torsdag, maj 9, 2024
ForsideAnmeldelserTest: Sandberg Mag Wireless Powerbank

Test: Sandberg Mag Wireless Powerbank

En powerbank med integreret “display”, trådløs opladning, magnet og stander lyder måske som relativt kompliceret, men det er netop hvad Sandberg byder på med deres Mag Wireless Powerbank, som vi har haft til test i denne omgang.

Hvad er der i æsken?

Foruden powerbank og en kort manual er der ikke noget at finde i den blå og sorte æske fra Sandberg. Man har dog heller ikke bruge for andet, så det gør ikke så meget at man holder det simpelt.

Design og funktionalitet

Ud af boksen ser Sandberg Mag Wireless Powerbank nærmest ud til at være mere end den er. Der er i toppen af powerbanken et lille display, der dog blot viser tal op til 100. Denne er naturligvis indikatoren for hvor meget strøm powerbanken har tilbage. Denne står indikeret med et lille procenttegn i venstre bund og er temmelig oplyst så det er tydeligt i både dagslys og mørke omgivelser.

Over procenttegnet er der et lille grønt logo, der viser en cirkel med et lyn nederst. Denne indikator tænder kun når powerbanken har registreret at din enhed understøtter Quick Charge og altså kan lade hurtigere.

Jeg kunne ved at dobbeltklikke på tænd-sluk knappen få slukket for denne grønne indikator uden at opladningstiden på min Samsung Z Flip4 blev langsommere af den grund. Dog kunne jeg ikke genaktivere indikatoren igen før jeg tog kablet ud og satte det til igen. Det virker altså som en indikator til at fortælle dig at din enhed kan lade hurtigere, men du kan ikke selv vælge at den ikke skal gøre det.

Du kan altså lade med optil 20 Watt via USB-C kablet og så lade den nævnte Samsung Z Flip4 op på cirka halvanden time fra 15% til 100%. Det er ikke helt skidt, men det er nu også “kun” på 3.700 mAh.

Ved displayet er der en lille udskæring. Et vindue så at sige af mangel på bedre formulering, som lader dig se ind til noget af indmaden på Mag Wireless Powerbanken. Her kan du se nogle transistorer og kabler samt lodninger og så kan du se USB stikket gå ind, hvilket er årsagen til at jeg synes den ser ud af at være mere end blot en powerbank. Det giver den et ret råt look på en måde synes jeg.

Under dette har du en lille metallisk flap, som er til at vippe frem. Denne kan vippes så du kan stille powerbanken i forskellige vinkler. Ved at folde flappen sammen kan powerbanken ligge fladt og fylder dermed mindst, men du kan også vippe den til at stå nærmest på højkant eller blot med en lille vinkel.

De to vinkler kan du bruge til enten at lade telefonen stå på højkant, hvis du vil læse på den mens du lader eller se video i liggende format. Det at tage fat i denne flap kan være lidt svært til tider fordi denne også er magnetiseret, men det har så også den fordel at den ikke bare folder sig ud i tide og utide.

Det er dog her den modsatte side af powerbanken kommer ind i billedet for på denne har du en magsafe magnet, som “fanger” en kompatibel telefon og holder fast i den til en vis grad. I hvert fald nok til at telefonen lader op uden at glide af powerbanken imens.

Dette har den fordel at den holder fast i telefonen som nævnt, men også at du ikke skal lede efter den optimale placering for magneterne sørger for at placere din telefon så denne lader.

Også den trådløse opladning understøtter forskellige standarder og kan lade med op til 15 Watt hvis din telefon understøtter dette.

På toppen af Sandberg Mag Wireless Powerbank har du to porte. Den ene værende USB-A og den anden USB-C. Det virker til at det kun er muligt at oplade selve powerbanken via USB-C porten og en fuld opladning tager en del timer, da der trods alt er 10.000 mAh at gøre godt med. Det afhænger naturligvis også af din oplader, men at lade den over natten er nok mest optimalt.

På Sandbergs hjemmeside får du at vide at enheden kan oplade din telefon op til fire gange, hvilket nok ikke er helt ved siden af, forudsat man bider sig fast til “op til” for det afhænger af den telefon man oplader. Det er de færreste telefoner i dag jeg forestiller mig kan oplades fire gange med Sandberg Mag Wireless Powerbank, men jeg oplevede ikke at denne powerbank havde et ualmindeligt højt energitab ved opladning.

Det resulterede i at jeg sagtens kunne få to “fulde” opladninger af min nævnte Flip4 fra Samsung, som altså er på 3.700 mAh. Dog er det nævneværdigt at jeg lavede opladningerne fra cirka 15-20% tilbage, så helt fulde opladninger var der altså ikke tale om. Powerbanken var ikke helt død efterfølgende og havde i henhold til displayet 7% tilbage.

Konklusion

Det som virkelig taler for Sandberg Mag Wireless Powerbanken er dens alsidighed. Som nørd synes jeg naturligvis også om detaljen med atm an kan se ind til hardwaren, men powerbanken kan bruges med forskellige kabler såvel som trådløs opladning samtidigt med at du kan se batteristatus for selve powerbanken hele tiden. Selve opladningen foregår nærmest så stærkt som den gør for kablede opladninger så på den front klarer den sig også fint. Med sine 10.000 mAh burde den give op til to opladninger til de fleste almindelige telefoner, så der er ikke meget at kritisere Sandberg for. Så skulle det da lige være at flappen kan være en smule træg, men det er en mindre detalje virkelig.

Pris og tilgængelighed

REVIEW OVERVIEW

Funktionalitet
Design
Pris
Goran Popadic
Goran Popadic
Goran Popadic - Skribent på eReviews.dk.
Annonce

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Nyeste indlæg

Reklame

Seneste kommentarer

En powerbank med integreret "display", trådløs opladning, magnet og stander lyder måske som relativt kompliceret, men det er netop hvad Sandberg byder på med deres Mag Wireless Powerbank, som vi har haft til test i denne omgang. Hvad er der i æsken? Foruden powerbank og en...Test: Sandberg Mag Wireless Powerbank