logitech-g302 0 Anmeldelse: Logitech G302 Daedalus Prime MOBA Gaming Mouse Overall Score

Anmeldelse: Logitech G302 Daedalus Prime MOBA Gaming Mouse

Med Logitech G302 er vi nået til lillebroren i Logitechs nye gaming serie af mus, men det til trods er den smækfyldt med gode specifikationer

26 januar, 2015 Anmeldelser, Mus og tastatur
468px-Xbox_one_console_controller_too 0 Anmeldelse: Xbox One Overall Score

Anmeldelse: Xbox One

Den længe ventede Xbox opgradering til den seneste konsolgeneration er endeligt landet i Danmark i september 2014, hvor vi nu også her på redaktionen har

25 januar, 2015 Anmeldelser, Konsoller
qnap-ts-451-front 2 Anmeldelse: QNAP TS-451 Overall Score

Anmeldelse: QNAP TS-451

Vi har efterhånden testet og anmeldt en del NAS servere fra QNAP og denne gang er vi haft QNAP TS-451 på testbænken. Der er tale

25 januar, 2015 Anmeldelser, NAS, Netværk
e3907b8bb6d8c484503e9a5e9860a3c3 0 Anmeldelse: 56Droplet MiniSpeaker Overall Score

Anmeldelse: 56Droplet MiniSpeaker

Små portable højtalere er nærmest et hit for tiden og det er der ikke noget at sige til for de gør det muligt at tage

A40-HEADSET-ASTRO-GEN2-XB1-ASHTEAL-BUNDLE_primary_3 0 Anmeldelse: Astro A40 Xbox One Edition headset Overall Score

Anmeldelse: Astro A40 Xbox One Edition headset

Hvis man værdsætter en god lydoplevelse i sine spil så bør man om ikke andet kende til Astro, som vi også tidligere har testet produkter

161553_21 0 Anmeldelse: SMS Audio Street by 50 In-Ear Wired Sport Headphone Overall Score

Anmeldelse: SMS Audio Street by 50 In-Ear Wired Sport Headphone

Er det blevet tid til at komme i form eller mangler du blot et par ordentlige øretelefoner, der kan tåle din aktive træningsdag? Street by

21 januar, 2015 Anmeldelser, Hovedtelefoner
LLO_2064_Lars 0 Anmeldelse: Netgear AirCard 785 Overall Score

Anmeldelse: Netgear AirCard 785

Netgear AirCard 785 er et mobilt Wifi accesspoint. Man sætter et SIM-kort i, og derefter opretter den et Wifi med internetadgang via mobilnettet

1 0 Anmeldelse: Mork and Mindy – The Complete Series (DVD) Overall Score

Anmeldelse: Mork and Mindy – The Complete Series (DVD)

I 2014 mistede verden en af de helt store komedie-skuespillere, Robin Williams. I gennem flere generationer har Willams underholdt med sin unikke humor, der tydeligt

20 januar, 2015 Anmeldelser, Film
LLO_1712_Lars 4 Anmeldelse: Synology DiskStation DS215j Overall Score

Anmeldelse: Synology DiskStation DS215j

DS215j er en NAS (Network Attached Storage), og er en opdatering af forrige års succesfulde DS213j. Det er en NAS i den lave ende af

15 januar, 2015 Anmeldelser, NAS
logitech-anyangle-05 0 Anmeldelse: Logitech AnyAngle til iPad Mini Overall Score

Anmeldelse: Logitech AnyAngle til iPad Mini

For et par måneder siden lancerede Logitech endnu et nyt produkt i Deres line-up af produkter til iPad, et nyt cover ved navn AnyAngle der

11 januar, 2015 Anmeldelser, Tablets tilbehør
Tilbage til toppen Copyright © 2009-2014 - eReviews.dk. Alle rettigheder forbeholdes.
En del af imonline.dk
Like eReviews.dk på Facebook Følg eReviews.dk på Google+ Følg eReviews.dk på LinkedIn Følg eReviews.dk på YouTube.com
Få nyheder direkte i din mailbox!

Tilmeld dig Vores nyhedsbrev og modtag nyhederne direkte i din mailboks - så går du aldrig glip af hverken test, anmeldelser, artikler, guides eller nyheder!