vjadsexlxzzbg7f41avm 0

Galaxy Note 4 – Samsungs seneste tilføjelse til Note-serien

Pressemeddelelse På IFA i Berlin offentliggjorde Samsung det nyeste medlem af Galaxy-familien, Galaxy Note 4. Med en større skærm, som giver skarpere og mere levende

15 september, 2014 IFA 2014, Mobil, Nyheder
huawei-g7-family 0

Huawei udfordrer konkurrenterne med flere nye 4G-smartphones

Pressemeddelelse På IFA har Huawei lanceret Ascend Mate7 og Ascend G7.  Ascend Mate7 er Huaweis nye flagskib inden for de stadigt mere populære storskærms-smartphones, og

15 september, 2014 IFA 2014, Mobil, Nyheder
enbshjii8chgxbsz22ty 0

Samsung og Nike i nyt samarbejde – lancerer Nike+ Løbe-app

Pressemeddelelse Kombinationen af app’en Nike+ Running og det nye Samsung Gear S giver den mest opkoblede løbeoplevelse hidtil Samsung og Nike har offentliggjort et nyt

15 september, 2014 Gadgets, Nyheder
C3 0

Tiny Audio C3 Unboxing

Unboxing og første indtryk af Tiny Audio C3, en DAB/DAB+ adapter til opgradering af eksisterende autoradio i både biler og lastbiler. Test er undervejs!

15 september, 2014 Unboxing, Videoer
Sennheiser-Urbanite-Black-On-Ear-headphones-2 0

Sennheiser URBANITE Unboxing

Unboxing og først indtryk af Sennheiser URBANITE, nyt kablet on-ear headset i et enormt gennemført og eksklusivt design. Test er på vej!

14 september, 2014 Unboxing, Videoer
Logitech_K480 0

Logitech K480 Unboxing

Unboxing og første indtryk af Logitech K480 – et multi-device keyboard der kan bruges til både PC, Mac, iOS og Android enheder. Test er undervejs!

14 september, 2014 Unboxing, Videoer
161550_01 0

SMS Audio Street by 50 On-ear Sport Unboxing

Unboxing og første indtryk af SMS Audio Street by 50 On-ear Sport, en ny udgave af den velkendte model der nu er IPX4 rated så

14 september, 2014 Unboxing, Videoer
big-bang-for-ipad-mini 0

Gennemgang af Logitech Big Bang til iPad Mini

Vi gennemgår Logitech’s nye rugged cover til iPad Mini, som fungerer til både iPad Mini og iPad Mini med Retina skærm. Coveret giver en bedre

10 september, 2014 Hands-on, Videoer
logitech-x300-unboxing 0

Unboxing: Logitech X300

Unboxing og første indtryk af Logitech’s nye X300 en trådløs bluetooth højttaler med indbygget, genopladeligt, batteri

10 september, 2014 Ikke kategoriseret
51PerdpmLML 0 Anmeldelse: Logitech G402 Hyperion Fury Ultra-Fast FPS Gaming Mouse Overall Score

Anmeldelse: Logitech G402 Hyperion Fury Ultra-Fast FPS Gaming Mouse

Beklager på forhånd mangel af plads på skærmen grundet det lange produktnavn. Man skulle tro Logitech var i krig med en konkurrent om at skabe

9 september, 2014 Anmeldelser, Mus og tastatur
Tilbage til toppen Copyright © 2009-2014 - eReviews.dk. Alle rettigheder forbeholdes.
En del af imonline.dk
Like eReviews.dk på Facebook Følg eReviews.dk på Google+ Følg eReviews.dk på LinkedIn Følg eReviews.dk på YouTube.com
Få nyheder direkte i din mailbox!

Tilmeld dig Vores nyhedsbrev og modtag nyhederne direkte i din mailboks - så går du aldrig glip af hverken test, anmeldelser, artikler, guides eller nyheder!