asus-zenbook-ux305-open2 0 Test: ASUS ZenBook UX305 Overall Score

Test: ASUS ZenBook UX305

Taiwaneiske ASUS har haft godt vind i sejlene de seneste år og jeg tror særligt at de skandinaviske kunder har taget godt imod deres “designer-notebooks” såvel som deres

1 juli, 2015 Anmeldelser
lenovo-ideacentre-stick-300 0

Nyhed: Ny Lenovo-computer kan være i din hånd

Pressemeddelelse Lenovo introducerer nu ideacentre™ Stick 300, der er deres første ”compute stick”, en ultra-lille computer, som sættes direkte i et HDMI-kompatibelt tv eller monitor

28 juni, 2015 Computer, Nyheder
Gear_VR_Combination8 0

Træd ind i en anden verden med Samsung Gear VR Innovator Edition

Pressemeddelelse Samsung Gear VR Innovator Edition, der er designet til både Galaxy S6 og Galaxy S6 edge, giver dig en virtuel oplevelse ud over det

27 juni, 2015 Billede, Nyheder
kontor 0

Forebyg arbejdsskader med det rette udstyr til kontoret

Når man snakker om arbejdsskader, tænker de fleste umiddelbart på håndværkere eller bygningsarbejdere, der falder ned fra stilladser eller kommer til skade med værktøj. Men

27 juni, 2015 Artikler
347842_Creative_Sound_Blaster_FRee_w_iPhone6_ 0

Creative lancerer multifunktionel Bluetooth højttaler

Pressemeddelelse Creative sender nu en spritny trådløs Bluetooth højttaler på markedet, udviklet til den aktive bruger på farten. Trods sin lille størrelse og vægt er

27 juni, 2015 Lyd, Nyheder
BDP-S6500_cw01 0

Ny Blu-ray Disc-afspiller fra Sony med 4K-opskalering og Wi-Fi

Pressemeddelelse Avanceret 4K Ultra HD-opskalering til alle dine videoer1 Medrivende 3D-afspilning med automatisk opskalering fra 2D Nem og hurtig streaming med avanceret super Wi-Fi Hurtig

27 juni, 2015 Billede, Nyheder
Garmin-Forerunner-220 0

Bedst i test: Garmin Forerunner 220 pulsur

Motionsløb er tæt på at være om ikke nationalsport, så i hvert fald national-motionsform her i landet. Så godt som os alle løber fra tid

27 juni, 2015 Nyheder
Microsoft-Wireless-Display-Adapter_Topdown 0 Test: Microsoft Wireless Display Adapter Overall Score

Test: Microsoft Wireless Display Adapter

Hvis man ønsker at dele sin skærm trådløst så er der adskillige muligheder, såsom WiDi, Miracast eller Chromecast, men nu kommer Microsoft med deres eget

gallery1 0 Test: Logitech Harmony Touch Overall Score

Test: Logitech Harmony Touch

I takt med at vores medievaner bliver mere og mere komplekse, så er der også behov for flere enheder, der styres med en fjernbetjening. For at

22 juni, 2015 Anmeldelser, Fjernbetjening
Pinell-Supersound-II-plus-front-angle 0 Test: Pinell Supersound II + Overall Score

Test: Pinell Supersound II +

Pinell Supersound II + er en forholdsvis ny enhed, der dog til forveksling ligner Amitech Internet Radio 301 som vi anmeldte for mere end 5 år

21 juni, 2015 Anmeldelser, Lyd
Tilbage til toppen Copyright © 2009-2015 - eReviews.dk. Alle rettigheder forbeholdes.
En del af imonline.dk
Like eReviews.dk på Facebook Følg eReviews.dk på Google+ Følg eReviews.dk på LinkedIn Følg eReviews.dk på YouTube.com
Få nyheder direkte i din mailbox!

Tilmeld dig Vores nyhedsbrev og modtag nyhederne direkte i din mailboks - så går du aldrig glip af hverken test, anmeldelser, artikler, guides eller nyheder!