Petzl_Reactik_Plus_03 0 Test: Petzl Reactik Plus pandelampe Overall Score

Test: Petzl Reactik Plus pandelampe

Petzl er et kendt mærke i outdoor sammenhænge, både inden for klatreudstyr men bestemt også inden for pandelamper. Vi har fået muligheden for at teste

21 maj, 2016 Anmeldelser
Amaryllo iCamPRO produkt02 0 Test: Amaryllo iCamPRO Overall Score

Test: Amaryllo iCamPRO

Amaryllo iCamPRO er et trådløst kamera der følger bevægelser og kan optage i FullHD – 1920 x 1080 pixel. Lad os se nærmere på det

b1d82fbd255e2ffc938854694451dbd8 0 Anmeldelse: Quantum Break til Xbox One Overall Score

Anmeldelse: Quantum Break til Xbox One

For mange var netop Quantum Break den titel de havde ventet længst på ved annoncering af Xbox One, men her en del år senere er

6 maj, 2016 Anmeldelser, Spil
Pop_Midi_with_Bluetooth_dynamic 0 Test: Pure Pop Midi DAB radio med bluetooth Overall Score

Test: Pure Pop Midi DAB radio med bluetooth

Pure er et veletableret brand indenfor DAB radioer og årsagen til deres succes kan være den gode kombination af lydkvalitet og design som de har

2 maj, 2016 Anmeldelser, Lyd
g610-orion-keyboard 0 Test: Logitech G610 Orion Brown mekanisk gaming tastatur Overall Score

Test: Logitech G610 Orion Brown mekanisk gaming tastatur

Hvis man førhen har været i tvivl om hvilken farve Cherry mekaniske switches man skulle væge så er denne beslutning ikke gjort nemmere ved at

1 0 Anmeldelse: Transporter Refueled (Blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: Transporter Refueled (Blu-ray)

Transporter havde premiere i 2002 og med sit actiondrevne plot og stærke mandlige actionhelt, blev konceptet en succes. Transporter-konceptet blev til en trilogi med Jason

1 maj, 2016 Anmeldelser, Film
1 0 Anmeldelse: Game of Thrones (Sæson 5) Overall Score

Anmeldelse: Game of Thrones (Sæson 5)

HBO-hitserien Game of Thrones har længe været en af de mest populære tv-serier i nyere tid, og gnider på nuværende tidspunkt albuer med de helt

1 maj, 2016 Anmeldelser, Film
1 0 Anmeldelse: Spirited Away (Blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: Spirited Away (Blu-ray)

Mens Disney og Pixar i mange år har haft nogenlunde international monopol på de største tegnefilm og animationsfortællinger, så skal man bestemt ikke glemme den

1 maj, 2016 Anmeldelser, Film
LLO_3476_Lars 0 Test: Mi-Light system Overall Score

Test: Mi-Light system

Der er efterhånden flere spillere på markedet indenfor app styret lys og lamper. Den største er uden sammenligning Philips med deres Hue system. Det er

28 april, 2016 Anmeldelser, Husholdning
20160415_043307852_iOS 0 Test: Razer Wildcat for Xbox One Gaming Controller Overall Score

Test: Razer Wildcat for Xbox One Gaming Controller

Hvis nogen ikke skulle have luret det så navngiver Razer deres controllere efter vildkatte og Razer Wildcat ligger absolut ikke skjul herpå. Hvis man vil

19 april, 2016 Anmeldelser, Konsol tilbehør
Tilbage til toppen Copyright © 2009-2015 - eReviews.dk. Alle rettigheder forbeholdes.
En del af imonline.dk
Like eReviews.dk på Facebook Følg eReviews.dk på Google+ Følg eReviews.dk på LinkedIn Følg eReviews.dk på YouTube.com
Få nyheder direkte i din mailbox!

Tilmeld dig Vores nyhedsbrev og modtag nyhederne direkte i din mailboks - så går du aldrig glip af hverken test, anmeldelser, artikler, guides eller nyheder!