img_356308_01_800x800 0 Test: Braun NTF 3000 Non-Touch Termometer Overall Score

Test: Braun NTF 3000 Non-Touch Termometer

For nogle af os er vores kæreste eje de små engle vi har bragt til verden og som vi vil gøre alt i verden for

28 juli, 2016 Anmeldelser, Husholdning
img_155415_03_800x800 0 Test: Puro Desk Charger Apple Devices Overall Score

Test: Puro Desk Charger Apple Devices

Med de begrænsede batteritider, der er på især iPhones er det nærmest uundgåeligt at have ekstra opladere liggende. Det er i hvert fald tilfældet i

IMG_1488 0 Test: HP Sprout Pro Overall Score

Test: HP Sprout Pro

Den traditionelle måde vi benytter vores computere på i dag er ved at være forældet, i hvert fald hvis man spørger HP, som bringer os

26 juli, 2016 Anmeldelser, Computer
holdit-universal-magnet-car-holder-01 0

Guide: Brug din mobil som GPS til navigation

Smartphonen har overtaget mange funktioner som før blev varetaget af forskellige enheder, eksempelvis agerer den i dag ofte både kamera, videokamera, GPS og musik-afspiller, opgaver

25 juli, 2016 Guides
IMG_1743 0 Test: Sandberg Commander Gaming stol Overall Score

Test: Sandberg Commander Gaming stol

Sandberg er kendte for at forsøge og holde fingeren på pulsen for hvad der rører sig i markedet og så leverer noget tilsvarende i en

24 juli, 2016 Anmeldelser, Gaming stole
powerbanks 0

Vælg den rigtige powerbank

En powerbank kan være nyttig på sommerferien, vandreturen, festivallen eller et helt fjerde sted hvor man pludselig får et akut behov for at kunne oplade eksempelvis

24 juli, 2016 Guides
IMG_2168 0 Test: Logitech M238 Colorful play collection wireless mouse Overall Score

Test: Logitech M238 Colorful play collection wireless mouse

Som Logitech udtrykker det er der her fest og glade musedage med den nye serie Logitech M238 mus i forskellige afskygninger. Med ni forskellige og

23 juli, 2016 Anmeldelser, Mus og tastatur
feature_xplus_mode 0 Test: Creative Sound BlasterX G1 Pro Gaming portable soundcard Overall Score

Test: Creative Sound BlasterX G1 Pro Gaming portable soundcard

Hvad enten man har en bærbar computer uden et særlig godt lydkort eller blot ønsker at forbedre den lydmæssige oplevelse på sin Mac eller PS4

aoc-agon-front 0

AOC udstyrer to 24” gaming-skærme med QHD opløsning

Pressemeddelelse: Både AGON AG241QG og AGON AG241QX er udstyret med et ultra-hurtigt TN panel med 1 ms responstid og 2560 x 1440 pixel opløsning København, Danmark

21 juli, 2016 Computer tilbehør, Nyheder
420-28_lg 0

Klips ekstra tid bagpå mobilen

Pressemeddelelse: Sandberg lancerer nu et smart og slankt ekstra-batteri, som klipses bagpå mobiltelefonen og giver ekstra batteritid. Batteriet kan lades op med 3000 mAh. Hvis

21 juli, 2016 Apple, Mobil, Nyheder
Tilbage til toppen Copyright © 2009-2015 - eReviews.dk. Alle rettigheder forbeholdes.
En del af imonline.dk
Like eReviews.dk på Facebook Følg eReviews.dk på Google+ Følg eReviews.dk på LinkedIn Følg eReviews.dk på YouTube.com
Få nyheder direkte i din mailbox!

Tilmeld dig Vores nyhedsbrev og modtag nyhederne direkte i din mailboks - så går du aldrig glip af hverken test, anmeldelser, artikler, guides eller nyheder!