IMG_2536 0 Test: Sandberg Gamer Mousepad Hard Aluminium Overall Score

Test: Sandberg Gamer Mousepad Hard Aluminium

At gaming udstyr er præget af religionskrige indenfor de forskellige brands og teknologier er en ting, men det samme gør sig i og for sig

27 august, 2016 Anmeldelser, Mus og tastatur
AG271_ftl_h 0 Test: AOC AGON AG271QG gaming monitor med NVIDIA G-Sync Overall Score

Test: AOC AGON AG271QG gaming monitor med NVIDIA G-Sync

Når det kommer til gaming skærme, så gælder det ikke blot om at have den højeste opløsning, de klareste farver, eller den hurtigste responstid. Det

27 august, 2016 Anmeldelser, Skærme
462-01_lg 0 Test: Sandberg Bluetooth Selfie Remote Overall Score

Test: Sandberg Bluetooth Selfie Remote

Hvis du er en af dem, der elsker at tage selfies enten alene eller med dine venner, men nægter at erhverve og bruge et selfiestick,

k780-multi-device-keyboard (1) 0 Test: Logitech K780 Wireless Multi-Device Quiet Keyboard Overall Score

Test: Logitech K780 Wireless Multi-Device Quiet Keyboard

At man har nogle mobile enheder, som man ønsker at bruge også når man skal skrive nogle længere opgaver eller bare generelt ønsker at bruge

23 august, 2016 Anmeldelser, Mus og tastatur
manowar-gallery-v1-3 0 Test: Razer Man’O’War Wireless 7.1 Gaming headset Overall Score

Test: Razer Man’O’War Wireless 7.1 Gaming headset

Hvis man vil give sig selv en fordel i forhold til modstanderne i eksempelvis skydespil kan man i det mindste sørge for at høre dem.

23 august, 2016 Anmeldelser, Hovedtelefoner
IMG_2314 0 Test: HP EliteBook Folio G1 Overall Score

Test: HP EliteBook Folio G1

Hvis der er noget den teknologiske evolution har lært os så er det at mindre er bedre og med den seneste processorteknologi fra Intel, der

9 august, 2016 Anmeldelser, Computer
MOVEit_4249 0 Test: MOVEit Wi-Fi og Bluetooth multiroom højttaler Overall Score

Test: MOVEit Wi-Fi og Bluetooth multiroom højttaler

Vi har tidligere set på Bluetooth produkter fra danske SACKit, bl.a. deres WOOFit Jam højttaler og deres WOOFit Headphones. Vi skal her se på deres

img_356175_01_800x800 0 Test: Braun HD780 SensoDryer Satin Hair 7 Overall Score

Test: Braun HD780 SensoDryer Satin Hair 7

En enhed, der blæser varm luft mod dit hår for at tørre det bør ikke være rocket science og desværre er det også sådan at enkelte

8 august, 2016 Anmeldelser, Husholdning
bpc 0 Test: ASUS MG28UQ 4K Gaming Monitor Overall Score

Test: ASUS MG28UQ 4K Gaming Monitor

Det er med 4Ks indtog på skærmmarkedet blevet endnu sværere for det først at finde og for det andet at vælge den rette skærm til

1 august, 2016 Anmeldelser, Skærme
img_261176_01_800x800 0 Test: Razer Naga Hex V2 Gaming Mouse – OP MOBA Overall Score

Test: Razer Naga Hex V2 Gaming Mouse – OP MOBA

Razer er en kendt spiller på gaming sektoren. Det bør ingen være i tvivl om. De har også fundet ud af at gamere er vidt

31 juli, 2016 Anmeldelser, Mus og tastatur
Tilbage til toppen Copyright © 2009-2015 - eReviews.dk. Alle rettigheder forbeholdes.
En del af imonline.dk
Like eReviews.dk på Facebook Følg eReviews.dk på Google+ Følg eReviews.dk på LinkedIn Følg eReviews.dk på YouTube.com
Få nyheder direkte i din mailbox!

Tilmeld dig Vores nyhedsbrev og modtag nyhederne direkte i din mailboks - så går du aldrig glip af hverken test, anmeldelser, artikler, guides eller nyheder!