digital-verden-og-skilte 0

Gammeldags skilte i den moderne verden

Hver gang vi i dag får nys om noget nyt og spændende, er det primært via digitale medier. Før den digitale tidsalder for alvor fik

6 december, 2016 Nyheder
tp-link-m7310 0

Guide: Sådan får du internet på farten

  De fleste af os har en smartphone med et data-abonnement der betyder at man kan være online på mobilen, på farten, enten via 3/4G eller

4 december, 2016 Guides
sandisk_ixpand_flash_drive4760 0 Test: SanDisk iXpand flash drive Overall Score

Test: SanDisk iXpand flash drive

De fleste iPhone brugere har stødt på problemer med pladsen på telefonen. Der kan ikke sættes memorykort i iPhones, så man er låst til den

dualdrive_typec-left_typecopen 0 Test: SanDisk Ultra Dual Drive USB Type-C Overall Score

Test: SanDisk Ultra Dual Drive USB Type-C

Det kan være svært med en transitionsperiode, når man skal vænne sig til en ny stiktype, som forventes at blive den nye standard. Især hvis

4 december, 2016 Harddiske, Mobiltelefon tilbehør
20161118_154049273_ios 0 Test: Creative Outlier Sports Wireless Sweatproof in-ears Overall Score

Test: Creative Outlier Sports Wireless Sweatproof in-ears

Trådløse hovedtelefoner begynder at give ekstra meget mening, når telefonerne begynder at miste jack-stik og ellers skal forbindes med adapter. Det gælder naturligvis udvalgte få,

iphone-in-hand 0

3 apps til at holde styr på økonomien

Har du svært ved at få pengene til at række sidst på måneden eller vil du bare gerne have bedre overblik over din økonomi? Vi

28 november, 2016 Tips & Tricks
2016-11-26-11_13_07-tomtom-go-5200-google-chrome 0 Test: TomTom Go 5200 bilnavigation Overall Score

Test: TomTom Go 5200 bilnavigation

Rigtig mange har erstattet navigationen i bilen med enten en indbygget enhed i deres nye bil eller også benytter de blot smartphonen til formålet. Hvis

27 november, 2016 GPS
img_3615 0 Test: ASUS USB-AC68 Overall Score

Test: ASUS USB-AC68

Trådløse netværkskort bliver bygget ind i det meste udstyr for tiden, hvor det naturligvis giver mening, men for ikke så længe siden, var det nærmest

27 november, 2016 Netværk
img_3594 0

Nyhed: Razer Blade kommer til Danmark

For ganske nyligt var vi til et presseevent i Stokholm, hvor vi også mødte en af gamernes favoritter, Razer, som står for gaming udstyr til

22 november, 2016 Gaming
creative_iroar_go_4650 0 Test: Creative iRoar GO Overall Score

Test: Creative iRoar GO

Creative Roar kom på markedet i 2014 og var Creatives premium Bluetooth højttaler. Vi skal her se på den 5. iteration af Roar serien, nemlig

Tilbage til toppen Copyright © 2009-2015 - eReviews.dk. Alle rettigheder forbeholdes.
En del af imonline.dk
Like eReviews.dk på Facebook Følg eReviews.dk på Google+ Følg eReviews.dk på LinkedIn Følg eReviews.dk på YouTube.com
Få nyheder direkte i din mailbox!

Tilmeld dig Vores nyhedsbrev og modtag nyhederne direkte i din mailboks - så går du aldrig glip af hverken test, anmeldelser, artikler, guides eller nyheder!