0 Test: Logitech MK850 Performance tastatursæt Overall Score

Test: Logitech MK850 Performance tastatursæt

Den seneste trend hos Logitech, og muligvis også forbrugere af mus og tastatur, er understøttelse og anvendelse af flere forskellige enheder. Dette er nok ikke

0 Test: Innergie PowerTravel Pro 21W Wall + Car med lightning kabel Overall Score

Test: Innergie PowerTravel Pro 21W Wall + Car med lightning kabel

Hvis du ligesom jeg har konstateret at man ikke kan få opladere nok omkring sig, så er der hjælp at hente fra Innergie PowerTravel Pro

24 marts, 2017 Kabler
0 Test: Xtrfy B1 Mouse bungee med USB Overall Score

Test: Xtrfy B1 Mouse bungee med USB

En mouse bungee fås i alle former og afskygninger efterhånden. Mens nogle nøjes med at tape deres kabler til monitoren for at den forbliver på

24 marts, 2017 Computer tilbehør
0

Artikel: Forsvaret retter søgelys mod unge computerspillere

Det kan være at de færreste kunne forestille sig at det danske Forsvar nogensinde skulle få interesse i gaming. Især fordi man ofte har hørt

23 marts, 2017 Gaming, Tips & Tricks, Websites
0

Nye iPads og iPhone 7 i rød!

Apple har, i al stilhed, lanceret en række nye produkter i dag, herunder en ny iPad der erstatter iPad Air 2, hvilket betyder at denne

21 marts, 2017 Apple, Nyheder
0

Nu kommer Surface Book til Danmark

Pressemeddelelse Danske brugere kan se frem til et spændende alternativt, når der skal handles laptops i den eksklusive ende af spektret – d. 20. april

17 marts, 2017 Computer, Nyheder
0

ASUS lancerer Zenbook UX430 & UX530

Pressemeddelelse ASUS lancerer Zenbook UX430 & UX530 – to nye modeller i den populære Zenbook-serie. Begge modeller har har fået et helt nyt design med

17 marts, 2017 Computer, Nyheder
0 Test: ASUS ZenBook 3 bærbar PC Overall Score

Test: ASUS ZenBook 3 bærbar PC

Hvis der er nogen, som har udfordret MacBook Air fra starten af, så må det være ASUS med deres ZenBook serie, som nu altså er

12 marts, 2017 Computer
0 Test: Blue Pure 211 luftrenser Overall Score

Test: Blue Pure 211 luftrenser

De fleste af os bruger det meste af vores tid indendørs. Selvom vi lufter ud, så kan luftkvaliteten godt falde, specielt hvis man f.eks. har

0 Test: Logitech Spotlight Overall Score

Test: Logitech Spotlight

Ret så længe har Logitech Presenteren været en favorit blandt præsentører, talere og lignende på de mange scener og mødelokaler verden over. Alligevel syntes man

11 marts, 2017 Computer tilbehør
Tilbage til toppen Copyright © 2009-2017 - eReviews.dk. Alle rettigheder forbeholdes.
En del af imonline.dk
Like eReviews.dk på Facebook Følg eReviews.dk på Google+ Følg eReviews.dk på LinkedIn Følg eReviews.dk på YouTube.com
Få nyheder direkte i din mailbox!

Tilmeld dig Vores nyhedsbrev og modtag nyhederne direkte i din mailboks - så går du aldrig glip af hverken test, anmeldelser, artikler, guides eller nyheder!