0

Artikel: Forsvaret retter søgelys mod unge computerspillere

Det kan være at de færreste kunne forestille sig at det danske Forsvar nogensinde skulle få interesse i gaming. Især fordi man ofte har hørt

23 marts, 2017 Gaming, Tips & Tricks, Websites
0

Nye iPads og iPhone 7 i rød!

Apple har, i al stilhed, lanceret en række nye produkter i dag, herunder en ny iPad der erstatter iPad Air 2, hvilket betyder at denne

21 marts, 2017 Apple, Nyheder
0

Nu kommer Surface Book til Danmark

Pressemeddelelse Danske brugere kan se frem til et spændende alternativt, når der skal handles laptops i den eksklusive ende af spektret – d. 20. april

17 marts, 2017 Computer, Nyheder
0

ASUS lancerer Zenbook UX430 & UX530

Pressemeddelelse ASUS lancerer Zenbook UX430 & UX530 – to nye modeller i den populære Zenbook-serie. Begge modeller har har fået et helt nyt design med

17 marts, 2017 Computer, Nyheder
0 Test: ASUS ZenBook 3 bærbar PC Overall Score

Test: ASUS ZenBook 3 bærbar PC

Hvis der er nogen, som har udfordret MacBook Air fra starten af, så må det være ASUS med deres ZenBook serie, som nu altså er

12 marts, 2017 Computer
0 Test: Blue Pure 211 luftrenser Overall Score

Test: Blue Pure 211 luftrenser

De fleste af os bruger det meste af vores tid indendørs. Selvom vi lufter ud, så kan luftkvaliteten godt falde, specielt hvis man f.eks. har

0 Test: Logitech Spotlight Overall Score

Test: Logitech Spotlight

Ret så længe har Logitech Presenteren været en favorit blandt præsentører, talere og lignende på de mange scener og mødelokaler verden over. Alligevel syntes man

11 marts, 2017 Computer tilbehør
0 Test: Gunnar Enigma amber light computerbriller Overall Score

Test: Gunnar Enigma amber light computerbriller

Vi er endnu en gang blevet udstyret med et par briller fra GUNNAR optiks og fra at have kigget på deres gaming serier har vi

11 marts, 2017 Computer tilbehør
0

Docks og adaptere til MacBook med USB-C

De seneste MacBook’s fra Apple, både MacBook 12″ og MacBook Pro-serien kommer nu kun med USB-C, hvilket betyder der, for de fleste, opstår et problem

11 marts, 2017 Artikler
0

Guide: Sådan geninstalleres MacOS

I denne guide gennemgår vi trin for trin, hvordan man geninstallere MacOS på en Mac, proceduren er den samme uanset om det er en MacBook

9 marts, 2017 Guides
Tilbage til toppen Copyright © 2009-2017 - eReviews.dk. Alle rettigheder forbeholdes.
En del af imonline.dk
Like eReviews.dk på Facebook Følg eReviews.dk på Google+ Følg eReviews.dk på LinkedIn Følg eReviews.dk på YouTube.com
Få nyheder direkte i din mailbox!

Tilmeld dig Vores nyhedsbrev og modtag nyhederne direkte i din mailboks - så går du aldrig glip af hverken test, anmeldelser, artikler, guides eller nyheder!