官网导图 0

Guide: Optimer dit trådløse netværk

Der findes ikke mange danske hjem uden en trådløs router og et tilhørende Wi-Fi netværk. Antallet af enheder der kobles på Vores trådløse netværk er eksploderet

29 september, 2016 Guides
img_2922 0 Test: TP-Link Archer C3200 router Overall Score

Test: TP-Link Archer C3200 router

I takt med at vores internetforbrug stiger og flere enheder bliver koblet på netværket i hjemmet, så skal ydelsen på vores centrale netværksenhed naturligvis kunne

28 september, 2016 Netværk
star_trek_wrath_of_khan_directors_cut_blu-ray_nordic-37648008-frntl 0 Anmeldelse: Star Trek: The Wrath of Khan (Blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: Star Trek: The Wrath of Khan (Blu-ray)

Når man kigger tilbage på de gamle originale og klassiske fortællinger om Star Trek-universet, kan man med moderne øjne måske godt blive lidt forpustet af

28 september, 2016 Anmeldelser, Film
img_2856 0 Test: Plantronics Voyager 5200 bluetooth headset Overall Score

Test: Plantronics Voyager 5200 bluetooth headset

For folk på farten er et godt headset et næsten ligeså vigtigt arbejdsredskab som en god computer, da man ofte befinder sig mellem lokationer, men

27 september, 2016 Lyd, Mobiltelefon tilbehør
img_2992 0 Test: Razer Hammerhead V2 Pro headset Overall Score

Test: Razer Hammerhead V2 Pro headset

Den mobile gamer er ganske enkelt et begreb, der nu har eksisteret et stykke tid, men har taget voldsom fart på det seneste. Man er

img_3203 0

ROCCAT Event DS Rack Copenhagen 2016

ROCCAT inviterede endnu en gang til et presseevent om deres nyeste produkter hos DS Rack i København og vi var med til en snak om

deadpool_blu-ray_nordic-34644816-frntl 0 Anmeldelse: Deadpool (Blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: Deadpool (Blu-ray)

En af årets helt store overraskelser kom i form af Ryan Reynolds eget projekt, som har været undervejs i rigtig mange år. Projektet har længe

21 september, 2016 Anmeldelser, Film
daddys_home_blu-ray_nordic-35616064-frntl 0 Anmeldelse: Daddy’s Home (Blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: Daddy’s Home (Blu-ray)

Will Ferrell og Mark Wahlberg har tidligere vist sig at være en dynamisk duo på det store lærred i filmen The Other Guys. Nu er

20 september, 2016 Anmeldelser, Film
modern_family_-_season_7_nordic-34026486-frntl 0 Anmeldelse: Modern Family sæson 7 (DVD) Overall Score

Anmeldelse: Modern Family sæson 7 (DVD)

Når en serie nærmer sig sin syvende sæson, så er man oftest vidne til et fald i kvaliteten. Det er svært at holde liv i

20 september, 2016 Anmeldelser, Film
download-1 0 Anmeldelse: Independence Day (UHD) Overall Score

Anmeldelse: Independence Day (UHD)

Med den nylige introduktion af 4K UHD-film på markedet var det passende at puste nyt liv i en gammel sci-fi-klassiker, som i mange år har

19 september, 2016 Anmeldelser, Film
Tilbage til toppen Copyright © 2009-2015 - eReviews.dk. Alle rettigheder forbeholdes.
En del af imonline.dk
Like eReviews.dk på Facebook Følg eReviews.dk på Google+ Følg eReviews.dk på LinkedIn Følg eReviews.dk på YouTube.com
Få nyheder direkte i din mailbox!

Tilmeld dig Vores nyhedsbrev og modtag nyhederne direkte i din mailboks - så går du aldrig glip af hverken test, anmeldelser, artikler, guides eller nyheder!