NA10_K_b_l130717_700 0 Anmeldelse: Panasonic SC-NA10 Wireless Speaker System Overall Score

Anmeldelse: Panasonic SC-NA10 Wireless Speaker System

Mobilitet og lyd er nærmest eksploderet i gadebilledet og især når vejret er godt vil man gerne kunne tage sin musiksamling udenfor i haven eller

24 juli, 2014 Anmeldelser, Lyd
dexter-the-complete-series 0 Anmeldelse: Dexter – The complete series (Blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: Dexter – The complete series (Blu-ray)

I det seneste stykke tid har sendefladen været præget af nogle banebrydende serier, som for alvor har redefineret hele serieformatet overalt i verden. Serier såsom

22 juli, 2014 Anmeldelser, Film
s_dan_tr_ner_du_din_drage_blu-ray 0 Anmeldelse: Sådan træner du din drage (blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: Sådan træner du din drage (blu-ray)

Siden filmselskabet Dreamworks Studios blev lanceret tilbage i 1994, har firmaet for alvor ydet konkurrence mod Disney og Pixars monopol på unikke animationsfilm. Selskabet stod

19 juli, 2014 Anmeldelser, Film
movie_files_2682 0 Anmeldelse: Inside Llewyn Davis (Blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: Inside Llewyn Davis (Blu-ray)

Coen-brødrene har i gennem tidens løb kreeret nogle fantastiske film, som nærmest hiver jordiske dilemmaer frem på det store lærred til et nærmest eventyrligt såvel

19 juli, 2014 Anmeldelser, Film
Dom-Hemingway 0 Anmeldelse: Dom Hemingway (DVD) Overall Score

Anmeldelse: Dom Hemingway (DVD)

Sortkomiske komedier er ikke en mangelvare på markedet, og ofte rummer disse unikke filmkreationer en rigtig interessant vinkel alt efter hvilket land, de repræsenterer eller

19 juli, 2014 Anmeldelser, Film
Optimus-Prime-Transformers-Age-of-Extinction-Wallpaper-HD 0

Transformers 4 – Robotterne kommer!

Michael Bay har instrueret den seneste film i Transformers franchisen, der er den 4. i rækken. Filmen foregår 4 år efter den ødelæggende kamp mellem Autobots og

17 juli, 2014 Film, Nyheder
adobe1 0

Den levende plakat – fra Adobe

Hvad ville du gøre hvis du kiggede op på en plakat og den rent faktisk var levende? Adobe har lavet et forsøg hvor de har opsat

16 juli, 2014 Nyheder, Software
ds415play-front 0

Synology frigiver DiskStation DS415play

Pressemeddelelse Få fat i det ultimative mediecenter med enorm kapacitet Synology® præsenterede i dag DiskStation DS415play, en  fire-bay NAS-server designed til hjemmebrugere for at centralisere

15 juli, 2014 Netværk, Nyheder
ds415play-front 1 Anmeldelse: Synology DiskStation DS415Play Overall Score

Anmeldelse: Synology DiskStation DS415Play

Synology har netop lanceret en af Deres første 2015-modeller og de starter hårdt ud med en storebror til DS214play som vi også tidligere har anmeldt, hvor

15 juli, 2014 Anmeldelser, NAS
300_3D_BD_gen_6578a0f5 0 Anmeldelse: 300 (2006) (Blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: 300 (2006) (Blu-ray)

Handlingen tager udgangspunkt i Frank Millers tegneseriefortolkning af Slaget ved Thermopylæ tilbage i 480 f.Kr., hvor 300 spartanere under ledelse af kong Leonidas forsinkede den

14 juli, 2014 Anmeldelser, Film
Tilbage til toppen Copyright © 2009-2014 - eReviews.dk. Alle rettigheder forbeholdes.
En del af imonline.dk
Like eReviews.dk på Facebook Følg eReviews.dk på Google+ Følg eReviews.dk på LinkedIn Følg eReviews.dk på YouTube.com
Få nyheder direkte i din mailbox!

Tilmeld dig Vores nyhedsbrev og modtag nyhederne direkte i din mailboks - så går du aldrig glip af hverken test, anmeldelser, artikler, guides eller nyheder!