office-2016-til-mac 0

Hent Microsoft Office 2016 til Mac – Gratis!

Microsoft har i dag frigivet et såkaldt “preview” af den kommende Office 2016 til Mac, i praksis er der tale om en beta/prøveversion, hvorfor man ikke

5 marts, 2015 Apple, Nyheder, Software
logitech-ultrathin-ipad-mini-02 0 Test: Logitech UltraThin Mini Keyboard Cover til iPad Mini Overall Score

Test: Logitech UltraThin Mini Keyboard Cover til iPad Mini

La’ os bare indse det, dette produkt ligner enormt meget det vi testede og anmeldte tilbage i 2013 (Logitech Ultra Thin Keyboard Mini), men det gør

624basic-touch_grey_ru_frontrender_0 0 Test: PocketBook Basic Touch e-bogslæser Overall Score

Test: PocketBook Basic Touch e-bogslæser

Hvis du nyder at læse en god bog, men kunne tænke dig en smule mere bekvemmelighed med at have et par stykker med dig på

3 marts, 2015 Anmeldelser, e-Bogslæsere
ragewireless_pdtimg1 0 Test: Creative Tactic3D Rage Wireless Overall Score

Test: Creative Tactic3D Rage Wireless

Tiden er kommet til at teste et andet af Creatives kreationer til gamere med et overkommeligt prisskilt for et gaming headset med masser af features

3 marts, 2015 Anmeldelser, Hovedtelefoner
game_of_thrones_box_-_season_1-4_blu-ray_19_disc_nordic-30463647-frntl 0 Anmeldelse: Game of Thrones – Sæson 1-4 (Blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: Game of Thrones – Sæson 1-4 (Blu-ray)

Siden satellittv-selskabet HBO blev lanceret i 1972 har firmaet statueret sig selv som producent af ualmindeligt mange seværdige produktioner. Mest af alt på seriefronten har

1 marts, 2015 Anmeldelser, Film
nick_cave_20000_dage_pa_jorden_dk-31839031-frntl (1) 0 Anmeldelse: Nick Cave: 20.000 dage på jorden (DVD) Overall Score

Anmeldelse: Nick Cave: 20.000 dage på jorden (DVD)

Den australske rocksanger Nick Cave har i gennem tiden været noget af et mysterium indenfor musikkens verden. Han er kendt for meget dystre sange, som

1 marts, 2015 Anmeldelser, Film
1 0 Anmeldelse: Let’s Be Cops (Blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: Let’s Be Cops (Blu-ray)

Bromance-film er uden tvivl en genre, som er kommet for at blive. Vi har set det eksplodere i Judd Apatows film såsom Knocked Up fra

1 marts, 2015 Anmeldelser, Film
1 0 Anmeldelse: Annabelle (Blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: Annabelle (Blu-ray)

The Conjuring tilbage i 2013 var efter min mening den mest uhyggelige gyser, siden Paranormal Activity- fænomenet opstod i 2007. Den havde et nytænkende plot,

1 marts, 2015 Anmeldelser, Film
1 0 Anmeldelse: John Wick (Blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: John Wick (Blu-ray)

Actionfilm har i gennem tiden haft en særlig plads i hjertet af filmelskere, da de tilbyder det nødvendige afbræk fra hverdagen i form af tørre

1 marts, 2015 Anmeldelser, Film
A50-WIRELESS-HEADSET-ASTRO-GEN2-PS4-BLACKBLUE-BUNDLE_primary_1 0 Anmeldelse: Astro A50 Wireless Headset (2nd generation) Overall Score

Anmeldelse: Astro A50 Wireless Headset (2nd generation)

Søger man at få det ultimative indenfor spil og hvor det bare skal være trådløst, så er den verdenskendte Astro klar med anden generation af

1 marts, 2015 Anmeldelser, Hovedtelefoner
Tilbage til toppen Copyright © 2009-2014 - eReviews.dk. Alle rettigheder forbeholdes.
En del af imonline.dk
Like eReviews.dk på Facebook Følg eReviews.dk på Google+ Følg eReviews.dk på LinkedIn Følg eReviews.dk på YouTube.com
Få nyheder direkte i din mailbox!

Tilmeld dig Vores nyhedsbrev og modtag nyhederne direkte i din mailboks - så går du aldrig glip af hverken test, anmeldelser, artikler, guides eller nyheder!