img_160502_01_800x800 2 Test: El33t Elite gamingstol Overall Score

Test: El33t Elite gamingstol

Hvis man er en af dem, der følger de professionelle gamere/streamere online via eksempelvis twitch og YouTube har man muligvis lagt mærke til en ny

25 juni, 2016 Anmeldelser, Gaming stole
UE Roll 2 01 0 Test: UE Roll 2 Bluetooth højttaler Overall Score

Test: UE Roll 2 Bluetooth højttaler

Ultimate Ears (UE) har vi stiftet bekendtskab med før. Deres bluetooth højttalere har fået gode anmeldelser, og det er ikke uden grund. De har alle

24 juni, 2016 Anmeldelser, Højttalere
20160518_193726725_iOS 0 Test: Innergie PowerGear Slim universel strømforsyning til bærbar Overall Score

Test: Innergie PowerGear Slim universel strømforsyning til bærbar

Hvis man er typen der både arbejder hjemme og på farten med sin bærbare computer kan det være en fordel med en ekstra strømforsyning så

085ab8ad-2d88-4e22-a1ff-56fff36ca1e9 0

Nyhed: E3 Microsoft forener Xbox med PC gamere i fremtiden

Når man tænker Los Angeles i USA tænker mange måske på lange strande, fede biler og Hollywood, men overraskende nok huser netop L.A. også verdens

20 juni, 2016 Gaming, Konsoller, Nyheder
i_s01_z640_hero_tcm245_2169114_tcm245_1866712_tcm245-2169114 0 Test: HP Z640 WorkStation Overall Score

Test: HP Z640 WorkStation

Hvis man kræver lidt mere kræft og generelt mere fleksibilitet i en professionel computer er det nødvendigt med en såkaldt workstation, der er bygget til

13 juni, 2016 Anmeldelser, Computer
OMEN 15'' 0

HP lancerer ny OMEN-serie til gamere

Pressemeddelelse HP’s nye OMEN-serie til spilentusiaster består af 3 forskellige pc’ere, der giver den enkelte spiller mulighed for at vælge en skræddersyet spilløsning. Alle 3

13 juni, 2016 Computer, Nyheder
Bosch SilentMixx_01 0 Test: Bosch SilentMixx blender Overall Score

Test: Bosch SilentMixx blender

Vi skal i den nærmeste tid se lidt nærmere på køkkenmaskiner fra Bosch. Vi starter med Bosch SilentMixx der er en kraftig, men dog lydsvag

12 juni, 2016 Anmeldelser, Køkkenmaskiner
c05065142 0 Test. HP Z27x DreamColor Studio display Overall Score

Test. HP Z27x DreamColor Studio display

For en professionel grafiker eller anden type, som har behov for præcise farvegengivelser på skærmen i sit arbejde eller hobby, så er man ikke i

12 juni, 2016 Anmeldelser, Skærme
1 0 Anmeldelse: Silicon Valley: sæson 2 (Blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: Silicon Valley: sæson 2 (Blu-ray)

Mange kender til de sociale medier og apps, som har været i omløb det seneste årti, men de færreste kender processen fra idé til virkelighed

10 juni, 2016 Anmeldelser, Film
1 0 Anmeldelse: Point Break (Blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: Point Break (Blu-ray)

Det har længe været en trend at genindspille populære film fra tidligere årtier, men gældende for størstedelen af disse kreationer er denne konstatering – lad

10 juni, 2016 Anmeldelser, Film
Tilbage til toppen Copyright © 2009-2015 - eReviews.dk. Alle rettigheder forbeholdes.
En del af imonline.dk
Like eReviews.dk på Facebook Følg eReviews.dk på Google+ Følg eReviews.dk på LinkedIn Følg eReviews.dk på YouTube.com
Få nyheder direkte i din mailbox!

Tilmeld dig Vores nyhedsbrev og modtag nyhederne direkte i din mailboks - så går du aldrig glip af hverken test, anmeldelser, artikler, guides eller nyheder!