torsdag, maj 2, 2024
ForsideAnmeldelserTest: Sandberg All-in-one laptop powerbank 24000

Test: Sandberg All-in-one laptop powerbank 24000

Sandberg har lavet en kraftig powerbank der har både trådløs opladning, opladning via USB, og som kan oplade langt de fleste laptops.

Hvad er der i kassen?

I kassen finder vi selve All-in-one laptop powerbank 24000, men vi finder også et væld af tilbehør. Der er en strømforsyning til at oplade powerbanken på den hurtigste måde.

Der medfølger også et USB-C kabel der kan bruges til at oplade powerbanken, eller til at oplade enheder der er kompatible med USB-C standarden. Der medfølger ligeledes et standard DC-kabel til opladning af f.eks. laptops eller andre mindre enheder der ikke understøtter opladning via USB.

Og endelig en HEL masser adaptor-stik til DC-kablet så jeg vil gætte på at langt de fleste laptops er dækket ind.

Design og funktionalitet

Sandberg All-in-one laptop powerbank 24000 har, som navnet afslører, en høj kapacitet på hele 24.000 mAh. Det betyder adskillige opladninger af smartphones, eller adskillige timers ekstra arbejdstid på laptoppen.

Den er lavet i sort plastik med en mat overflade der gør den behagelig at røre ved, men som dog hurtigt viser de fedtede fingeraftryk når man bruger den.

Den måler 122 mm x 122 x 27 mm, og vejer ca 500 gram. På toppen sider en enkelt trykknap der bruges til at betjene alle funktionerne, og omkring den sidder en række lysdioder der viser hvor meget strøm der er tilbage på powerbanken.

På toppen er der også en indbygget Qi kompatibel hurtiglader der kan lade med 10 watt. Har man en telefon eller anden enhed med trådløs opladning, så behøver man altså ingen kabler, man kan blot placere enheden på det hvide lyn på toppen af powerbanken for at lade op. Det er naturligvis hverken den hurtigste eller mest effektive opladningen, men det er virkelig praktisk. Et kort tryk aktiverer powerbanken for opladningen via USB eller den trådløse oplader. På forsiden ser vi tre USB stik og et DC stik.

Der er to USB-C stik, hvor det ene også kan bruges til at oplade selve All-in-One laptop powerbank 24000, og et standard USB-stik. Og nu bliver det lidt teknisk, beklager 😉 Alle USB stikkene er Power Delivery kompatible, hvilket betyder at når en Power Delivery kompatibel enhed bliver sat til, kan den oplade hurtigt og bestemmer selv hvilken ladespænding den vil modtage fra powerbanken. Det venstre USB-C stik understøtter opladning med 5V/3A, 9V/3A eller 12V/2.25A. Det midterste USB-stik understøtter opladning med 4.5V/5A, 5V/4.5A, 9V/2A eller 12V/1.5A. Det sidste USB-C stik understøtter 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A,15V/3A eller 20V/3A, både ved opladning af en tilsluttet enhed, men også til opladning af selve powerbanken. Hvis de tekniske detaljer er uforståelige, så betyder det i bund og grund at når du sætter din telefon til powerbanken med det rigtige kabel, så oplader den så hurtigt som det overhovedet er muligt 🙂

Det sidste stik er et DC stik til opladning af laptops (eller opladning af powerbanken). Her skal man undersøge hvilken spænding (volt) den almindelig laptop oplader leverer, og så skal man indstille powerbanken til samme spænding. Det gør man ved at holde knappen nede på powerbanken, og så begynder et tal at blinke i displayet på fronten. Det er DC ladespændingen i volt. Man kan skifte mellem 12, 16,5, 20 og 24 volt. Når den korrekte spænding er vist i displayet kan man sætte powerbanken til sin laptop med en af de medfølgende adaptor-stik.

Jeg har testet powerbanken med min iPhone 11 Pro. Med min normale brug af telefonen, så er den oftest på omkring 10% når jeg lader den op hver nat. Jeg brugte først den trådløse oplader hver nat, og her kunne powerbanken holde min telefon opladet i ca 4,5 dage. Derefter opladede jeg powerbanken igen, og gentog testen, men denne gang brugte jeg kabel. Her kunne powerbanken holde min telefon opladet i lidt over 6 dage. Det viser at der er noget spild (som forventet) ved trådløs opladning, men tilgengæld skal man ikke rode med kabler, og det er et plus.

Jeg har en ældre Lenovo laptop, og der var faktisk en adaptor der passede til det firkantede stik på laptoppen, så den kunne også lade op. Den ladede rimelig hurtigt på laptopbatteriet så All-in-one laptop powerbank 24000 er en reel løsning hvis man er ved at løbe tør for strøm, men lige mangler et par timers arbejde endnu.

Konklusion

All-in-one laptop powerbank 24000 er kraftig og alsidig powerbank. Den kan lade de fleste enheder enten via USB, eller DC-udgangen. Ja den er lidt stor og tung, men 24000 mAh vejer noget, det kommer man ikke udenom. Den indbyggede trådløse oplader er praktisk og virkede fint til opladningen af de enheder jeg havde der var Qi kompatible. Men det kunne være lækkert hvis den viste den tilbageværende kapacitet på displayet, i stedet for med 4 lysdioder, når nu der er monteret et display. Og hvis der var tænkt opbevaring af alle adaptorerne ind i designet, så var vi tæt på topkarakteren for designet. All-in-one laptop powerbank 24000 er en kraftig, og praktisk powerbank, der dog ligger i den tunge ende af prisskalaen.

Pris og tilgængelighed

REVIEW OVERVIEW

Funktionalitet
Design
Pris
Lars Lund Olsen
Lars Lund Olsen
Lars Lund Olsen - Skribent på eReviews.dk.
Annonce

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Nyeste indlæg

Reklame

Seneste kommentarer

Sandberg har lavet en kraftig powerbank der har både trådløs opladning, opladning via USB, og som kan oplade langt de fleste laptops. Hvad er der i kassen? I kassen finder vi selve All-in-one laptop powerbank 24000, men vi finder også et væld af tilbehør. Der er...Test: Sandberg All-in-one laptop powerbank 24000