the-amazing-spider-man-2-BD 1

Ekskluivt: Se én af de slettede scener fra The Amazing Spider Man 2

Mens vi venter på udgivelsen af The Amazing Spider Man 2, har vi, som det eneste medie i Danmark, fået lov til at bringe dette klip som

27 august, 2014 Film, Nyheder
luminaire-design-by-lg-chem-30 0

Glem LED, nu kommer LG med OLED lys

De fleste er nok bekendte med LED teknologien indenfor bl.a. belysning, der har en række fordele ift. traditionelle pærer, bl.a. udvikler de ingen varme, de holder

27 august, 2014 Gadgets, Nyheder
SARGAS_900_pic2__27525.1405464678.1280.1280 0 Anmeldelse: Mionix Sargas 900 musemåtte Overall Score

Anmeldelse: Mionix Sargas 900 musemåtte

Hvis du tilfældigvis har været forbi en grafiker eller gamer og set hans kontor, så er du måske stødt på en relativt stor musemåtte, fordi

26 august, 2014 Anmeldelser, Mus og tastatur
NAOS_7000_pic1__82106.1405464335.1280.1280 0 Anmeldelse: Mionix NAOS 7000 Ergonomic Gaming mus Overall Score

Anmeldelse: Mionix NAOS 7000 Ergonomic Gaming mus

Gaming tilbehørsmarkedet er efterhånden svært at bevæge sig ind på, og især mus, hvor de fleste har taget stilling til nogle af de store spillere,

25 august, 2014 Anmeldelser, Mus og tastatur
P1010832 0

Videoguide: Værd at vide om Powerbanks

I vores videoguide forklarer vi hvad powerbanks kan bruges til, hvilke funktioner man kan forvente og ikke mindst hvad kan bør gå efter ved valg af

25 august, 2014 Guides, Guides, Videoer
IMG_20140728_183907 0

Stortest: 3 SSD’er fra ADATA, SanDisk og Samsung

De seneste uger har vi haft 3 SSD’er på testbænken, fra ADATA, Samsung og SanDisk – alle topmodeller fra deres respektive serier og fra 240 ->

20 august, 2014 Anmeldelser, Harddiske
Bogtyven angled 0 Anmeldelse: The Book Thief (Blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: The Book Thief (Blu-ray)

Krigsfilm er bestemt ikke en mangelvare på filmmarkedet, da denne barbariske ’sidste udvej’ ofte resulterer i tab af utallige menneskeliv og uretfærdigheder på begge sider.

19 august, 2014 Anmeldelser, Film
far-cry-4 0

Far Cry 4 kommer til både PC og konsol

Hit-serien Far Cry er nu nået til det 4. spil i rækken, som naturligvis har fået titlen Far Cry 4. Far Cry 4 spilles i

19 august, 2014 Nyheder, Spil
LittleMermaid_BD_3D_dk 0 Anmeldelse: The Little Mermaid (blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: The Little Mermaid (blu-ray)

Disney-selskabet virker til at fortsætte deres succes med animations- og tegnefilm for evigt med nye filmklassikere såsom Wreck-It Ralph og Frozen, men man fristes alligevel

18 august, 2014 Anmeldelser, Film
Cap2_BD_3D_scandi 0 Anmeldelse: Captain America 2: The Winter Soldier (blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: Captain America 2: The Winter Soldier (blu-ray)

Marvel har siden 2008 for alvor sat deres præg på Hollywood i form af superheltefilm, som alle sammen på den ene eller den anden måde

18 august, 2014 Anmeldelser, Film
Tilbage til toppen Copyright © 2009-2014 - eReviews.dk. Alle rettigheder forbeholdes.
En del af imonline.dk
Like eReviews.dk på Facebook Følg eReviews.dk på Google+ Følg eReviews.dk på LinkedIn Følg eReviews.dk på YouTube.com
Få nyheder direkte i din mailbox!

Tilmeld dig Vores nyhedsbrev og modtag nyhederne direkte i din mailboks - så går du aldrig glip af hverken test, anmeldelser, artikler, guides eller nyheder!