creative-free-front 0 Test: Creative Sound Blaster Free Overall Score

Test: Creative Sound Blaster Free

Creative sendte for et par uger siden en ny trådløs højttaler på markedet i Deres Sound Blaster-serie, som har fået navnet Free. Free ligner umiddelbart mange andre

2 august, 2015 Anmeldelser, Højttalere
1 0 Anmeldelse: The Gunman (Blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: The Gunman (Blu-ray)

Siden Taken kom på markedet i 2008, har Liam Neesons filmkarriere udelukkende fokuseret på den benhårde action-figur, som kan rundsmadre alle skurkene uanset hvad. Det

31 juli, 2015 Anmeldelser, Film
5-Multitasking 0

Windows 10 er nu tilgængelig som en gratis opgradering

Fra i dag er Windows 10 tilgængelig som en gratis opgradering til Windows 7 og 8.1-brugere eller på nye pc’ere og tablets. Windows 10 byder

29 juli, 2015 Nyheder, Software
1 0 Anmeldelse: X-Men: Days of Future Past [The Rogue Cut] Overall Score

Anmeldelse: X-Men: Days of Future Past [The Rogue Cut]

X-Men-franchisen har altid formået at fange min interesse siden sin spæde start på det store lærred i 2000, hvor man for første blev introduceret til

29 juli, 2015 Anmeldelser, Film
movie_files_3049 0 Anmeldelse: Maps to the Stars (Blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: Maps to the Stars (Blu-ray)

David Cronenberg er ofte en instruktør, man forbinder med nogle særdeles unikke kreationer med fokus på det unormale menneske og kaosset. Vi har set hans

29 juli, 2015 Anmeldelser, Film
wild_blu-ray_nordic-27759557-frntl 0 Anmeldelse: Wild (Blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: Wild (Blu-ray)

Selvransagelser og alternative metoder til forståelse af livets mening er ofte et emne, som er meget ømtåleligt på det store lærred. Det kan hurtigt blive

23 juli, 2015 Anmeldelser, Film
movie_files_3028 0 Anmeldelse: Leviathan (DVD) Overall Score

Anmeldelse: Leviathan (DVD)

Ved dette års Oscar-uddeling lå kampen om statuetten for bedste udenlandske film utroligt tæt mellem den russiske Leviathan og den polske film Ida. Begge gik

22 juli, 2015 Anmeldelser, Film
my_name_is_earl_complete_box_-_season_1-4_16_disc_nordic-33509622-frntl 0 Anmeldelse: My Name is Earl – Complete Series (DVD) Overall Score

Anmeldelse: My Name is Earl – Complete Series (DVD)

Seriemarkedet er nærmest præget af mindst lige så mange forskellige variationer og muligheder, som man har set på det store lærred, hvilket giver en solid

21 juli, 2015 Anmeldelser, Film
project_almanac_blu-ray_nordic-27719213-frntl 0 Anmeldelse: Project Almanac (Blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: Project Almanac (Blu-ray)

22Science fiction-film med tidsrejse-elementer har aldrig fanget min interesse, da man overskrider grænserne for vores normale forestilling om livets gang. Man leger med tanken om,

21 juli, 2015 Anmeldelser, Film
133-82_lg 0 Test: Sandberg USB 3.0 Hub 6+1 Overall Score

Test: Sandberg USB 3.0 Hub 6+1

Vi kender det alle sammen. På et eller andet tidspunkt ender det med at vi mangler ledige USB-porte på vores computer og man skal udvide

Tilbage til toppen Copyright © 2009-2015 - eReviews.dk. Alle rettigheder forbeholdes.
En del af imonline.dk
Like eReviews.dk på Facebook Følg eReviews.dk på Google+ Følg eReviews.dk på LinkedIn Følg eReviews.dk på YouTube.com
Få nyheder direkte i din mailbox!

Tilmeld dig Vores nyhedsbrev og modtag nyhederne direkte i din mailboks - så går du aldrig glip af hverken test, anmeldelser, artikler, guides eller nyheder!