logitech-mx-master-angled-2 0 Test: Logitech MX Master trådløs mus Overall Score

Test: Logitech MX Master trådløs mus

Det er ved at være længe siden at Logitech har præsenteret en ny topmodel indenfor mus, hvis vi da lige ser bort fra Jeres gaming-division som

24 april, 2015 Anmeldelser, Mus og tastatur
Buff-Hounds-The-Last-Hope-Screenshoot-11 0

Nyhed: Hounds: The Last Hope online open beta

Menneskeheden er endnu en gang i fare og det ser helt desperat ud. Hounds: The Last Hope online inviterer til en åben beta, hvor du

23 april, 2015 Nyheder, Spil
iwalk-extreme-trio-front 0 Test: iWalk Extreme Trio Overall Score

Test: iWalk Extreme Trio

iWalk er ikke en producent vi tidligere har stiftet bekendskab med, derfor en kort introduktion. iWalk er et amerikansk firma der primært beskæftiger sig med tilbehør til smartphones og

skullcandy-grind 0 Test: Skullcandy Grind headset Overall Score

Test: Skullcandy Grind headset

Skullcandy har for nyligt lanceret et helt nyt headset, modellen har fået navnet Grind og bag dette navn gemmer sig et headset der skulle give

22 april, 2015 Anmeldelser, Hovedtelefoner
IMG_0162 0

Nyhed: Hearthstone Heroes of Warcraft til mobile enheder

Det har hele tiden blot været et spørgsmål om tid, hvornår Blizzard mente de var tilfredse med deres tilpasning af deres sindsygt populære gratis kortspil,

22 april, 2015 Mobil, Nyheder, Spil
LLO_2463_Lars 0 Test: Creative Sound Blaster JAM headset Overall Score

Test: Creative Sound Blaster JAM headset

Sound Blaster JAM er et Bluetooth headset i letvægterklassen, til en overkommelig pris. Men hvad får man for pengene? Det skal vi se lidt nærmere

2 0 Anmeldelse: Everly (Blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: Everly (Blu-ray)

Salma Hayek har haft en meget turbulent filmkarriere på godt og ondt, men uanset hvilken film hun har medvirket i, så ser hun fremragende ud

20 april, 2015 Anmeldelser, Film
1 0 Anmeldelse: The Quiet Roar (Blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: The Quiet Roar (Blu-ray)

Den svenske instruktør vækkede opmærksomhed i udlandet med sin produktion af The Quiet Roar, og nu har jeg fået fingrene i produktionen for at se,

20 april, 2015 Anmeldelser, Film
1 0 Anmeldelse: The Guest (Blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: The Guest (Blu-ray)

Det er altid spændende at følge med i unge instruktørers udvikling gennem karrieren, og det er særdeles underholdende, når de prøver kræfter med anderledes genrer.

20 april, 2015 Anmeldelser, Film
hd-webcam-c525-gallery-5 0 Test: Logitech C525 webcam Overall Score

Test: Logitech C525 webcam

Hvor stort et eksistensgrundlag webcams efterhånden har i det danske samfund er diskutabelt, men ikke desto mindre bliver man tilbudt nye modeller fra de forskellige

20 april, 2015 Anmeldelser, Webcam
Tilbage til toppen Copyright © 2009-2015 - eReviews.dk. Alle rettigheder forbeholdes.
En del af imonline.dk
Like eReviews.dk på Facebook Følg eReviews.dk på Google+ Følg eReviews.dk på LinkedIn Følg eReviews.dk på YouTube.com
Få nyheder direkte i din mailbox!

Tilmeld dig Vores nyhedsbrev og modtag nyhederne direkte i din mailboks - så går du aldrig glip af hverken test, anmeldelser, artikler, guides eller nyheder!