ud og dag ind. Selvom der er tale om en kompakt rejsemus, synes jeg dog faktisk at formen er meget behagelig, da den ligger godt i hånden, trods den beskedne størrelse. En del andre, af de små notebook mus, giver næsten krampe i hånden ved brug, fordi de er lavet så små at man næsten ikke kan bruge den.

Cherry TRAVELLER er udført i plast, med en mørkegrå overflade og sorte sider med et Cherry logo på både højre og venstre side. På toppen har du højre/venstre musetast og et scrollhjul der yder en rimelig modstand. Tilslutning sker via USB 2.0, og kablet er noget tyndere end normalt, og der sidder et klisterbånd derpå, så man nemt kan bukke ledningen sammen efter brug, så den fylder minimalt i tasken. Ledningen er dog kun omkring 1 meter lang, men til bærbart brug er det jo alt rigeligt, da maskinen som oftest vil være lige foran dig.

Cherry TRAVELLER benytter laserteknologi, dvs. Den er ikke så følsom overfor underlaget, uanset om det er en rigtig musemåtte, et hvidt bord, en avis eller noget fjerde – dette er absolut en fordel når man er på farten, for her er der ofte hverken tid eller plads til at rigge til med den lækre musemåtte og andre ting.

Museknapperne på Cherry TRAVELLER har en behagelig lyd, og kræver et tilpas tryk for at aktiveres, mens scrollhjulet er ret lydsvagt og ligeledes yder en tilpas modstand.

Takket være laserteknologien med en opløsning på hele 1200 dpi reagere Cherry TRAVELLER lynhurtigt og præcist, uden nogen slinger i valsen. Formen på Cherry TRAVELLER er ens i højre og venstre side, så du kan faktisk også bruge den til venstre hånd, det er efterhånden en sjældenhed at det er tilfældet.

Cherry TRAVELLER understøtter derudover både PC og Mac, og med USB tilslutningen er det ren plug and play, der er ikke behov for installation af drivere eller andet.

Konklusion
Cherry TRAVELLER er lille, kompakt og i rigtig fornuftig kvalitet. Kablet optager ikke meget plads, og med høj DPI og laserteknolgi er Cherry TRAVELLER utrolig præcis og ikke ret kræsen mht. Underlag.

Cherry TRAVELLER koster omkring 199,- og selvom det måske er 50,- mere end den pris jeg havde fundet ideel, set i lyset af at Cherry TRAVELLER ikke er trådløs, så får du en glimrende mus til prisen.

Karakter
75 %

Pris og tilgængelighed
Vejledende pris: 199,-

Find den bedste pris på Cherry TRAVELLER

Anmeldt af
Noel Christensen

Udlånt af
GS Scandinavia A/S