tirsdag, maj 7, 2024
ForsideNyhederComputerPressemeddelelse: HP lancerer bæredygtige computere

Pressemeddelelse: HP lancerer bæredygtige computere

Med den stigende interesse for miljøet i alle aspekter så er det nærliggende at en af de største PC producenter i verden laver en statement og giver dig mulighed for at købe et mere miljørigtigt produkt. HP ancerer tre nye laptops i et design med øget fokus på bæredygtighed.

“HP har udstyret den nye Pavilion-serie med en høj ydeevne og et ungdommeligt, farverigt premium-design og gjort dem tilgængelige for alle, med henblik på at underholde, undervise og forbinde mennesker,” siger Kevin Frost, global leder og general manager, Personal Systems, HP Inc.

Bæredygtighed er fortsat et hovedfokus for HP på tværs af sine produktporteføljer og løsninger, hvorfor vi fortsat ser HP bruge alternative produktionsmaterialer til blandt andet udviklingen af sine bærbare computere. De nye Pavilion-enheder er delvist fremstillet af ​​genbrugsplast og ocean-bound plastik, der er brugt til konstruktionen af ​​enhedernes højtalere. HP estimerer at brugen af ​​genbrugsplast og ocean-bound plastik i Pavilion-enhederne er med til at holde ca. 92.000 plastflasker ude af verdenshavene og lossepladserne. Derudover er emballagen 100 % bæredygtigt fremskaffet og genanvendelig, ligesom de nye enheder er EPEAT Silver registreret og Energy Star certificeret.

Andre funktioner inkluderer:

Accelereret adgang til filer og bedre opbevaringsevne: Alle tre enheder tilbyder valgfri dual channel-hukommelsesteknologi og valgfri Intel® Optane ™ hukommelse med PCIe SSD-standard op til 1 TB.
Batterilevetid: Hold nemt strøm dagen igennem med op til 8,5 timers batteritid på Pavilion 13 og op til 8,75 timer på Pavilion 14 og Pavilion 15.
Wi-Fi 6: Den nye Pavilion-serie er understøttet af Wi-Fi 6, der muliggør op til fire gange hurtigere Wi-Fi-hastigheder og 75 % mindre ventetid.
Hurtig adgang til pc’en når som helst: Med HP’s standby funktion kan du nemt og hurtigt åbne computeren fra dvaletilstand.
Fantastisk lydoplevelse: HP Dual Speakers, HP Audio Boost og tuning fra B&O leverer en rig, autentisk lydoplevelse.

For yderligere information og billeder af produkterne, se her.

Pris og tilgængelighed:

  • HP Pavilion 13 forventes at være tilgængelige i oktober til en pris fra 4,499 kr.
  • HP Pavilion 14 forventes at være tilgængelige i oktober til en pris fra 3,799 kr.
  • HP Pavilion 15 forventes at være tilgængelige i oktober til en pris fra 3,900 kr. for AMD modellen.
Goran Popadic
Goran Popadic
Goran Popadic - Skribent på eReviews.dk.
Annonce

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Nyeste indlæg

Reklame

Seneste kommentarer