viaplay 0

Viaplay app på vej til Xbox One

Brugere af Microsoft’s Xbox One kan se frem til snart at få adgang til Viaplay app’en – ligesom den pt. er tilgængelig til næsten alle

24 oktober, 2014 Konsoller, Nyheder, Streaming
X-Men steelbook 0

Vind X-Men – Days of Future Past på Blu-ray

Nu har du mulighed for at vinde den seneste film i X-Men serien med undertitlen Days of Future Past som min kollega Rasmus netop har

24 oktober, 2014 Konkurrencer
g930-gaming-headset-images 0 Anmeldelse: Logitech G930 7.1 Wireless Gaming headset Overall Score

Anmeldelse: Logitech G930 7.1 Wireless Gaming headset

Det kan være en jungle at vælge det rigtige headset til ens spille oplevelse, især med så mange valgmuligheder, men Logitech G930 tilbyder en trådløs

23 oktober, 2014 Anmeldelser, Hovedtelefoner
HD5407_60-E1P-global-001 0

Konkurrence: Vind Philips Café Gourmet kaffebrygger

I samarbejde med Philips udlodder vi ét stk. af den spritnye Philips Café Gourmet kaffebrygger, en kaffebrygger som Philips selv præsenterer således:  Essensen af Philips Café Gourmet kaffebrygger er,

23 oktober, 2014 Konkurrencer
SSD+HDD_PS4_V_600web 0 Anmeldelse: CnMemory Upgrade kit til PS4 Overall Score

Anmeldelse: CnMemory Upgrade kit til PS4

Hvis man allerede er ved at løbe tør for plads på sin PS4s 500 GB harddisk eller blot ønsker en bedre performance, så er det

23 oktober, 2014 Anmeldelser, Konsol tilbehør
sms-audio-street-sport-02 0 Anmeldelse: SMS Audio Street by 50 Wired On-ear Sport Overall Score

Anmeldelse: SMS Audio Street by 50 Wired On-ear Sport

Tilbage i december 2012 testede og anmeldte vi SMS Audio Street by 50 Wired On-ear der scorede 4,5/5! Modellen er for nylig kommet i en ny og opdateret udgave særligt

20 oktober, 2014 Anmeldelser, Hovedtelefoner
innergie_mcube_slim_95w_01 0 Anmeldelse: Innergie mCube Slim 95 Overall Score

Anmeldelse: Innergie mCube Slim 95

Innergie er en global virksomhed der fokuseret omkring produktion af opladere og lign. produkter, alt fra opladere til bærbare PC’er til powerbanks, USB opladere og lign. Fælles

19 oktober, 2014 Anmeldelser, Computer tilbehør
alien_nostromo_space_doors_box_blu-ray_6_disc_nordic-28046853-frntl 0 Anmeldelse: Alien – Nostromo Space Doors Collection (Blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: Alien – Nostromo Space Doors Collection (Blu-ray)

Ridley Scott er for alvor kendt for nogle af de mest ikoniske film i historien, og hører blandt gruppen af eliteinstruktører, som har giver os

18 oktober, 2014 Anmeldelser, Film
1 0 Anmeldelse: X-Men – Days of Future Past (Blu-ray Steelbook + 3D) Overall Score

Anmeldelse: X-Men – Days of Future Past (Blu-ray Steelbook + 3D)

Marvel og Stan Lee er to navne, som man efterhånden ikke kan undgå at have kendskab til på den ene eller den anden måde –

18 oktober, 2014 Anmeldelser, Film
1 0 Anmeldelse: X-Men Cerebro Collection (Blu-ray) Overall Score

Anmeldelse: X-Men Cerebro Collection (Blu-ray)

Marvel er efterhånden kendt for ufatteligt mange fantastiske kreationer i gennem tidens løb, men deres største franchise på det store lærred er uden tvivl X-Men.

18 oktober, 2014 Anmeldelser, Film
Tilbage til toppen Copyright © 2009-2014 - eReviews.dk. Alle rettigheder forbeholdes.
En del af imonline.dk
Like eReviews.dk på Facebook Følg eReviews.dk på Google+ Følg eReviews.dk på LinkedIn Følg eReviews.dk på YouTube.com
Få nyheder direkte i din mailbox!

Tilmeld dig Vores nyhedsbrev og modtag nyhederne direkte i din mailboks - så går du aldrig glip af hverken test, anmeldelser, artikler, guides eller nyheder!