lørdag, maj 4, 2024
ForsideNyhederComputer tilbehørPressemeddelelse: ROCCAT udgiver nye Vulcan Pro og Burst Pro gaming produkter

Pressemeddelelse: ROCCAT udgiver nye Vulcan Pro og Burst Pro gaming produkter

ROCCAT har annonceret de nye Vulcan Pro og Vulcan TKL Pro PC-gaming keyboards, samt den helt nye Burst Pro PC-gaming mus, og de vil være tilgængelige i den svenske, finske, norske og danske detailhandel nu.

Alle Roccats Pro produkter har den helt nye Titan Optical Switch teknologi, der på banebrydende vis har en response rate på mere end 100 gange hurtigere end standard mechanical switches. Der udover lover Roccat også en markant længere levetid med mere end 100 millioner klik. ROCCAT’S nyeste Pro-produkter har også AIMO intelligent lightsystem, der tilføjer cool, livelige eller beroligende farve til enhver gaming PC.

Vulcan Pro er et keyboard i fuld størrelse og vil have en pris på 1249 DKK mens det populære, Vulcan TKL Pro vil være tilgængelig for 1249 DKK. Derudover vil den helt nye Burst Pro PC-mus, der er ROCCATs hidtil mest solgte PC-gaming mus, være at finde til en pris på 499 DKK.

Ud over Burst Pro har også ROCCAT udviklet Burst Core til en mere overkommelig pris. Burst Core-musen har også Titan Optical Switch plus en 8.500 DPI PMW3331 PixArt-sensor samt en super solid overflade. Burst Core vil være tilgængelig fra 16. november 2020 til en pris på 249 DKK.

De helt nye Vulcan Pro- og TKL Pro-keyboards og Burst Pro-musen slutter sig til ROCCATs mest solgte produktserie nogensinde – det meget roste Elo-serie PC-gamingheadset samt det nye Vulcan TKL mekaniske gamingkeyboard og Sense AIMO XXL musemåtte. Hver produkt har ROCCATs AIMO intelligent lightsystem

Goran Popadic
Goran Popadic
Goran Popadic - Skribent på eReviews.dk.
Annonce

2 KOMMENTARER

  1. Er der nogen dato på hvornår full size, altså Roccat Vulcan Pro, det rammer Danmark? Kan se at mange har fået TKL version af keyboardet på hylderne, men ikke full size versionen. Har spurgt proshop, og de kender ikke så meget til det på nuværende tidspunkt.

  2. Hej Jesper,

    Det korte svar er desværre ikke. Vi har netop haft kontakt med vores ROCCAT repræsentant og vedkommende kan ikke komme en lancering nærmere. De påpeger det kan være det kommer til næste år.

    Med venlig hilsen Goran

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Nyeste indlæg

Reklame

Seneste kommentarer