g610-orion-keyboard 0 Test: Logitech G610 Orion Brown mekanisk gaming tastatur Overall Score

Test: Logitech G610 Orion Brown mekanisk gaming tastatur

Hvis man førhen har været i tvivl om hvilken farve Cherry mekaniske switches man skulle væge så er denne beslutning ikke gjort nemmere ved at

1 0 Anmeldelse: Transporter Refueled (Blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: Transporter Refueled (Blu-ray)

Transporter havde premiere i 2002 og med sit actiondrevne plot og stærke mandlige actionhelt, blev konceptet en succes. Transporter-konceptet blev til en trilogi med Jason

1 maj, 2016 Anmeldelser, Film
1 0 Anmeldelse: Game of Thrones (Sæson 5) Overall Score

Anmeldelse: Game of Thrones (Sæson 5)

HBO-hitserien Game of Thrones har længe været en af de mest populære tv-serier i nyere tid, og gnider på nuværende tidspunkt albuer med de helt

1 maj, 2016 Anmeldelser, Film
1 0 Anmeldelse: Spirited Away (Blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: Spirited Away (Blu-ray)

Mens Disney og Pixar i mange år har haft nogenlunde international monopol på de største tegnefilm og animationsfortællinger, så skal man bestemt ikke glemme den

1 maj, 2016 Anmeldelser, Film
LLO_3476_Lars 0 Test: Mi-Light system Overall Score

Test: Mi-Light system

Der er efterhånden flere spillere på markedet indenfor app styret lys og lamper. Den største er uden sammenligning Philips med deres Hue system. Det er

28 april, 2016 Anmeldelser, Husholdning
20160415_043307852_iOS 0 Test: Razer Wildcat for Xbox One Gaming Controller Overall Score

Test: Razer Wildcat for Xbox One Gaming Controller

Hvis nogen ikke skulle have luret det så navngiver Razer deres controllere efter vildkatte og Razer Wildcat ligger absolut ikke skjul herpå. Hvis man vil

19 april, 2016 Anmeldelser, Konsol tilbehør
homesecure-pro-apart-dk 0 Test: HomeSecure Pro Lejlighedspakke alarm Overall Score

Test: HomeSecure Pro Lejlighedspakke alarm

Hvis du har overvejet at beskytte dit hjem mod uvedkommende, men synes at de tilbudte abonnementsløsninger er både dyre og uoverskuelige så er der heldigvis

19 april, 2016 Alarmer, Anmeldelser
ASUS_ZenBook_Flip_Ux360CA_11 0

ASUS lancerer ny 360° ZenBook

ASUS lancerer den første 360°-flipbare notebook i den luksuriøse ZenBook-familie. UX360 bliver tilgængelig med 13,3″ IPS-panel og op til 12 timers batteritid

19 april, 2016 Computer, Nyheder
20160415_205445088_iOS 0 Test: Razer Leviathan Mini bluetooth speaker Overall Score

Test: Razer Leviathan Mini bluetooth speaker

Sommeren er ved at være ovre os og det betyder forhåbentlig godt vejr og det at spendere tid i det fri og udendøre, men det

19 april, 2016 Anmeldelser, Lyd
LLO_3461_Lars 0 Test: 5 m RGB lysbånd fra Easy-Light.dk Overall Score

Test: 5 m RGB lysbånd fra Easy-Light.dk

Den nemmeste måde at sætte stemningen i sit hjem er med lys. Hvis man virkelig vil lege med lys, så kan man med fordel vælge

18 april, 2016 Anmeldelser
Tilbage til toppen Copyright © 2009-2015 - eReviews.dk. Alle rettigheder forbeholdes.
En del af imonline.dk
Like eReviews.dk på Facebook Følg eReviews.dk på Google+ Følg eReviews.dk på LinkedIn Følg eReviews.dk på YouTube.com
Få nyheder direkte i din mailbox!

Tilmeld dig Vores nyhedsbrev og modtag nyhederne direkte i din mailboks - så går du aldrig glip af hverken test, anmeldelser, artikler, guides eller nyheder!