Er du også træt af at din smartphone eller bærbare PC ligner alle de andres, så er der heldigvis efterhånden mange muligheder for at personliggøre ens enhed, med enten de traditionelle covers eller med forskellige folier, som bl.a. DesignSkins.dk tilbyder.

DesignSkins.dk tilbyder folier til næsten alt, dvs. både computere, smartphones og meget andet – du vælger bare din type af enhed, model og så får du en masse forskellige design valgmuligheder frem.

designskins type 300x273 Gør din mobil eller bærbar personlig

designskins komplet 300x273 Gør din mobil eller bærbar personlig

Udvalget af enheder er enormt, lige fra bærbare, smartphones, tablets mv. og du kan finde alle tænkelige motiver, lige fra kendte stjerner til søde hundehvalpe – der bør være noget for enhver smag og er det ikke nok, kan du uploade dit eget motiv.

designskins lavselv 300x272 Gør din mobil eller bærbar personlig

Praktisk information
Priserne begynder ved 99,- og op til omkring 200,- for produkterne til mobiltelefoner, bærbare PC’er og lignende. Det kan man se som både billigt og smådyrt, for det er en rimelig pris for en unik og beskyttende overflade til din dyrebare gadget, omvendt kan det virke dyrt for et “klistermærke” som det jo ret beset bare er…

Produkterne monteres med klister, som ikke laver mærker og derfor nemt kan fjernes igen – uden spor. Da der kun er tale om en tynd folie, giver den i sagens natur ikke en særlig beskyttelse mod andet end småridser og skrammer, da den som sådan ikke fungere som en “skal”.

Vi har bestilt et “cover” til en smartphone og bestillingsforløbet var nemt og enkelt og der gik kun få dage inden det lå i postkassen, klar til montering på smartphonen. Kvaliteten af plast-folien er udmærket og man kan sagtens tage det af og på et par gange, samtidig er det meget nemt at montere. Man bør dog være opmærksom på de tegninger/billeder der vises af coveret inden bestilling, da nogle af dem kun dækker hele af smartphonen eller hvilket produkt man nu har valg. Det betyder at har man en lilla smartphone og vælger et pink cover der ikke dækker hele smartphonen, så kan de måske godt se en smule fjollet ud…

Mere information
For bestilling og mere information, besøg da DesignSkins.dk