0

Ny designerskærm fra AOC, i Porsche-design

AOC har netop annonceret to nye skærme der er designet i samarbejde med Porsche. Modellerne, PDS241 og PDS271, er i henholdsvis 24 og 27″ og

29 april, 2017 Computer tilbehør, Nyheder
0

Kaspersky Safe Kids

Børn og unge er ofte langt mere fremme i skoene end mange af os var i deres alder når det kommer til teknologi og brugen

29 april, 2017 Artikler
0

Nyhed: Anki Overdrive og Fast & Furious går sammen om ny pakke

Anki Overdrive, som er kendt og anmeldt her på sitet for deres fjernstyrede banekørende biler, er gået sammen med NBCUniversal for at levere endnu en

26 april, 2017 Apps, Fjernstyret legetøj
0

Nyhed: ROCCAT Modulok modular headset stand

Som man efterhånden har nået et ganske stort marked af generiske produkter, så er der i stigende grad begyndt at dukke mere individuelle behov op

21 april, 2017 Computer tilbehør
0

Nyhed: Logitech G G413 Mekanisk gaming tastatur

Logitech G adderer endnu et gaming tastatur til deres i forvejen bredde udvalg ved at lancere Logitech G413. Der er tale om et tastatur med

20 april, 2017 Computer tilbehør, Gaming
0 Test: Sennheiser MOMENTUM In-Ear wireless Overall Score

Test: Sennheiser MOMENTUM In-Ear wireless

Vi har tidligere anmeldt adskillige af Sennheisers hovedtelefon modeller i MOMENTUM serien. Det seneste skud på stammen er MOMENTUM In-Ear wireless, som er et Bluetooth

0 Test: ASUS ROG PG258Q 240 Hz gaming monitor Overall Score

Test: ASUS ROG PG258Q 240 Hz gaming monitor

Længe har der for pro gamere været får muligheder når det kommer til skærme med en hurtig opdateringshastighed. Faktisk er der siden 2009, hvor 120

16 april, 2017 Skærme
0 Test: Razer Ornata Chroma Mecha-Membrane gaming tastatur Overall Score

Test: Razer Ornata Chroma Mecha-Membrane gaming tastatur

Har du nogensinde tænkt på at du egentlig godt kan lide følelsen af et membrant tastatur, men samtidigt kan du også godt lide den taktile

16 april, 2017 Computer tilbehør, Gaming
0

Få stabilt Wi-Fi i alle hjemmets hjørner med TP-Links nye mesh-system Deco M5

Pressemeddelelse Netværksproducenten TP-Link sender nu sit første Wi-Fi-system baseret på mesh-teknologi på det danske marked. Deco M5 består af diskrete netværksenheder, som placeres rundt omkring

12 april, 2017 Netværk, Nyheder
0 Test: Samsung Gear S3 Classic smartwatch Overall Score

Test: Samsung Gear S3 Classic smartwatch

Wearables er kommet for at blive og det ser man i højere og højere grad ved diverse teknologimesser, men et af de produkttyper, som har

Tilbage til toppen Copyright © 2009-2017 - eReviews.dk. Alle rettigheder forbeholdes.
En del af imonline.dk
Like eReviews.dk på Facebook Følg eReviews.dk på Google+ Følg eReviews.dk på LinkedIn Følg eReviews.dk på YouTube.com
Få nyheder direkte i din mailbox!

Tilmeld dig Vores nyhedsbrev og modtag nyhederne direkte i din mailboks - så går du aldrig glip af hverken test, anmeldelser, artikler, guides eller nyheder!