Selv efter femten år i branchen for musemåtter til gaming bringer SteelSeries nyheder på banen. Senest er det blevet tid til QcK Prism, som foruden at følge trenden med RGB belysning, hvilket der som sådan ikke er noget nyt i på markedet, også bringer muligheden for at man har to overfladetyper lige ved hånden.

SteelSeries QcK Prism giver, som producenten selv skriver i deres pressemeddelelse, én musemåtte med to overflader. Det går i sin enkelthed ud på at musemåttens er placeret på en base med RGB belysning, hvilket vi kommer en smule nærmere ind på i næste afsnit, og afhængigt af om man vil spille på den hårde polymeroverflade med mindre modstand eller på den teksturerede overflade, hvor der er mere friktion afhængigt af hvad man foretrækker.

Som nævnt er musemåtten udstyret med RGB belysning og dette gælder faktisk for hele tolv uafhængige zoner, således at man kan sætte lyset op til at have forskellige effekter. Derudover understøtter belysningen GameSense teknologien fra SteelSeries, som gør at enkelte spil kan sende signaler til spilleren igennem belysningen, således at man kan blive fortalt status for ammo, helbred og diverse andre ting via lyssignaler.

SteelSeries QcK Prism er allerede nu tilgængeligt via producentens egen hjemmeside og forventes i handlen snarest til en vejledende udsalgspris på 599,-