mandag, april 29, 2024
ForsideAnmeldelserTest: Sandberg Outdoor Solar Powerbank 10000

Test: Sandberg Outdoor Solar Powerbank 10000

Vi skal her se på en kompakt powerbank til udendørsfolket, der har indbygget solpanel.

Hvad er der i kassen?

I kassen finder vi selve Outdoor Solar Powerbank 10000, samt et par kabler. Et USB-A til MicroUSB, samt et USB-C til USB-C.

Vi finder også en kortfattet vejledning, samt en karabinhage.

Design og funktionalitet

Outdoor Solar Powerbank 10000 er, som navnet antyder, en powerbank på 10.000 mAh med et indbygget solpanel.

Den er pakket ind i en IP66 skal, der betyder at den kan tåle vand og støv. Den kan tåle kraftige vandstråler fra alle retninger og den virker robust nok til at kunne tåle ret hårdt brug. Jeg ville ikke være bekymret for at have den hængende uden på rygsækken på en vandretur.

Outdoor Solar Powerbank 10000 måler ca 14,5 cm x 7,5 cm x 2 cm, og vejer 250 gram. Det er altså en ret kompakt powerbank, der er let at have med,

Der er hele tre USB stik på Sandberg Outdoor Solar Powerbank 10000.

På den ene side er der et USB-C stik der understøtter 5 volt / 3 Ampere, både til opladning af enheder, men også til opladning af selve powerbanken.

På modsatte side sidder der et Micro-USB stik der understøtter opladning af powerbanken med 5 volt / 2 Ampere, men ikke opladning af enheder.

Og endelig er der er et USB-A stik i toppen til oplade enheder med, og det understøtter 5 volt / 3 Ampere.

Aller USB stik er beskyttet af kraftige gummilåger som holder vandet ud hvis powerbanken skulle blive udsat for regnvejr. Som det også ses, er der et lille vindue i toppen. Det gemmer på en kraftig hvid lysdiode. Så man har også en lille lygte med når man har powerbanken med på tur. Man tænder lyset med et langt tryk på knappen.

Samme knap bruger man til at tjekke hvor meget strøm der er på powerbanken, et kort tryk tænder 1 til 4 lysdioder der viser hvor meget strøm der er tilbage. Endelig er der en grøn lysdiode der lyser når der bliver ladet på batteriet fra det indbyggede solpanel.

Solpanelet er naturligvis ikke ret stort, og Sandberg skriver da også at der skal bruges 30 timers direkte sol til at oplade powerbanken hvis den er helt tom.

Endelig er der et hul i powerbanken så man kan bruge den medfølgende karabinhage til at hænge den op, evt. på ydersiden af rygsækken hvis man er på vandretur så man kan få glæde af solpanelet.

Jeg har ladet Sandberg Outdoor Solar Powerbank 10000 helt op, og så har jeg brugt den til at lade min iPhone 15 Pro op. Telefonen har et batteri på 3.274 mAh. Jeg satte telefonen til powerbanken med ca 10% tilbage på telefonen. Og her kunne jeg få 2 hele opladninger til 100%, samt ca 10% mere inden powerbanken var tom. Det synes jeg er helt fint, da der altid vil være noget tab når man oplader. Og Outdoor Solar Powerbank 10000 slukkede selv for opladningen når telefonen ramte 100%.

Konklusion

Sandberg Outdoor Solar Powerbank 10000 er en robust og handy powerbank der er et fint kompromis mellem kapacitet og størrelse hvis man skal have den med på tur. Den er let nok til at jeg ville tage den med på en længere vandretur, og solpanelet gør at man kan få lidt ekstra strøm undervejs. IP66 betyder også at jeg ville stole på den, selv hvis jeg blev fanget i dårligt vejr, og ville f.eks. ikke være bekymret for at efterlade den ude, selv hvis der skulle komme regn. Og alt dette til en fornuftig pris betyder vi er oppe i de høje karakterer.

Pris og tilgængelighed

REVIEW OVERVIEW

Funktionalitet
Design
Pris
Lars Lund Olsen
Lars Lund Olsen
Lars Lund Olsen - Skribent på eReviews.dk.
Annonce

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Nyeste indlæg

Reklame

Seneste kommentarer

Vi skal her se på en kompakt powerbank til udendørsfolket, der har indbygget solpanel. Hvad er der i kassen? I kassen finder vi selve Outdoor Solar Powerbank 10000, samt et par kabler. Et USB-A til MicroUSB, samt et USB-C til USB-C. Vi finder også en kortfattet vejledning,...Test: Sandberg Outdoor Solar Powerbank 10000