pure-evoke-d4-bluetooth-front 0 Anmeldelse: PURE Evoke D4 Bluetooth Overall Score

Anmeldelse: PURE Evoke D4 Bluetooth

Tilbage i Januar 2014 anmeldte vi PURE’s Evoke D2 og de seneste par uger har vi haft fornøjelse af storebroderen D4 – i versionen med Bluetooth,

16 april, 2014 Anmeldelser, Lyd
Image converted using ifftoany 0 Anmeldelse: Oldboy (Blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: Oldboy (Blu-ray)

Amerikanerne har altid haft en tendens til at skulle lave remakes af film fra alle steder i verden i håb om at tjene penge på

12 april, 2014 Anmeldelser, Film
movie_files_2594 0 Anmeldelse: La vie d’Adèle (Adéles Liv) (DVD) Overall Score

Anmeldelse: La vie d’Adèle (Adéles Liv) (DVD)

Franskmændene har aldrig været bange for at gå over grænsen i deres film – de er ikke underlagt den hyppigt omtalte amerikanske censur, hvor meget

12 april, 2014 Anmeldelser, Film
DIR510L 0

Nyhed: Bærbar 11ac-router giver lynhurtigt WiFi på rejsen

Det er slut med søvnige hotspot-forbindelser, og telefoner der løber tør for strøm, når du er på farten. D-link lancerer verdens første bærbare 11ac-router med

10 april, 2014 Netværk, Nyheder
yellow_small-1 0 Anmeldelse: Skullcandy SLYR Gaming headset Overall Score

Anmeldelse: Skullcandy SLYR Gaming headset

Den efterhånden meget kendte lydproducent, Skullcandy, har kastet sig over at lave nogle headsets til gaming og det første af disse vi skal kigge på

10 april, 2014 Anmeldelser, Hovedtelefoner
movie_files_2582 0

Vind The Tower på DVD

Nu har du mulighed for at vinde filmen The Tower der udkom på DVD d. 09-04-14. Filmen betegnes som en krydsning mellem Die Hard og

10 april, 2014 Konkurrencer
002 0 Anmeldelse: Synology DiskStation DS214play Overall Score

Anmeldelse: Synology DiskStation DS214play

DS214play har været på markedet et par måneder, men er ikke desto mindre en af de seneste NAS servere fra Synology. DS214play er en 2-bay NAS

3 april, 2014 Anmeldelser, NAS
EndersGame_BD_3D_scandi 0 Anmeldelse: Ender’s Game (Blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: Ender’s Game (Blu-ray)

Bogfilmatiseringer er den helt store pengemaskine i Hollywood for tiden, da instruktører hurtigt opdagede, at der kunne skovles penge ind på bl.a. Harry Potter og

2 april, 2014 Anmeldelser, Film
Frozen_BD_3D_dk 0 Anmeldelse: Frozen (Blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: Frozen (Blu-ray)

Disney-selskabet har virkelig haft to fantastiske år i forhold til filmiske oplevelser, da Wreck-it Ralph dominerede biograferne i 2012 og den efterfølgende danskinspirerede-klassiker tog verden

2 april, 2014 Anmeldelser, Film
the-descendants_138622 0 Anmeldelse: The Descendants (DVD) Overall Score

Anmeldelse: The Descendants (DVD)

Som en del af Fox Searchlight Pictures 20 års jubilæum har vi valgt at fokusere på nogle af selskabets største titler, og denne gang kigger

26 marts, 2014 Anmeldelser, Film
Tilbage til toppen Copyright © 2009-2014 - eReviews.dk. Alle rettigheder forbeholdes.
En del af imonline.dk
Like eReviews.dk på Facebook Følg eReviews.dk på Google+ Følg eReviews.dk på LinkedIn Følg eReviews.dk på YouTube.com
Få nyheder direkte i din mailbox!

Tilmeld dig Vores nyhedsbrev og modtag nyhederne direkte i din mailboks - så går du aldrig glip af hverken test, anmeldelser, artikler, guides eller nyheder!