IMG_20140728_183907 0

Stortest: 3 SSD’er fra ADATA, SanDisk og Samsung

De seneste uger har vi haft 3 SSD’er på testbænken, fra ADATA, Samsung og SanDisk – alle topmodeller fra deres respektive serier og fra 240 ->

20 august, 2014 Anmeldelser, Harddiske
Bogtyven angled 0 Anmeldelse: The Book Thief (Blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: The Book Thief (Blu-ray)

Krigsfilm er bestemt ikke en mangelvare på filmmarkedet, da denne barbariske ’sidste udvej’ ofte resulterer i tab af utallige menneskeliv og uretfærdigheder på begge sider.

19 august, 2014 Anmeldelser, Film
LittleMermaid_BD_3D_dk 0 Anmeldelse: The Little Mermaid (blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: The Little Mermaid (blu-ray)

Disney-selskabet virker til at fortsætte deres succes med animations- og tegnefilm for evigt med nye filmklassikere såsom Wreck-It Ralph og Frozen, men man fristes alligevel

18 august, 2014 Anmeldelser, Film
Cap2_BD_3D_scandi 0 Anmeldelse: Captain America 2: The Winter Soldier (blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: Captain America 2: The Winter Soldier (blu-ray)

Marvel har siden 2008 for alvor sat deres præg på Hollywood i form af superheltefilm, som alle sammen på den ene eller den anden måde

18 august, 2014 Anmeldelser, Film
productGallery3094 0 Anmeldelse: ADATA Premier Pro SP910 512GB Overall Score

Anmeldelse: ADATA Premier Pro SP910 512GB

Sidste deltager i Vores stortest af SSD er fra ADATA og de stiller med en SSD med hele 512GB kapacitet. Trods det faktum at den har 32GB

18 august, 2014 Anmeldelser, Harddiske
sl-8904-rd_rgb_002 0

Mini-test: Speedlink Bluetooth højtalere

Hvad enten du sidder hjemme i stuen, i haven, på stranden eller andre steder er det rart at kunne tage sin musik med sig og

18 august, 2014 Anmeldelser, Højttalere
Image converted using ifftoany 0 Anmeldelse: The Raid 2: Berandal (blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: The Raid 2: Berandal (blu-ray)

Siden den unge instruktør Gareth Evans fra Wales kom på banen med kampsportsfilmen Merantau tilbage i 2009, fik man hurtigt øje på et stort potentiale.

18 august, 2014 Anmeldelser, Film
Twin Peaks box set 0 Anmeldelse: Twin Peaks – The Entire Mystery (blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: Twin Peaks – The Entire Mystery (blu-ray)

Seriemarkedet er for tiden yderst præget af forskellige produktioner, som virkelig har formået at rykke fokusset over på mulighederne i karakterer, stykvise brudstykker af en

18 august, 2014 Anmeldelser, Film
LLO_0267_Lars 0

Adonit Jot penne til touchskærmen

Vi har før anmeldt trykfølsomme penne fra Adonit, bl.a. deres Jot touch 4 og Jot Touch med Pixelpoint. Men Adonit laver også andre penne (stylus)

14 august, 2014 Artikler
unlocator_com 0 Anmeldelse: Unlocator.com – DNS service Overall Score

Anmeldelse: Unlocator.com – DNS service

Eftersom amerikanske underholdningsmedier ikke værdsætter det europæiske marked nær så meget som deres eget, så tilbydes der stadigvæk den dag i dag bedre indhold på

13 august, 2014 Anmeldelser, Tjenester
Tilbage til toppen Copyright © 2009-2014 - eReviews.dk. Alle rettigheder forbeholdes.
En del af imonline.dk
Like eReviews.dk på Facebook Følg eReviews.dk på Google+ Følg eReviews.dk på LinkedIn Følg eReviews.dk på YouTube.com
Få nyheder direkte i din mailbox!

Tilmeld dig Vores nyhedsbrev og modtag nyhederne direkte i din mailboks - så går du aldrig glip af hverken test, anmeldelser, artikler, guides eller nyheder!