1 0 Anmeldelse: Ækte Vare (Blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: Ækte Vare (Blu-ray)

Underholdningsbranchen kan være en ubarmhjertig ledsager for unge, håbefulde talenter, som leder efter en vej mod rampelyset. Blandt andet musikbranchen er en af de slemme

30 september, 2014 Anmeldelser, Film
81jEf6XrC6L._SL1500_ 0 Anmeldelse: Sopranos – the complete series (Blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: Sopranos – the complete series (Blu-ray)

For første gang nogensinde er en af tv-seriens største og mest succesfulde produktioner udkommet i en nyrestaureret Blu-ray-samling, hvor alle seks sæsoner er samlet i

30 september, 2014 Anmeldelser, Film
homeland_box_-_season_1-3_blu-ray_9_disc_nordic-27348620-frntl 0 Anmeldelse: Homeland sæson 1-3 (Blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: Homeland sæson 1-3 (Blu-ray)

Siden 24 timer rullede over skærmen tilbage i 2001 og frem mod 2010, har det været svært at leve op til det hektiske tempo og

30 september, 2014 Anmeldelser, Film
ss05_large 1 Anmeldelse: Sacred 3 Overall Score

Anmeldelse: Sacred 3

Selv fik jeg forventningerne op da jeg hørte denne titel var annonceret, eftersom jeg havde spillet forgængeren til Sacred 3 sammen med konen på konsol

26 september, 2014 Anmeldelser, Spil
logopowerbank_stone_charger-01 0 Anmeldelse: LogoPowerBank Stone Charger Overall Score

Anmeldelse: LogoPowerBank Stone Charger

Det danske firma LogoPowerBank beskæftiger sig udelukkende med salg af Powerbanks, altså de her transportable batterier der kan bruges til opladning af smartphones, tablets og

Junglebook_BD_3D_dk 0 Anmeldelse: Junglebogen (blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: Junglebogen (blu-ray)

Der har altid været noget specielt ved Junglebogen – om det er på grund af barndomsminder eller den fantastisk musikalske opbygning i filmen, er ikke

25 september, 2014 Anmeldelser, Film
MuppetsMW_DVD_3D_scandi 0 Anmeldelse: The Muppets: Most Wanted (2014) Overall Score

Anmeldelse: The Muppets: Most Wanted (2014)

Siden Jim Henson i 1955 for første gang introducerede verden til The Muppets, har deres succes været enorm. Navnet kommer af sammensmeltningen af ’marionette’ og

25 september, 2014 Anmeldelser, Film
movie_files_2708 0 Anmeldelse: Dallas Buyers Club (blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: Dallas Buyers Club (blu-ray)

Matthew Mcconaughey er op i gennem 90’erne og 00’erne blevet karakteriseret som en rigtig flødebolledreng, som blot medvirkede i middelmådige komedie/kærlighedsfilm, hvor han kunne fyre

24 september, 2014 Anmeldelser, Film
logitech-x300-front 0 Anmeldelse: Logitech X300 Mobile Wireless Stereo Speaker Overall Score

Anmeldelse: Logitech X300 Mobile Wireless Stereo Speaker

Logitech har kun 2 trådløse højttalere i sortimentet pt. med “eget navn” på, mens vi fra datterselskabet Ultimate Ears tidligere har anmeldt en række forskellige trådløse højttalere. X300 er

24 september, 2014 Anmeldelser, Højttalere
Rio 2 3D angled 0 Anmeldelse: Rio 2 (3D-Blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: Rio 2 (3D-Blu-ray)

Animationsfilm har altid haft en speciel plads i mit hjerte, da de ikke blot vækker minder fra barndommen, men hele tiden formår at forny sig

22 september, 2014 Anmeldelser, Film
Tilbage til toppen Copyright © 2009-2014 - eReviews.dk. Alle rettigheder forbeholdes.
En del af imonline.dk
Like eReviews.dk på Facebook Følg eReviews.dk på Google+ Følg eReviews.dk på LinkedIn Følg eReviews.dk på YouTube.com
Få nyheder direkte i din mailbox!

Tilmeld dig Vores nyhedsbrev og modtag nyhederne direkte i din mailboks - så går du aldrig glip af hverken test, anmeldelser, artikler, guides eller nyheder!