LLO_2359_Lars 0 Test: Samsung Shape M3 multi-room højttaler Overall Score

Test: Samsung Shape M3 multi-room højttaler

Der er efterhånden mange spillere på markedet indenfor trådløse streaming-højttalere, bl.a Sony, Bose, LG og Samsung har produkter til segmentet. Et segment der er domineret

Sabre_ani 0 Test: Corsair Sabre RGB Laser gaming mus Overall Score

Test: Corsair Sabre RGB Laser gaming mus

Den menneskeskabte mus har udviklet sig mere i de sidste ti år end den biologiske mus vor herre har skabt har gjort de sidste tusind

26 marts, 2015 Anmeldelser, Mus og tastatur
KiQPYOOtt4jXJRNU_setting_fff_1_90_end_500 0 Test: ASUS ROG Gladius gaming mus Overall Score

Test: ASUS ROG Gladius gaming mus

Man forbinder ikke nødvendigvis ASUS med gaming tilbehør, såsom mus og headsets, men det kan sagtens blive meget aktuelt fremover, idet deres ROG (Republic Of Gamers)

26 marts, 2015 Anmeldelser, Mus og tastatur
0bqj52O0TKKxWffo_setting_fff_1_90_end_500 0 Test: ASUS Cerberus Gaming headset Overall Score

Test: ASUS Cerberus Gaming headset

Det er nærmest blevet kutyme i dag at gaming produkter skal være mere alsidige end tidligere og er dermed gjort kompatible med flere platforme på

26 marts, 2015 Anmeldelser, Hovedtelefoner
CGK95RGB_06_A 0 Test: Corsair Gaming K95 RGB mekanisk tastatur Overall Score

Test: Corsair Gaming K95 RGB mekanisk tastatur

Mange kender Corsair for meget andet andet end gaming udstyr, men for nogle få år siden ville de begynde at udnytte deres viden om netop

26 marts, 2015 Anmeldelser, Mus og tastatur
1 0 Anmeldelse: Olive Kitteridge (Blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: Olive Kitteridge (Blu-ray)

HBO-serier er for alvor på en sejrsrunde for tiden, da de står bag nogle af tidens mest succesfulde produktioner – f.eks. Game of Thrones. Deres

26 marts, 2015 Anmeldelser, Film
IMG_0198 0 Mini-test: Animal Captain til iOS Overall Score

Mini-test: Animal Captain til iOS

Animal Captain er et nyt spil rettet mod de mindre børn på 4-6 år. Spillet går i al sin enkelthed ud på at man, som

23 marts, 2015 Anmeldelser, Apps
SurfacePro3Primary_Web 0 Test: Microsoft Surface Pro 3 Overall Score

Test: Microsoft Surface Pro 3

Surface Pro 3 er Microsoft’s seneste bud på en krydsning mellem en tablet og en bærbar PC, hvor man har forsøgt at kombinere det bedste

22 marts, 2015 Anmeldelser, Computer, Tablets
samsung_galaxy_s6_gold_001 0

Samsung Galaxy S6 kommer i de danske butikker d. 11 april

Sponseret indlæg D. 11 april lander de første eksemplarer af den nyligt annoncerede Samsung Galaxy S6 i de danske butikker. Galaxy S6 kendetegnes bl.a. ved et

17 marts, 2015 Nyheder
ZEcHmqK4E4mwCOvk_setting_000_1_90_end_500 0 Test: ASUS ROG Swift PG278Q skærm Overall Score

Test: ASUS ROG Swift PG278Q skærm

Lige siden nVidia lancerede deres G-Sync teknologi og understøttelse gennem deres grafikkort har gamere verden over ventet i spænding på de producenter, der ville komme

16 marts, 2015 Anmeldelser, Skærme
Tilbage til toppen Copyright © 2009-2015 - eReviews.dk. Alle rettigheder forbeholdes.
En del af imonline.dk
Like eReviews.dk på Facebook Følg eReviews.dk på Google+ Følg eReviews.dk på LinkedIn Følg eReviews.dk på YouTube.com
Få nyheder direkte i din mailbox!

Tilmeld dig Vores nyhedsbrev og modtag nyhederne direkte i din mailboks - så går du aldrig glip af hverken test, anmeldelser, artikler, guides eller nyheder!