mandag, maj 13, 2024
ForsideAnmeldelserTest: Sandberg Powerbank USB-C PD 30000

Test: Sandberg Powerbank USB-C PD 30000

Vi har fået en af de større powerbanks ind ad døren af danske Sandberg og skal se på, hvad de 30.000 mAh har at byde på andet end strøm.

Hvad er der i æsken?

Indholdet i den lette indpakning er relativt beskeden og består blot af selve powerbank og en meget kortfattet manual.

Design

Eftersom denne størrelse powerbank ikke er noget man forventeligt har med sig på farten og i tasken, så er der heller ikke lagt den store vægt på et smart og lækkert design. Dermed er Sandberg Powerbanken med en ret så sort overflade i skiftevis hård og blød plastik det som “pynter”.

I siden har den dog en stor hvid overflade, som bag sig gemmer på LED-lamperne, der kan tændes og bruges til at oplyse din færd på en mørk sti eller som producenten selv foreslår på deres hjemmeside så kan du også lyse op i teltet.

På fronten har Sandberg udstyret denne powerbank med et lile display og dette viser batteriniveauet i procent, så du ved at trykke på en knap altid kan få at vide, hvor meget der er tilbage og om du har behov for at lade op inden du drager ud eller ej. Der lyser også et ikon op når du oplader powerbanken med fast charging, hvilket du kan gøre via USB-C opladere.

Toppen består af fire USB-porte, hvoraf to er USB-A og to er USB-C, så du kan oplade forskelligt udstyr. Jeg ville ikke have noget imod at der var lidt mere mellemrum mellem portene så mine fingre kunne hive fat i kablerne og hive dem ud enkeltvis.

Ved siden af disse fire porte er der en tænd/sluk knap, som du som nævnt kan bruge til at tjekke batteristatus, men det er også denne knap du bruger til at tænde lampen med.

Ved at trykke på knappen længe tænder lampen og efter at lampen er tændt så vil et tryk på knappen skifte mellem de forskellige måder at lyse på og slutteligt slukke. Lyset kan lyse kontant, flashe hurtigt eller sende et SOS-signal. I manualen står der dog “flash slowly” og ikke SOS.

Designet har en lille uheldig designe for så vidt angår placering af tænd-knappen i øvrigt. Hvis man kommer til at stille Sandberg Powerbanken på en flad overflade med toppen pegende mod en flad overflade, så tænder lampen af sig selv, idet enhedens vægt i sig selv er nok til at trykke på knappen.

Funktionalitet

Sandberg Powerbank har varenummer 420-68, så burde den være lidt nemmere at finde frem til for Sandberg bruger ikke ellers identificerbare navne til deres ellers rigtig mange produkter. Den er temmelig ligetil når det kommer til brug.

Hvis ikke du anvender en hurtig oplader gennem USB-C stikket så kan du risikere at den skal lade op gennem hele natten grundet det 30.000 mAh store batteri.

Producentens hjemmeside nævner at man kan lade to enheder samtidigt, men jeg havde ikke noget problem med at lade flere end det, om end det begyndte at foregår langsommere og langsommere jo flere enheder jeg satte til.

USB-C og USB-A portene har i øvrigt også en smule forskellige opladehastigheder, så hvis du kan vil USB-C portene være at foretrække til hurtigere opladning.

Med 30.000 mAh burde Sandberg powerbanken have juice nok til at lade en smartphone op mange gange. Dette afhænger naturligvis af din telefons batteri, men jeg kunne alligevel ikke få denne powerbank til at konvertere så meget som jeg havde en forventning om.

Jeg kunne eksempelvis kun lade min Samsung Galaxy Note 10 + (4300 mAh batteri) op lidt mere en fem gange og det var til trods for at jeg måler det fra de cirka 20% jeg har tilbage om aftenen. Det er naturligvis ikke helt skidt og jeg kan også oplade min iPad mere end en hel gang, men man skal altså være opmærksom på at der går en del energi tabt ved overførslen.

Konklusion

Sandberg Powerbank USB-C PD 20W 30000 er praktisk af design og er tiltænkt dem som forventes at være uden adgang til strøm i en del dage ad gangen, hvor din smartphone forventeligt kan holdes i live i omkring en uges tid. Hvis du er helt isoleret fra verden i den periode, så er der også en smart lampe indbygget så du kan lyse op i mørke. Der er fire porte at lade fra, så du kan også lade flere enheder samtidigt, men det dræner batteriet hurtigere og energioverførslen er set bedre. Du kan dog altid følge med batteristatus på fronten, hvor det står i procent, så du har en ganske solid powerbank med denne.

Pris og tilgængelighed

Set til 501,-

REVIEW OVERVIEW

Funktionalitet
Design
Pris
Goran Popadic
Goran Popadic
Goran Popadic - Skribent på eReviews.dk.
Annonce

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Nyeste indlæg

Reklame

Seneste kommentarer

Vi har fået en af de større powerbanks ind ad døren af danske Sandberg og skal se på, hvad de 30.000 mAh har at byde på andet end strøm. Hvad er der i æsken? Indholdet i den lette indpakning er relativt beskeden og består blot af...Test: Sandberg Powerbank USB-C PD 30000