Som Logitech selv påpeger det er nogle af os så småt ved at bevæge sig ind i en verden, hvor vi har adskillige computere, som vi bruger i flæng. Det skyldes at vi gemmer mange af vores data i skyen og så arbejder med en mobil og mindre kraftig PC mens vi er på farten, mens vi på kontoret eller hjemme ønsker lidt mere power, der ikke nødvendigvis er så nem at have med rundt. Udvalgte mus og tastaturer fra Logitech, især nyere produkter, har understøttet profilskift, således at man kan bruge det samme sæt til flere computere ved blot at klikke på én tast, men nu tager man skridtet videre med i første omgang at opgradere MX musene med en ny opgradering af Logitech Options softwaren kaldet Logitech Flow, som giver lidt mere end blot styring af flere enheder.

Logitech har længe været med til at skabe bedre rammer for et effektivt kontormiljø med rigtig mange forskellige tastatur og mus løsninger med et utal af forskellige designs. Nogle naturligvis mere vellykkede end andre, som det altid vil være tilfældet, men hos Logitech går man ind for brugernes produktivitet og på det seneste, hvor rigtig mange af os i stigende grad har haft behov for at kunne anvende det samme tastatur eller den samme mus på tværs af vores forskellige enheder er det noget som Logitech har gjort muligt. Eksempelvis er Logitech MX Master musen udstyret med tre profilmuligheder, så man kan koble musen til tre forskellige computere, eller om man vil tre gange til den samme computer, men med forskellige funktioner.

Med Logitech Flow, der kan downloades gratis som en del af Logitech Options, giver endnu flere muligheder ved at man nu når man arbejder på tværs af op til tre computere også kan kopiere filer gennem Logitech Flow softwaren. Det er netop denne del, som man har manglet i tidligere versioner af multitasking når man arbejder på to computere samtidigt. Det vil altså sige man kan kopiere tekst, billeder og dokumenter mellem op til tre computere.

Det har bevirket man kommer på markedet med nyudviklede Logitech MX Master 2S og Logitech MX Anywhere 2S, som begge er med Darkfield registrering, der øger markørens hastighed, nøjagtighed og forøger opløsningen til 4000 DPI, hvilket bør være mere end rigeligt til de fleste kontorbrugere.