lørdag, maj 4, 2024
ForsideNyhederComputerPressemeddelelse: HP PC nyheder CES 2021

Pressemeddelelse: HP PC nyheder CES 2021

HP lancerer en lang række nye og spændende produkter, heriblandt en ny generation af Dragonfly serien, trådløse høretelefoner, og nye Elite og ENVY enheder. De nye produkter er alle designet med fokus på fremtiden og de nye måder at være online på, og derfor er der blandt andet lagt vægt på samarbejde, videooptimering og øget fleksibilitet i skiftet mellem fritid og arbejde samt høj lydkvalitet, der i mange af HP’s enheder leveres af danske B&O.

Til en af årets største tech-events, CES, der i år afholdes virtuelt, lancerer HP som vanen tro en lang række nye innovative produkter til deres i forvejen stærke portefølje. 2021 bliver et år, hvor teknologiens betydning for vores hverdag når nye højder, og efterspørgsel efter computere og enheder, der kan gøre vores liv lidt nemmere, er i høj kurs. De nye enheder og løsninger fra HP er netop designet med henblik på at passe ind i en hybrid hverdag, hvor der både skal være plads til at bruge enhederne til fritid og arbejde.

“Selvom computeren er blevet vigtigere end nogensinde, er det stadig mennesket, der skal prioriteres højest. Vores nye innovationer er fortsat baseret på dyb kundeindsigt, der hjælper med at holde folk forbundet og engageret i denne nye verden, vi lever i”, siger Alex Cho, præsident, Personal Systems, HP Inc. og fortsætter: ”Vi ser samtidig udover den enhed folk bruger, og kigger på, hvordan vi kan forbedre deres oplevelse med den – fra software, der giver belysningskontrol til videoopkald, udstyr, der muliggør en mere tilpasset oplevelse, til hvordan tjenester kan gøre det lettere at overvåge og administrere enheder.”

Ny generation af Dragonfly serien

Evnen til at arbejde sammen på trods af at være adskilt har aldrig været vigtigere. HP imødekommer dette behov med den nye HP Dragonfly G2, der er udviklet til at kommunikere og samarbejde online.

HP Elite Dragonfly G2:

HP Elite Dragonfly G2 giver folk frihed til at bevæge sig rundt i huset eller på kontoret, da den med en vægt på mindre end 1 kilo er en af de letteste forretningskonvertible enheder på markedet.

Computeren er udviklet med brug af genbrugsmaterialer, herunder ocean-bound plastik.

Enheden kommer med en 11. generation Intel® Core ™ -processorer og ny Intel®-integreret grafik, der skal sikre en høj ydelse. Enheden tilbyder samtidig 5G- eller gigabit-klasse 4G LTE-forbindelse.

Forbedret lyd fra Bang & Olufsen, som nu kan AI-aktiveres for at maksimere lydoplevelsen til tale, musik og film.

Dragonfly G2 kommer også med ny teknologi fra HP, HP Tamper Lock, der låser computeren, hvis den er blevet kompromitteret og giver brugeren besked.

Trådløse høretelefoner til fritid og arbejde

HP Elite Wireless Earbuds:

HP Elite Wireless Earbuds er et af markedets mest avancerede ørepropper, der udviklet med fokus på effektivt og samarbejde. Høretelefonerne er trådløse, giver mulighed for personlig lydindstilling og justerbar støjreduktion.

Med høretelefonerne kan du nemt og problemfrit skifte fra et konferenceopkald på computeren til musik på telefonen via den enkle Windows® 10-, iOS- eller Android-app.

Nye Elite enheder til fritid og arbejde

HP Elite Folio:

o HP Elite Folio er udviklet med fokus på produktiviteten uden begrænsninger og kommer med en Qualcomm® Snapdragon ™ 8cx Gen 2 5G compute platform, der leverer multi-gigabit-tilslutningshastigheder med valgfri 5G-forbindelse, Wi-Fi 6 og op til 24,5 timers lokal videoafspilning.

Elite Folio har et bredt 76-graders vidvinkel webkamera, to mikrofoner og high-definition højttalere med lyd leveret af Bang & Olufsen.

Computeren kommer med en 13,5-tommer diagonal skærm og muligheden for at tilvælge HP Sure View og et HD-webkamera med en indbygget privatlivsfunktion for forbedret sikkerhed.

Enheden inkluderer også en HP Elite Slim Active Pen med en integreret opladnings- og opbevaringsholder for hurtig adgang.

Uanset om Elite Folio skal bruges til arbejde eller fritid, kan den tilpasse sig ethvert miljø og er samtidig udviklet til at larme mindst muligt.

HP EliteBook 840 G8 Aero:

HP EliteBook 840 G8 Aero giver mulighed for nemt at skifte mellem fritid og arbejde og imødekommer kravene til en hybrid enhed, der kan bruges til alle behov.

Enheden vejer 1,13 kilo og er udstyret med en 11. generation af Intel® Core ™ -processor, integrerede Tile ™ -funktioner, Wi-Fi 6 og 5G LTE-tilslutningsmuligheder.

Med integreret 720p HD-kamera, stærke højttalere og AI-kontrolleret lyd, kan folk arbejde endnu bedre sammen, selv når de er adskilt.

Enheden er en af markedets mest sikre og håndterbare computere og er udstyret med en række HP-sikkerhedsfunktioner, der sikrer følsomme data, herunder et HP-privatlivskamera og mulighed for at benytte HP Sure View Reflect, der beskytter mod visuel hacking.

Designet har et nyt magnesiumskelet, der indeholder 90% genbrugsmaterialer, herunder genbrugsplast og 100% bæredygtig emballage, der reducerer miljøpåvirkningen.

Yderligere nye enheder i Elite serien inkluderer:

HP EliteBook x360 1030 G8 og HP EliteBook x360 1040 G8:

Tilpasser sig til enhver arbejdsstil med en kraftig processor, stærk sikkerhed og 5G-forbindelse.

HP Elite x2 G8:

Ved at kombinere moderne pc-ydeevne med ren tabletmobilitet, er HP Elite x2 G8 enheden til professionelle og studerende på farten, der ønsker frihed til at kunne arbejde hvor som helst uden at gå på kompromis med produktivitet, sikkerhed eller privatliv.

Ny HP Envy sætter kreativiteten fri

HP ENVY 14:

HP Envy 14 er den nyeste computer i ENVY-serien og er udviklet med mobilitet og kreativitet for øje.

Enheden er udstyret med en 16:10 WUXGA (1920 x 1200) multi-touch-aktiveret IPS-skærm, der giver mulighed for et 11% større synsfelt end på en traditionel 16:9-bærbar.

Envy 14 er HP’s første 14-tommer diagonale bærbare computer, der har farvekalibrering med Delta E <2 for farvenøjagtighed.

Computeren er udstyret med en 11. generations Intel® Core ™ -processor og op til NVIDIA® GeForce® GTX 1650 Ti Max-Q grafik.

Enheden er også bygget med en avanceret termisk løsning ved hjælp af en IR-termopilssensor, der sikrer at computeren ikke bliver overophedet.

ENVY 14 har op til 16,5 timers batterilevetid, så du roligt kan fordybe dig i kreative projekter, uden at skulle bekymre sig for at løbe tør for strøm.

ENVY 14 inkluderer også en sluk-knap til webkameraet, en dedikeret lydløs mikrofontast på tastaturet og har AI Noise Removal, der intelligent muter baggrundsstøj, når du bruger højttalere, hovedtelefoner eller mikrofonen under videochats, lydopkald og optagelser.

Nye skærme øger kreativiteten og produktiviteten fra hjemmekontoret

HP M-Series FHD-skærme:

HP M-Series FHD-skærme er designet til hjemmekontoret og kreative udviklere, der har brug for at være produktive, med et slankt design, der giver et moderne udseende.

Skærmene er Eyesafe®-certificeret og kommer med indstillinger, der kan reducere det skadelige blå lys, uden at påvirke farvenøjagtighed.

M24f, M27f og M32f FHD har et kantfrit design med Full HD for billedskarphed og brede synsvinkler.

Arbejdsstationen forbliver ren og organiseret med integreret kabelforvaltning langs bagsiden af stativet for at reducere rod med ledninger.

HP E24u G4 og HP E27u G4 USB-C-skærme:

HP E24 og HP E27u G4 USB-C-skærme giver en clean desk-løsning med hurtig og nem USB-C®-tilslutning, der kan drive en tilsluttet bærbar computer op til 65W.

Til professionelle, der har brug for en simpel mulighed for at konfigurere flere skærme, tilbyder disse skærme daisy chaining, flere tilslutningsmuligheder, firevejs ergonomi og HP Eye Ease always-on blå lysbeskyttelse, der hjælper med lange timers produktivitet.

Pris og tilgængelighed

  • HP Elite Dragonfly G2 Forventes at være tilgængelig til bestilling i løbet af februar. Prisen er endnu ikke fastsat.
  • HP Elite Wireless Earbuds forventes at være tilgængelig til bestilling i løbet af april. Prisen er endnu ikke fastsat.
  • HP Elite Folio forventes at være tilgængelig til bestilling i løbet af februar. Prisen er endnu ikke fastsat.
  • HP EliteBook 840 Aero G8 forventes at være tilgængelig i løbet af marts. Prisen er endnu ikke fastsat.
  • HP EliteBook x360 1030 G8 og HP EliteBook x360 1040 G8 forventes at være tilgængelig til bestilling i løbet af februar. Prisen er endnu ikke fastsat.
  • HP Elite x2 G8 forventes at være tilgængelig til bestilling i løbet af februar. Prisen er endnu ikke fastsat.
  • HP ENVY 14 forventes at være tilgængelig i januar til en pris fra 5.999 DKK.
  • HP M-Series FHD-skærme forventes at være tilgængelig til bestilling i marts til en pris fra 799 DKK.
  • HP E24u G4 og HP E27u G4 USB-C-skærme forventes at blive tilgængelig til bestilling i løbet af februar. Priser offentliggøres tættere på tilgængelighed.
  • HP 635 Multi-Device Wireless Mouse forventes at være tilgængelig til bestilling i februar til en pris fra 349 DKK.

For mere information om HP’s nye produkter ved CES 2021, besøg www.hp.com/ces2021

Goran Popadic
Goran Popadic
Goran Popadic - Skribent på eReviews.dk.
Annonce

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Nyeste indlæg

Reklame

Seneste kommentarer