Extreme_Pro_SSD_angle_left_HR 0 Anmeldelse: SanDisk Extreme Pro SSD 480GB Overall Score

Anmeldelse: SanDisk Extreme Pro SSD 480GB

Til Vores stortest af SSD’er stiller SanDisk med en 480GB SSD fra deres helt nye Extreme Pro-serie, en endnu hurtigere SSD der fås med 240, 480 eller

31 juli, 2014 Anmeldelser, Harddiske
ue_boom_Crystal_Edition 0

Ultimate Ears lancerer Limited Edition af UE Boom

Ultimate Ears (En del af Logitech) har netop sendt en Limited Edition af Deres transportable UE Boom højttaler på markedet, en højttaler som vi testede og anmeldte

30 juli, 2014 Apple, Lyd, Nyheder
p1004904_1394023577_sl-6590-bk_1 0 Anmeldelse: Speedlink MYON Mobile gamepad bluetooth Overall Score

Anmeldelse: Speedlink MYON Mobile gamepad bluetooth

Uanset om man er vant til at spille spil på de platforme, der er bygget til det eller om man er en casual gamer, som

ministation-air-2-in-hand-angle 0 Anmeldelse: Buffalo MiniStation Air 2 Overall Score

Anmeldelse: Buffalo MiniStation Air 2

Midt i Juli 2014 præsenterede Buffalo Deres MiniStation Air 2 – afløseren for MiniStation Air (Deraf 2. tallet…) MiniStation Air 2 er en ret smart enhed der har flere

28 juli, 2014 Anmeldelser, Harddiske, NAS
sl-8325-bk_rgb_002 0 Anmeldelse: Speedlink Methron 2.1 Subwoofer System Overall Score

Anmeldelse: Speedlink Methron 2.1 Subwoofer System

Hvis man er på udkig efter et lydsystem til computeren, så har den tyske producent designet noget til gameren, nemlig Speedlink Methron højttalersættet med subwoofer

25 juli, 2014 Anmeldelser, Højttalere
humble_square_enix_bundle 0

The Humble Square Enix Bundle

Det er blevet tid til endnu en fed Humble Bundle, som i denne omgang byder på adskillige titler fra Square Enix spilproducenten. Det indebærer titler

24 juli, 2014 Nyheder, Spil
NA30_K_a_down_l130717_700 0 Anmeldelse: Panasonic SC-NA30 Wireless Speaker System Overall Score

Anmeldelse: Panasonic SC-NA30 Wireless Speaker System

Tidligere testede vi lillebroren til Panasonic SC-NA30, nemlig SC-NA10, og det er nu blevet tid til at oppe sig lidt og få flere kræfter på

24 juli, 2014 Anmeldelser, Højttalere, Lyd
NA10_K_b_l130717_700 0 Anmeldelse: Panasonic SC-NA10 Wireless Speaker System Overall Score

Anmeldelse: Panasonic SC-NA10 Wireless Speaker System

Mobilitet og lyd er nærmest eksploderet i gadebilledet og især når vejret er godt vil man gerne kunne tage sin musiksamling udenfor i haven eller

24 juli, 2014 Anmeldelser, Lyd
dexter-the-complete-series 0 Anmeldelse: Dexter – The complete series (Blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: Dexter – The complete series (Blu-ray)

I det seneste stykke tid har sendefladen været præget af nogle banebrydende serier, som for alvor har redefineret hele serieformatet overalt i verden. Serier såsom

22 juli, 2014 Anmeldelser, Film
s_dan_tr_ner_du_din_drage_blu-ray 0 Anmeldelse: Sådan træner du din drage (blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: Sådan træner du din drage (blu-ray)

Siden filmselskabet Dreamworks Studios blev lanceret tilbage i 1994, har firmaet for alvor ydet konkurrence mod Disney og Pixars monopol på unikke animationsfilm. Selskabet stod

19 juli, 2014 Anmeldelser, Film
Tilbage til toppen Copyright © 2009-2014 - eReviews.dk. Alle rettigheder forbeholdes.
En del af imonline.dk
Like eReviews.dk på Facebook Følg eReviews.dk på Google+ Følg eReviews.dk på LinkedIn Følg eReviews.dk på YouTube.com
Få nyheder direkte i din mailbox!

Tilmeld dig Vores nyhedsbrev og modtag nyhederne direkte i din mailboks - så går du aldrig glip af hverken test, anmeldelser, artikler, guides eller nyheder!