julekonkurrence-ereviews 0

Julekonkurrence: Vind fede præmier!

Julen står snart for døren og i den forbindelse har vi samlet lidt lækre præmier sammen fra Vores samarbejdspartnere som udloddes i én stor konkurrence med

16 november, 2014 Konkurrencer
samsung-galaxy-alpha-03 0 Anmeldelse: Samsung Galaxy Alpha Overall Score

Anmeldelse: Samsung Galaxy Alpha

Tilbage i August løftede Samsung sløret for en smartphone der ikke umiddelbart lignede, eller ligner, det vi indtil nu har set fra Samsung. Modellen blev frigivet

27 november, 2014 Anmeldelser, Mobiltelefon
1 0 Anmeldelse: Spartacus: the Complete Series (Blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: Spartacus: the Complete Series (Blu-ray)

Spartacus (111–71 f. Kr.) er navnet på den thrakiske gladiator, som indledte et massivt slaveoprør i Romerriget og for alvor vendte op og ned på

27 november, 2014 Anmeldelser, Film
1 0 Anmeldelse: Aristocats (Blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: Aristocats (Blu-ray)

Walt Disney er kendt for at have en stor kærlighed til alle dyr, og denne kærlighed har han formået at formidle gennem sine animationer. Dyreskikkelserne

27 november, 2014 Anmeldelser, Film
1 0 Anmeldelse: Lady og Vagabonden (Blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: Lady og Vagabonden (Blu-ray)

Walt Disney var kendt for at være en rigtig dyreelsker, og det kan man tydeligvis se har sat sine spor på mange af selskabets kreationer

27 november, 2014 Anmeldelser, Film
img_23071_2 0 Anmeldelse: Roccat Ryos TKL Pro Overall Score

Anmeldelse: Roccat Ryos TKL Pro

Det kære barn har et langt navn, men i virkeligheden er Roccat Ryos TKL Pro blot et tastatur, hvor der dog er implementeret nogle nyheder

26 november, 2014 Anmeldelser, Mus og tastatur
razer-blackwidow-ultimate-gallery-04 0 Anmeldelse: Razer BlackWidow Ultimate Stealth 2014 Overall Score

Anmeldelse: Razer BlackWidow Ultimate Stealth 2014

Et gaming tastatur i dag er nærmest blevet synonym med mekaniske taster og det er også en af disse vi har fået lov at kigge

26 november, 2014 Anmeldelser, Mus og tastatur
movie_files_2853 0 Anmeldelse: Minisekterne (3D-Blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: Minisekterne (3D-Blu-ray)

Børneserier og film er bestemt ikke en mangelvare, og ofte er produktionerne en smule simple og langt fra interessante nok for den mere voksne seer.

26 november, 2014 Anmeldelser, Film
1 0 Anmeldelse: Dragons Defenders of Berk – Part 2 (DVD) Overall Score

Anmeldelse: Dragons Defenders of Berk – Part 2 (DVD)

Jeg blev virkelig overvældet, da Dean Dublois kom på banen med sin film How to Train your Dragon, som lægger sig en smule op ad

26 november, 2014 Anmeldelser, Film
puro extra bvass 0 Anmeldelse: Puro Extra Bass Stereo earphone Overall Score

Anmeldelse: Puro Extra Bass Stereo earphone

Hvis man er vant til at høre musik med masser af bund så kan det til tider være svært at finde et par in-ear hovedtelefoner,

26 november, 2014 Anmeldelser, Hovedtelefoner
logitech-keys-to-go-ipad 0 Anmeldelse: Logitech Keys-To-Go Overall Score

Anmeldelse: Logitech Keys-To-Go

Hvis du savner et universel tastatur du kan have med dig nærmest over alt og som er kompatibelt med stort set alt der kan styres

Tilbage til toppen Copyright © 2009-2014 - eReviews.dk. Alle rettigheder forbeholdes.
En del af imonline.dk
Like eReviews.dk på Facebook Følg eReviews.dk på Google+ Følg eReviews.dk på LinkedIn Følg eReviews.dk på YouTube.com
Få nyheder direkte i din mailbox!

Tilmeld dig Vores nyhedsbrev og modtag nyhederne direkte i din mailboks - så går du aldrig glip af hverken test, anmeldelser, artikler, guides eller nyheder!